3 najnebezpečnejšie slová

0

Chcem sa s tebou podeliť o 3 NAJNEBEZPEČNEJŠIE SLOVÁ, ktoré ti bránia dosahovať výsledky v tvojom živote – so ženami, s peniazmi, v biznise či v akejkoľvek inej oblasti.

Pozri si video a zistíš, ktoré sú to tie 3 najnebezpečnejšie slová.




Odoberaj CHLAP 2.0 videá

 

Poviem ti krátky príbeh, ktorý ti to predstaví a vysvetlí

Prednedávnom som sa vrátil z jedného živého tréningu organizovaného mojím parťákom, priateľom a kamošom Andym Winsonom. Na tomto živom tréningu som bol už štvrtýkrát.

Keď som tam bol prvýkrát, začul som jednu veľmi zaujímavú myšlienku. Vtedy som si povedal: „Však to je v pohode. Viem, že by som to mal robiť,“ a išiel som domov. Následne som túto myšlienku neaplikoval do praxe.

Bol som druhýkrát na tomto živom tréningu, rok nato a zas som počul tú istú myšlienku. Povedal som si: „Však to je v pohode. Však to už viem.“ Áno, boli tam niektoré veci, ktoré mi neboli jasné, ale išiel som domov. Opäť som túto myšlienku neaplikoval do praxe.

Stalo sa tak, až po treťom život tréningu. Respektíve sa stalo niečo predtým, pred tretím živým tréningom. Stala sa taká vec, že som sa dostal v mojom živote do istých problémov a začal som následne (konečne) túto myšlienku aplikovať do praxe. Spravil som to a zázračne to v mojom živote prinieslo želané ovocie, úspechy a výsledky.

 

Aplikoval som veci do praxe

Teraz som bol štvrtýkrát na živom tréningu a aplikoval som ďalšie veci do praxe. Opäť som sa tak zamyslel, že aké bolo fantastické, že som túto myšlienku aplikoval.

Pravý chlap vie byť hrdina

Možno je to podobné aj s tebou. Teraz čítaš tento článok, prečítal si, pravdepodobne, moju knihu Aj ja som CHLAP 2.0, knihu Príťažlivosť či knihu Ako ju získať alebo sleduješ môj YouTube kanál, čítaš môj blog www.chlap20.sk.

Možno si v niektorom mojom online kurze alebo si bol na mojom živom tréningu.

Lenže myšlienky, ktoré odo mňa dostávaš nie sú nič prevratné. Ruku na srdce. Neučím ťa nič nové, čo by si možno netušil alebo si sa to už niekde inde predtým nedozvedel, nevidel si nejaké videá na Youtube, neprečítal si to niekde v knihách.

 

Toto sú 3 najnebezpečnejšie slová

Vzťahy sú všeobecne známe. Sú to veci, na ktoré aj sám prídeš. Lenže otázka je: „Aké sú 3 najnebezpečnejšie slová? Aké sú to?“

Pravdepodobne si ich aj TY hovoríš. Tie slová sú:

„JA TO VIEM!“

Keď vieš, čo by si mal robiť, tak otázka je: „Prečo to nerobíš? Čo ti bráni v tom, aby si mal výsledky, ktoré chceš?“

Keď si povieš, ja to viem, však viem, že by som sa nemal pchať ženám do zadku. Viem, že by som mal na sebe pracovať. Viem, že by som sa mal ďalej vzdelávať. Viem, že by som mal byť šťastný aj nezadaný. Však viem…

To je logické, že by som sa mal venovať aj iným ženám. Však to je logické, že im nemám stále vypisovať a pchať sa im do zadku. To je logické, že sa ich nemám pýtať stále len nejaké osobné veci. Je logické, že keď chcem ženu do svojho života, tak sa musím zoznamovať s čo najviac ženami, aby som si spomedzi nich tú svoju ženu vybral.

LENŽE! ROBÍŠ TO, ČO NAOZAJ VIEŠ? AKÉ MÁŠ VÝSLEDKY S TÝM, ČO VIEŠ?

 

Toto je to, čo ti chcem odovzdať v tomto článku

Verím, že po tom, ako ho dočítaš, tak okamžite pôjdeš robiť to, čo vieš, že by si mal robiť, ale nerobíš to.

Vykašli sa na to, čo vieš. Nepotrebuješ v tomto momentu vedieť viac. Dôležité je, že to, čo vieš, aplikuješ do praxe.

Uvidíš, že výsledky následne prídu a nenechajú na seba dlho čakať. Potom ti už stačí vytrvalosť a dostatočný počet opakovaní, aby ti to prinieslo želané ovocie.

Toto je TIP odo mňa. „Vykašli sa na to, že niečo vieš, pretože pokiaľ nemáš v tej oblasti výsledky vo svojom živote, tak je ti to pravdupovediac na dve veci.“

Ak sa ti tento článok páčil lajkuj ho, zdieľaj ho a komentuj dole, že čo ti v tomto momente bráni v tom, aby si robil to, čo vieš. Respektíve, čo vieš, že by si mal robiť a nerobíš to.

[MT_sebavedomie]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here