Otvorený list všetkým chlapom, ktorí si chcú (niekedy) nájsť priateľku

1

Drahý priateľu,

chcel by si si konečne nájsť priateľku a nebyť viac sám. Možno si doteraz ešte žiadnu babu poriadne nemal. Rád by si mal pri sebe niekoho, s kým by si trávil svoj voľný čas, kto by ťa mal rád takého, aký si a opätoval ti svoje city. To by bolo, čo?

Akú by si vlastne chcel? Nejakú peknú, sexi a inteligentnú, že? Takú, čo by sa o teba starala, podporovala ťa, možno ti navarila a chcela mať s tebou tooooľko sexu, koľko by si len vládal. Takú, čo by mala oči len pre teba a iný by ju nezaujímal.

No z nejakého tajomného dôvodu ťa ženy, ktoré sa ti páčia, nechcú. Chceš ich viac ako iba kamarátky, no počúvaš od nich neustále iba:

  • „Vieš, ale ja ťa beriem iba ako kamaráta.”
  • „Teraz si nikoho nehľadám, veď to vieš.”
  • „Možno časom začnem k tebe niečo cítiť.”
  • „Teraz nemám na vzťah čas, mám toho veľa do školy.”
  • „To nie je dobrý nápad. Pokazili by sme náš super vzťah.”
  • „Si pre mňa príliš dobrý, nezaslúžim si ťa.”

A ty sa cítiš bezmocný. Je to ako kopanec. Do gulí. Nechápeš, prečo ťa nechcú. Veď si predsa chlap, ktorý je pre ne ako stvorený! Si slušný, milý, zlatý, pozorný a dávaš im toľko záujmu, koľko len potrebujú. Si tu pre ne. Čo to nevidia? Dúfaš, že keď budeš pri nich dostatočne dlho a budeš sa o ne ďalej snažiť, tak si uvedomia, čo v tebe je, uvidia ťa v inom svetle a zaľúbia sa do teba. Pochopia, že si pre ne ten pravý. Či?

Stále netušíš, kde je pes zakopaný.

Vieš, nie je to preto, že by si nebol dostatočne pekný či bohatý, nepraje ti šťastie alebo ti osud nehrá do karát. Dokonca to nie je ani v tom, že by si momentálne tie, o ktoré sa práve ty zakaždým snažíš, nikoho nehľadali.

Hľadajú si. Ale nie teba. Len sa ti to boja povedať narovinu, aby si sa neurazil, nerozplakal a nevynadal im, aké sú zákerné a kruté. Ony nechcú byť tie zlé.

Môžeš si za to všetko sám. Sorry. Ja nie som bravíčko či psychológ, aby som s tebou zaobchádzal v rukavičkách. Nepotrebujem ti maľovať medové fúzy popod nos. Radšej ti to poviem (možno ako jediný) narovinu a bez servítky. Potrebuješ konečne počuť pravdu. Zaslúžiš si ju.

Nepriťahuješ ich. Nepáčiš sa im. Nemáš pre ne dostatočnú hodnotu. Nevidia dôvod, prečo by mali byť práve s tebou. Nie si v ich očiach dostatočný CHLAP.

AU?

Nehnevaj sa za to na ženy. Hnevaj sa na seba. Zdravý hnev je dobrý. Nakope ťa do zadku a donúti ťa so sebou začať niečo robiť.

Že ty sa ale bojíš odmietnutia a sklamania? Nezachovali sa k tebe ženy v minulosti fér? Nechceš sa znovu popáliť? Kúp si psa a buď sám až do smrti. Ženy sa nad tebou teraz nezľutujú len preto, že ty nemáš gule ich osloviť, zoznámiť sa, zavolať ich von či dať im najavo svoj záujem. Nebudú ti teraz fúkať kolienko, všetko ti uľahčovať a brať na teba ohľad, lebo ty si krehká osobnosť so slzou na krajíčku a neveríš si.

Si chlap (ak pochybuješ, skontroluj svoj rozkrok a uisti sa), tak sa začni podľa toho aj správať. No a čo, že ťa maminka rozmaznávala a otec ťa veľa nenaučil. Ty jediný s tým môžeš niečo spraviť.

