Nevyskúšaš, nevieš

0

Ak hodíš na stenu viac špagiet, tak je veľká pravdepodobnosť, že niekoľko z nich sa na stenu skutočne nalepí. Ak by si to skúsil iba s jednou špagetou, tak by si nemal ostať prekvapený, ak ti spadne na zem.

Pozri si hneď teraz toto video a poviem ti, čo majú spoločné špagety so ženami 🙂




Odoberaj CHLAP 2.0 videá

 

Toto sa mi stalo na strednej škole

Keď som bol štvrtákom, tak nám do školy nastúpila mladá prváčka, ktorá mala krásne vlasy, perfektné oči, skvelú postavu a hneď mi padla do oka.

Vídaval som ju na zastávke, dokonca bývala na tej istej ulici niekoľko domov odo mňa, ako som býval ja. Mával som ju stále na očiach. Jedného dňa dokonca prišla za mnou, aj s mojou spolužiačkou, stála pri mne a pozerala sa na mňa.

Usmiala sa, no ja som nemal tú odvahu prihovoriť sa jej. Bolo by mi blbé sa potom pozerať na ňu na chodbách, keby ma predtým odmietla a necítil by som sa dobre.

Vedz, že moje sebavedomie na strednej škole nebolo ktovieaké. A tak vyzerali aj moje výsledky a moje činy voči ženám.

 

Toto sa stalo o pár rokov neskôr

O niekoľko rokov nato som ju stretol na jednej akcii, kde sme sa už brali úplne normálne, s tým že sme sa poznali z videnia.

Predtým sme neprehodili spolu ani slovo, ale sadla si ku mne. Začali sme sa baviť a došlo na to, že som jej povedal, že sa mi celú dobu na strednej škole páčila.

Povedala mi zásadnú vec: „Aj ty mne.“

V tom momente sa mi to poskladalo. Doplo mi, že som sabotoval sám seba.

Pokiaľ nič nespravíš, pokiaľ to nevyskúšaš, tak nevieš, čo sa môže stať.

 

Robíš to aj ty?

Presne, ako keď mi jeden chalan písal: „Michal, je tu jedna kočka, videl som ju naživo, poznám ju osobne a viem jej meno na Facebooku, ale to nie je taká baba ako všetky ostatné. Táto vie, čo chce, pozná svoju hodnotu. Čo jej mám napísať, aby mi odpísala? Čo mám spraviť, aby som ju zaujal?“

Ty sa už dopredu sobotuješ s takýmito myšlienkami o ženách, ktoré ešte ani nepoznáš. Nevieš ako na teba budú reagovať a nevieš, čo si ony o tebe budú myslieť.

Zatiaľ je to len pekná kočka z vonku a ty o nej nevieš absolútne nič. Nevieš, aká bude zvnútra, na čom jej záleží, aké má hodnoty, či si budete rozumieť, či sa ti bude páčiť, aj keď otvorí ústa.

Toto nezistíš, pokiaľ niečo nespravíš. Ona si potrebuje zaslúžiť názor na teba. Tvoj život, alebo tvoje stretnutia so ženami sú práve o tom, aby si spoznával nové a nové ženy, aby si zisťoval, čo vôbec chceš, čo sa ti páči, čo sa ti nepáči, čo ťa zaujíma, čo ťa nezaujíma a zisťoval si, ktorá bude vhodná pre teba.

 

Je v poriadku, keď si odmietnutý

Na tejto ceste je úplne normálne, prirodzené a žiadané, aby si bol odmietnutý. To je úplne prirodzená súčasť toho, keď spoznávaš niekoho nového.

Nie každá žena sa ti bude páčiť, čiže ty ich odmietneš. A nie každej sa budeš naopak páčiť ty. Čiže je to vzájomné. Nebudeš ty pre ne nepríťažlivý, nebudú ony pre teba príťažlivé. A väčšinou ti to naozaj nevyjde.

Nemal by si sa sabotovať tým, že už dopredu si myslíš, že s touto ženou ti to nevyjde a odmietne ťa.

 

Čo to má spoločné so špagetami?

To je presne, ako keď nahádžeš špagety na stenu. Keď hodíš viac špagiet na stenu, tak je pravdepodobné, že niektoré z nich zostanú prilepené. To je presne, ako keď som spoznal moju manželku Evku, už dnes manželku.

Jedného dňa v roku 2011 som sa večer nudil, tak som napísal správu desiatkam a desiatkam žien na internete. Ona plus nejaké ďalšie boli z tých, ktoré sa na to chytili a odpísali mi. A dnes je Evka moja manželka.

