22 pravidiel od mužov – konečne prehovorili!

77

pravidlá muži, muž pozerá futbal, unudená ženaVždy počúvame nejaké pravidlá od žien. Teraz sú tu pravidlá od mužov! Vychutnaj si ich a podeľ sa o ne na sociálnych sieťach.

Aké majú teda pravidlá muži?

 

1. Nauč sa pracovať so záchodovou doskou. Už si veľké dievča. Ak je hore, daj si ju dole. My ju potrebujeme hore, vy ju potrebujete dole. Nás nikdy nepočujete sťažovať sa, že ste ju nechali dole.

2. Niekedy na vás nemyslíme. Naučte sa s tým žiť.

3. Nedeľa = športy a koníčky. Je to ako spln alebo príliv a odliv. Nechajte to tak.

4. Neskracujte si vlasy. Nikdy. Dlhé vlasy sú vždy viac atraktívne než krátke. Jeden veľký dôvod, prečo sa muži boja ženiť je, že vydaté ženy si vždy ostrihajú vlasy. Potom už s tým nemôžeme nič urobiť.

5. Nakupovanie NIE JE šport.

6. Plač je vydieranie.

7. Požiadaj priamo o to, čo chceš. Aby bolo jasné: Jemné narážky nefungujú! Bežné narážky nefungujú! Len to proste povedzte!

8. Nepamätáme si dátumy. Vyznačte narodeniny a výročia do kalendára. Pripomínajte nám ich dopredu a častejšie.

9. Väčšina mužov má troje topánky, obleky. Prečo si myslíte, že vám vieme poradiť, ktoré z 30tich topánok budú dobre vyzerať s vašimi novými šatami?

10. Áno a Nie sú perfektne akceptovateľné odpovede na väčšinu otázok.

11. Choďte za nami s problémom, len ak chcete pomôcť ho vyriešiť. To je to, čo robíme. Na vyjadrovanie stupídnych a nikam nevedúcich viet máte priateľky.

12. Ak si myslíte, že ste tučné, pravdepodobne ste. Nepýtajte sa nás. Odmietame odpovedať.

13. Nechajte nás obzerať sa za inými. Obzrieme sa aj tak. Je to geneticky dané.

14. Môžete nás požiadať urobiť niečo, ale nie povedať nám, ako to má byť urobené. Ak samy najlepšie viete, ako to urobiť, urobte to samé.

15. Krištof Kolumbus nepotreboval usmerňovanie. Ani my.

16. Vzťah nikdy nebude taký, ako prvé dva mesiace spoločného chodenia. Prekonajte to a zmierte sa s tým. A prestaňte sa sťažovať priateľkám. Je to trápne a nič sa tým nezmení.

17. VŠETCI muži vidia len v 16tich farbách, tak ako je to v základnom nastavení Windowsu. Marhuľa je napríklad ovocie, nie farba. Nemáme predstavu, čo je to terakota alebo purpur.

18. Uvedomte si, že nevieme čítať myšlienky a ani nikdy nebudeme vedieť. Neschopnosť čítať myšlienky nie je dôkazom, že vás nemilujeme.

19. Ak sa opýtame: „Čo sa stalo?“ a vy odpoviete: „Nič“, správame sa, akoby sa nič nestalo.

20. Nepýtajte sa nás, na čo myslíme, ak nie ste pripravené debatovať o témach ako automobilové preteky, zbrane, počítače alebo práca.

21. PIVO je pre nás tak vzrušujúce, ako pre vás kabelka.

22. Upozornenie: Veľa žien sa po tomto prečítaní urazí. Áno, veľa mužov bude musieť dnes spať na gauči, ale im to nevadí, je to ako kempovanie.

 

Muži a ich pravidlá – A čo na to ženy?

Pozri sa na ich neľútostnú odvetu!