Ale čo? Tu mám pre teba v rýchlosti pár odporúčaní:

  • Prestaň sa pchať ženám konečne do zadku a nesnaž sa im za každú cenu zapáčiť.
  • Nevypisuj im ihneď 25 správ, keď ich vidíš prihlásené a nevypytuj sa ich, aký mali dník a čo majú nové.
  • Netlač na pílu a daj im trochu dýchať.
  • Nebuď iba milučký, dobručký a zlatučký. Vystrč trochu rožky.
  • Nepritakávaj im vo všetkom, len aby ťa mali rady. Maj svoj vlastný názor.
  • Nekupuj si ich pozornosť darčekmi, kvetmi a neplať za ne neustále všetko.
  • Nepíš si s nimi každý jeden boží deň a nevyvolávaj si s nimi hodiny. Daj im priestor myslieť  na teba a chýbať im.
  • Nepíš im okamžite po stretnutí, ako sa ti páčilo, aká je úžasná, a že si to rád zopakuješ. Toto všetko jej je už jasné z toho, ako prebiehalo vaše stretnutie. Napíš jej niečo, čo ešte nevie.
  • Nehľadaj ten „správny moment“, kedy ich pobozkať. Naber odvahu, ten moment si sám vytvor a sprav to.
  • Maj aj svoj vlastný život okrem žien. Nesústreď sa len na ne a nestavaj ich na piedestál.
  • Buď iný a originálny. Nie ako všetci ostatní chlapi, ktorí deň čo deň robia presne to isté, čo ty, keď sa ich snažia získať.
  • Buď spontánny, v pohode a prirodzený. Ženy nenávidia, keď si strojený, dávaš si na všetko pozor a máš od toho nejaké očakávania. Zabudni potom na nejakú iskru a chémiu.
  • Nebuď ľahko čitateľný a predvídateľný. Rob veci, ktoré nečakajú.
  • Nevzdávaj to po jednom „nie“ a bojuj, keď ti za to stoja.
  • Ženy nebudú zarábať za teba peniaze, starať sa o teba a utierať ti zadok. To je tvoja úloha.
  • Nefňukaj a nevyplakávaj. Začni si veriť a makaj na svojom sebavedomí. Rob veci, z ktorých máš strach.

Toto je iba krátky zoznam toho, čo ma vždy a zakaždým dostávalo od jedného kamarátstva k druhému. Zaslúžil som si to. Akonáhle som začal tieto chyby chápať a jednu po druhej odstraňovať, tak aj ženy začali ku mne inak pristupovať.

Akonáhle máš pocit, že sa musíš príliš snažiť, píšeš jej, voláš ju von, ide to z nej ako z chlpatej deky a ona nie a nie spolupracovať, niečo nie je v poriadku. Malo by to byť pre teba takmer bez námahy. Tým nemyslím, že by mala byť ľahko dostupná, to nie. Ale keď to je tá správna žena pre teba a ty ten správny pre ňu, tak by to malo ísť ako po masle.

Áno, budú tam prekážky, a to je v poriadku. Ženy ti to nebudú nijako uľahčovať. To ani nechci. My všetci si vážime veci, pri ktorých sa musíme trochu zapotiť a menej si vážime veci (a prikladáme im menšiu hodnotu), ktoré získame zadarmo. Tak to proste je. Ak nechceš skončiť len ako jej ďalší kamarát do dažďa, tak sa tak prestaň správať.

Verím, že ti tento list odo mňa otvorí oči a začneš so sebou konečne niečo robiť. Samé sa to nespraví. Ak nevieš, čo presne robiť, ako na sebe pracovať a ako byť CHLAPOM, po ktorom idú ženy ako včely na med, tak si prečítaj všetky články na blogu, pozri si videá na Youtube a získaj knihu Aj ja som CHLAP 2. 0, aby si bol chlapom, o ktorého sa ženy budú biť!

A chcem ťa poprosiť o jednu malú láskavosť. Pravdepodobne poznáš vo svojom okolí chlapa, ktorému by tento list pomohol (či aspoň by mu otvoril oči). Pomôž mi ho šíriť medzi čo najviac chlapov a zdieľaj ho pre svojich priateľov. Nikdy nevieš, komu môžeš týmto pomôcť. Za každého jedného, ktorý sa opäť stane CHLAPOM, som ti už teraz vďačný.

[chlap_webinar]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

1 komentár

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here