Párový rozhovor: Ako si našli partnerov?

0

Pozri si úryvok z rozhovoru s inšpiratívnym CHLAPOM 2.0 Michalom a jeho partnerkou Kristínou.

Michal má 29 rokov a pracuje v ozbrojených zložkách. Po škole zakotvil vo svojom meste snov, v Piešťanoch. Bol milý, nudný chlapec, taká bútľavá vŕba a navyše i veľmi neskúsený v oblasti komunikácie a vzťahov.

Vždy bol len kamarát a nič viac. Zvykol ženy vynášať do nebies a im to bolo priam nepríjemné. Pár mesiacov po rozchode našiel tento blog.

Knihu Príťažlivosť si prečítal niekoľkokrát a hoci si z nej nedokázal hneď zobrať 100 % všetkých informácií, zobral si ich dostatok na to, aby svoj život mohol zmeniť.

Behom niekoľkých mesiacov získal potrebné skúsenosti na to, aby sa mohol stať lepšou verziou seba samého, prinášať ženám lepšie zážitky a hlavne tej jednej, s ktorou je už viac ako štyri roky – Kristínke.

Dnes vie, že je potrebné neustále na sebe pracovať a zdokonaľovať sa aj po tom, ako ju už získal. To je zároveň aj jeho rada pre všetkých chlapov, ktorí budú čítať tieto riadky.

Kristína má 28 rokov a narodila sa v Topoľčanoch. Po škole začala pracovať ako fyzioterapeut v jednom centre, kde spoznala Michala. Jej staré JA sršalo prílišným sebavedomím v nesprávnom slova zmysle a následne padla na úplné dno.

V súčasnosti, keď má svojho CHLAPA 2.0 Michala zisťuje, že každý človek si musí nájsť svoje JA, rovnováhu v živote a vo vzťahu s ľuďmi a s blízkou osobou, ktorou je váš partner.

Jej rada znie: „Musíte najprv mať radi samého seba, až potom môžete milovať druhých ľudí.“

Odoberaj CHLAP 2.0 videá

Pridaj sa aj na odber môjho Youtube kanálu a blogu chlap20.sk, kde ti budem pravidelne prinášať ďalšie a ďalšie tipy, ako môžeš byť vysokohodnotným chlapom a prinášať ženám lepšie zážitky.

Chceš byť lepším chlapom? Klikni sem a pridaj sa aj k nášmu hnutiu CHLAP 2.0!

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here