[Pýtaj sa Michala] Ako obnoviť city tvojej bývalej

0

ako-obnovit-city-byvalejMožno chceš vedieť, ako získať svoju kamarátku či ženu, ktorú si prednedávnom spoznal… Ako zvýšiš svoje sebavedomie… Ako si konečne nájdeš či udržíš priateľku…

Alebo ťa zaujíma čokoľvek ohľadom žien a vzťahov?

Tak to si tu správne. Na blogu chlap20.sk nájdeš odpovede, ktoré hľadáš.

Pred istým časom si mal možnosť položiť mi svoje otázky, ktoré ťa zaujímali, a získať na ne odpovede v rubrike: Pýtaj sa Michala.

 

Toto je dnešná otázka:Chcel by som sa ťa spýtať, ako obnoviť city svojej bývalej partnerky ku mne? Rozišla sa so mnou kvôli tomu, že sme v poslednej dobe neboli až tak často spolu a z tohto dôvodu jej city voči mne ochladli. Chcel by som sa ťa spýtať, ako by som mal v nej prebudiť city a znova byť pre ňu príťažlivý? A ešte by som sa chcel spýtať, čo by som mal spraviť, aby sa chcela ku mne sama vrátiť, aby ma nebrala ako samozrejmosť? V našom vzťahu nebola ani nevera, ani hádky“

 

Michalova odpoveď:




Veľmi zaujímavá otázka. Takže poďme sa spolu pozrieť na to, ako vrátiť city bývalej k tebe, aby sa chcela sama k tebe vrátiť a aby si napravil, čo si vtedy pokazil.

Keď som s mojou ženou začínal chodiť a začínali sme budovať náš vzťah, žil som práve v Nitre a ona žila 400 km ďaleko, v malebnej dedinke pod Vihorlatom. Mali sme vzťah na diaľku a boli sme v kontakte stále – každý deň.

 

TOTO ti odporúčam robiť

Odporúčam ti, aby ste si napísali každý deň, aby ste si zavolali, aby ste sa podelili o to, čo sa vám v ten deň stalo. Napíšte si, ako si chýbate, ako sa máte radi a neustále prikladaj polienka lásky do krbu a rozdúchaj oheň.

Pretože keď nebudete spolu v kontakte, môžu jej city voči tebe ochladnúť.phone-1703848_640

Aj keď nie ste spolu fyzicky, tak každý deň buďte spolu v kontakte. Toto je už vzťah, toto nie je randenie, doťahovanie sa o tom, kto je nedostupný. Tu už potrebuješ ten vzťah udržiavať.

Pýtal si sa, ako to možno napraviť, ako rozdúchať v nej tie city, ktoré tam boli na začiatku.

Polož si základnú otázku: „Aké to bolo vtedy na začiatku, ako si sa správal, kvôli čomu ťa chcela, kvôli čomu si si vybudoval príťažlivosť, kvôli čomu si v nej vyvolával motýliky v brušku, ako často ste boli v kontakte, kde ste sa stretávali, kam ste spolu chodili, či ste sa vášnivo bozkávali, alebo ste si dali sex na verejnosti alebo niečo podobné?“

Vráť sa späť k momentu, kedy bolo všetko (čo ste spolu robili) skvelé, ako ste sa správali, ako často ste na seba mysleli.

V každej fáze vzťahu potrebuješ robiť to, čo ste robili na začiatku, aby to aj skutočne  bolo také, aké to bolo na začiatku.

Ja viem, že to nebude stopercentne také isté, pretože ten vzťah usadne, bude v pohode, ale potrebuješ k tomu nejakým spôsobom dopomôcť.

 

Chceš, aby sa k tebe vrátila?

Potrebuješ v prvom rade pochopiť, kde si robil chyby, respektíve, čo si robil predtým a čo si nerobil. Potrebuješ zlepšiť svoju ponuku.

V momente, keď týždeň, dva, mesiac nie ste spolu, ty ži svoj vlastný život. V tomto momente máš priestor, aby si na sebe zamakal, na svojom postavení, na svojich koníčkoch, na svojom biznise, na svojom živote, na svojom vzdelaní, zvýšil si svoju hodnotu.

Powerful businessman

Buď dva, tri či štyrikrát hodnotnejším chlapom ako si bol predtým a minimálne takým, akým si bol na začiatku, keď sa do teba zaľúbila a keď ste sa spoznali.

Aby ťa nebrala ako samozrejmosť?  Na to  je jasná odpoveď. Nebuď s ňou úplne nonstop v kontakte, nepotrebuj ju pre svoj život.

Neber ani ty ju ako samozrejmosť. (Okej, choď, utekaj, mne je jedno, čo budeš robiť, viem, že mi patríš a si moja.)

Na začiatku s tebou bola, lebo si ju dobýval, lebo si sa snažil, lebo si sa o ňu zaujímal. Pýtal si sa na jej život, na jej koníčky a na jej pocity. Jednoducho si chcel byť súčasťou jej života. Ja chápem, že potom si si už bol ňou istý. Ale práve toto jej začalo prekážať.

 

No a to platí aj naopak

Aby ťa nebrala ako samozrejmosť, nemôžeš byť samozrejmosťou. Maj aj vlastný život mimo nej, maj vlastné koníčky, vlastný biznis. Choď sa ďalej vzdelávať, stretávaj sa so svojimi priateľmi, stretávaj sa aj s ďalšími ženami samozrejme s mierou.

Hlavne jej nevypisuj, nevyplakávaj, že ju chceš späť. Že tvoj život za veľa nestojí a zabiješ sa. Buď šťastný aj bez nej. Ukáž jej, že tvoj život nie je postavený len na nej.

V momente, keď ona uvidí, že si v pohode, že tvoj život funguje aj bez nej, že sa stretávaš s ďalšími ľuďmi, že rastieš vo svojom živote, začne ťa vnímať opäť ako chlapa, s ktorým je sveta žiť a s ktorým by mohla skočiť do vzťahu.

Keď sa budete stretávať, budete spolu v kontakte, buď kamarátsky, občas si ju doberaj, vráť sa presne do tých momentov, v akých to bolo na začiatku.

 

Ak sa ti tento článok páčil, pomohol ti, prípadne vieš o niekom, komu by mohol pomôcť, tak mu ho pošli. Alebo ho zdieľaj so svojimi priateľmi.

[MT_friendzone2]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here