Je vaša konverzácia na bode mrazu? Skús toto!

0

Čím ďalej, tým viac chlapov má problém v tom, že nevie, čo majú žene napísať ďalej.

Ona pošle smajlíka či jednoslovnú odpoveď, alebo v tom horšom prípade neodpíše vôbec.

Pritom tebe už dochádza zoznam možných tém a nevieš, prečo ti neodpisuje.

A možno sa sám seba pýtaš, že čo ďalej a či má zmysel pokračovať v konverzácii alebo nie.

 

Prečo sa tak vlastne stalo?

Dôvodov, prečo váš rozhovor zablúdil do slepej uličky, môže byť hneď niekoľko (a keďže ženám do hlavy nevidíme, tak môžeš iba hádať…).

– Možno stráca záujem o debatu, lebo si ju nedokázal zaujať hneď na začiatku.

– Je možné, že si jej napísal niečo, čo ju odradilo. Skús si spätne prebehnúť vašu konverzáciu a všímaj si pozorne jej reakcie.

– Jednoducho sa pri tebe nudí, lebo vaša konverzácia nemá žiadnu iskru či emócie.

– Príliš sa snažíš zaujať a nedávaš jej dostatočný priestor. Otoč karty!

– Iba ti zabudla odpísať.

 

Nebombarduj ju ďalšími správami

Určite sa vyhni tomu, aby si jej hneď začal nedočkavo vypisovať. To by bola veľká chyba. Preto nepíš veci typu “Halooo!“ “Čo sa stálo? Prečo mi neodpisuješ?“ “Urobil som niečo zle?“ “Všimol som si, že si si správu prečítala, ale neodpisuješ.“

V takomto prípade by tvoja mužnosť a celková hodnota začali rapídne klesať.

Pokiaľ ti neodpisuje 5-10 minút, tak to ešte neznamená, že ťa ignoruje. Ak ti nepríde odpoveď hneď, tak si počkaj, kým ti ona odpíše sama.

Medzitým choď napísať ďalším 5-10 babám a ju si jednoducho nevšímaj. Ak ti ani pri takomto prístupe neodpíše, tak počkaj pár dní a následne jej napíš ty len tak, ako keby sa nič nestalo…

 

V poriadku, no ako sa viem vrátiť do hry?

Samozrejme, bez toho, aby som tlačil na pílu alebo strácal svoju hodnotu v jej očiach…

Riešení existujeKonverzácia na zoznamke online hneď niekoľko a je len čisto na tebe, pre ktoré z nich sa rozhodneš a ako napravíš tie chyby, ktoré si do toho momentu napáchal.

No predtým, ako ti dám konkrétne príklady k jednotlivým možnostiam, keď sa zasekneš a netušíš, ako sa baviť ďalej, tak ti ešte musím povedať niečo dôležité:

Ženy sú emocionálne bytosti. Z toho vyplýva, že majú jednoducho svoje nálady, ktoré nijako neovplyvníš.

Tým chcem povedať len to, že ak o niekoľko dní zabitú konverzáciu naštartuješ niečím originálnym, čo ju zaujme, tak si možno ani nespomenie, prečo ti vlastne predtým neodpísala.

 

Niekoľko príkladov a tipov pre teba…

Aby si si dokázal predstaviť, ako je možné takú konverzáciu znovu naštartovať, pripravil
som pre teba hneď niekoľko vhodných príkladov.

Niektoré z nich sú okopírované z mojich reálnych konverzácii a na niektoré som prišiel až pri ich písaní. Ide však iba o veci, ktorými sa vieš inšpirovať:

 

1. Zareaguj spätne na niečo, o čom ste sa už rozprávali. Opýtaj sa jej nejakú otvorenú otázku (nedá sa na ňu odpovedať ÁNO/NIE), na ktorú musí zareagovať –

“Inak, minule si spomínala, že chodíš na spoločenské tance. Nejako ma to chytilo, pozrel som si niekoľko videí na Youtube a rád by som to skúsil. Čo by si mi na začiatok odporúčala? Ako sa mám do toho dostať?“

“Tuším si mi raz písala, že ťa vždy priťahovali len zlí chlapci. Ako to máš teraz? Už si z toho konečne vyrástla alebo to u teba platí stále? ;)”

 

2. Povedz jej o niečom zaujímavom, čo sa ti minule stalo

“Neuveríš mi, ale minule som narazil na takú strašnú ženu, že som sám sebe odprisahal, že sa už nestretnem s nikým zo zoznamky, pokiaľ nebudem absolútne presvedčený o tom, že nejde o nejakú stíhačku alebo fúriu, ktorá mi dobre že nie po 5 minútach hovorí, ako ma miluje a plánuje koľko budeme mať spolu detí… Máš aj ty nejaké skúsenosti s chlapmi, ktorí mali už hneď na prvom stretnutí také prehnané očakávania?”

“Počúvaj, rád by som zistil tvoj názor na jednu vec… Rozprával som sa s kamarátkou o láske a vzťahoch. Ona mi povedala, že síce vždy túžila po nejakom dobrom chlapovi, no naopak, skončila s úplným magorom. Stalo sa už aj tebe niečo podobné?”

 

3. Opýtaj sa jej niečo originálne a zaujímavé 

“Teraz mi niečo napadlo… Rozprával som sa minule s mojou kamarátkou modelkou o tom, že čo najbláznivejšie v živote urobila. A dosť ma šokovalo, čo mi odpísala. Tak by ma teraz zaujímala tvoja odpoveď na túto otázku – Čo najbláznivejšie si vo svojom živote doteraz urobila, za čo si na seba hrdá, prípadne nahnevaná…?“

“Jedna vec mi nejde do hlavy. V poslednom čase si začínam všímať, že práve tie najkrajšie baby majú so svojim vzhľadom či váhou najväčší problém. Často majú preto aj znížené sebavedomie. Prečo je to podľa teba tak?”

4. Použi otvorenú otázku na nakopnutie konverzácie a následne zareaguj na to, čo ti ona odpíše.

 

Pamätaj si však

Nikdy to nie je o tej jednej zázračnej vete, ktorú jej napíšeš a ona sa bude hneď o muz_zoznamka_socialne_sieteteba zaujímať (а ideálne jej hneď spadnú aj nohavičky).

Ani jedno z vyššie uvedeného ťa v konečnom dôsledku nezachráni. Musíš sa neustále zdokonaľovať v komunikácii so ženami.

V budúcnosti ti určite odhalím množstvo techník, ako vieš udržiavať a rozvíjať debatu tak, aby sa žena pri tebe bavila a nedočkavo čakala, kedy jej už opäť napíšeš.

Do toho momentu však chcem, aby si si to trénoval. Čím viac a čím častejšie, tým lepšie!

Trénuj! Píš si s viacerými ženami. Úprimne sa o ne zaujímaj a spätne analyzuj jednotlivé konverzácie. Všímaj si reakcie žien a zisťuj, čo funguje a čo naopak robíš zle.

Celé je to dlhodobý proces. Nemôžeš čakať, že sa z teba stane majster zo dňa na deň. Ja sa tiež ešte stále učím a zlepšujem.

A nikdy neprestanem…

[MT_prva_sprava2]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here