ALE keby som jej v ten večer nenapísal, keby ona nebola online, keby som sa sústredil na tie, ktoré mi neodpísali a vyplakával by som, že: „Jááááj, ony ma odmietli a teraz čo narobím?“ Tak dnes by som s ňou nebol.

Pozri, pokiaľ to nevyskúšaš, pokiaľ to nespravíš, pokiaľ „nenahádžeš špagety na stenu“, tak ti žiadne nezostanú prilepené.

Pokiaľ tam hodíš jednu a budeš sa čudovať, že prečo nezostala prilepená a spadla na zem, tak z toho veľa nebude. Čiže potrebuješ zobrať hrsť, hodiť ich o stenu a sústrediť sa na tie, ktoré tam zostanú prilepené. A z tých si potom spraviť radosť.

 

Čo spravíš najbližšie?

Pokiaľ nič nespravíš, pokiaľ si budeš myslieť, že budeš odmietnutý, tak v 100 % prípadov budeš mať neúspech. V 100 % prípadov budeš odmietnutý.

Ale pokiaľ pôjdeš s kožou na trh, pokiaľ tomu dáš šancu, pokiaľ sa budeš zoznamovať so ženami, pokiaľ ukážeš svoju zraniteľnosť. Tak máš aspoň 1 % šancu, že bude na teba reagovať dobre.

Čo je pre teba viac? 1 % alebo 0 %?

Áno, bude to občas bolieť. Áno, budeš sklamaný. Áno, občas nezareaguje dobre.

Ale vo väčšine prípadov, na čo som prišiel, tak väčšinou ženy reagujú neutrálne až pozitívne, pretože tak isto ako ty, tak aj väčšina ďalších chlapov má problém s tým, aby prišlo za ženou, aby napísalo žene, aby sa zoznamovali s niekým novým.

Nie je tu takmer žiadna konkurencia, lebo aj ostatní sa takéto niečoho boja spraviť.

 

Čo sa môže stať?

Zamysli sa nakoniec nad tým, čo najhoršie sa ti môže stať, keď sa s ňou zoznámiš, keď jej napíšeš?

Najhoršie, čo sa môže stať je, že nebude na teba nijak reagovať a prípadne ti na internete neodpíše. To je to najhoršie, čo sa môže stať. Je toto naozaj až tak zlé, že sa toho bojíš?

Naopak. Čo najlepšie sa ti môže stať, keď za ňou prídeš, alebo keď jej napíšeš? To najlepšie, čo sa môže stať je, že z toho niečo bude, že to bude tvoja partnerka, priateľka, kamoška, ktorá ťa predstaví nejakej ďalšej babe, s ktorou môžeš niečo riešiť.

Čiže to najlepšie, čo sa ti môže stať je, že z toho niečo môže byť.

Čo prevažuje u teba? To najlepšie alebo to najhoršie? Najlepšie, že môže z toho niečo byť, alebo najhoršie, že zareaguje zle, alebo že ti neodpíše.

Pokiaľ je to to najlepšie, na čo budeš zameriavať svoju pozornosť, tak budeš oveľa radšej chodiť do akcie. Oveľa radšej budeš veci robiť a nebudeš riešiť odmietnutia, pretože v skutočnosti to ani nie je odmietnutie.

Je to skúsenosť a spätná väzba, ktorú si dostal na svojej ceste.

Takže, sústreď sa na to, čo sa najlepšie môžeš stať. Choď do toho. Zmier sa s tým, že môžeš byť odmietnutý a nakoniec uvidíš, že spoznáš aj ženu svojich snov.

Nakoniec spoznáš mnohé ženy, ktoré ťa jej možno predstavia, budeš mať veľa skúseností a budeš vedieť čo nakoniec chceš a budeš si môcť aj ty vyberať.

Odmietnutie je len spätná väzba, ktorá ťa môže niečo naučiť a pokiaľ nevyskúšaš, tak naozaj nevieš, čo z toho nakoniec môže byť.

Ak sa ti toto video páčilo, pomohlo ti, byť lepším chlapom, tak ho určite zdieľaj a odporuč ho aj svojim kamarátom.

Pridaj sa aj na odber môjho Youtube kanálu a blogu chlap20.sk, kde sa dozvieš, ako môžeš byť vysokohodnotným chlapom a prinášať ženám lepšie zážitky.

Chceš byť lepším chlapom? Klikni sem a pridaj sa aj k nášmu hnutiu CHLAP 2.0!

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here