 

[chlap_webinar]

 

Inšpirované: www.tickld.com

 

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

77 KOMENTÁRE

  1. som sice zena ale suhlasim z povodnymi pravidlami, len ich netreba zneuzivat
    . Pravidlo c.1 kazdy ma ruky tak nech ich pouzije 🙂

  2. Bravo Rika! Keby sa tvoja odpoveď dala poslať tým zakomplexovaným chuderám, ktoré nepochopilu tú iróniu či humorné zveličenie a to vypisovali nejaké nenávistné kecy. Prajem všetkým ženám a mužom podobne uspokojivý partnerský život. 🙂

  3. Dokonalý článok. Stručný, jasný a užitočný. Milujem chlapov práve pre túto ich praktičnosť. A veľmi som sa pobavila 😀 krásne to vyzdvihlo všetky typicky ženské nezmyselné vlastnosti. Palec hore chlapci 😉

  4. 4.čiastočne, záleží od úpravy vlasov
    7.veľká pravda
    9.ak chcete poradiť, akceptujte odpoveď a nehnevajte sa ak sme vybrali niečo čo sa vám nepáči
    11.čiastočne, vždy povedzte či chcete riešenie problému alebo chcete len rozprávať
    12.čo na takú otázku odpovedať?áno by bola samovražda.alebo buďte pripravené aj na to
    16.neni pravda že vidíme v 16 farbách, len nepoznáme „názvy“.Farby by sa mali očíslovať (podobne ako v počítači)
    18.pravda
    19.veľká pravda, odpovedať JEDNOznačne

  5. Heh, Kolumbus nepotreboval usmernovanie… kam prosim teda prisiel Kolumbus? do smrti si myslel, ze to bola India…dakujem, clanok dobry, prirovnanie v bode 15 skvele … dlho som sa takto nezasmial

  6. Presne taak toto je najlepsi clanok aky som kedy cital hlavne ta doska zabila furt bude dole ne bo zeny povedali : DDD

  7. Vždy je to len o tých dvoch o vzájomnom porozumení a tolerancii, tak neviem čo tu vypisujete nejaké body.Vždy su na jednej strane naše žienky a na druhej my muži.Konfliktom sa treba naučit predchádzat a ked už su tak treba vediet ako z nich vykorčulovat a vyriešit ich.Všade su problemy neexistuje vztah bez nich.My to riešime tak že ked aj zahrmí, nechodíme okolo seba zdurení a nahnevaní.Proste prepneme na inu temu neskor sa k tomu vrátime ked to všetko opadne.Ale k tomu sa treba dopracovat ,tiež ked sme sa niekedy dávno povadili sme sa aj 3 dni nerozpravali.takže žienky naše, milujeme Vás máme Vás radi také aké ste a aj chceme aby ste také zostali a tie blbe reči od kadejakých metrosexuálov, ktorí maju radi v prvom rade seba a potom to ostatne, tie ani nečítajte, určite ich je v porovnaní s nami mizivé percento.

  8. pivo vzrušujúcejšie ako kabelka ? N I K D Y 😀 😀 sú rôzne typy žien : dobré ženy čo majú radi pivo a zlých chlapov . pipky čo majú radi kabelky, topánky, topínky a soje dve kilá makeupíku .

  9. @Ženy: sa spamataj co pises…..niesme vsetky svine…to iste by som mohla povedat o vas chlapoch…cest vynimkam,kazdopadne tomuto clanku fandim,loebo je pravdivi…muzi su z Marsu a zeny z Venuse a kazdopadne kazde slovo je v tom clanku pravda 😀

  10. 1. Nauc sa cikat po sediacky. Je to cistejsie, pohodlnejsie a na zapade silny trend, cize aj modernejsie.
    2. Niekedy na vas nemyslime. Netvarte sa, ze je vam to jedno.
    3. Nedeľa – rodina, travenie spolocneho casu a az potom koničky. Je to ako priliv a odliv. Nechajte to tak, alebo zostante sami.
    4. Neskracujte si vlasy a neopovazte sa mat plesinu. Hm, to by som muzovi nikdy nepovedala.
    5. Futbal a hokej je len sport.
    6. Plac nie je hanba.
    7. Skuste pozorne pocuvat.
    8. Nemusite si pamatat datumy, zapiste si ich.
    9. Nevadi ze neviete co sa k comu hodi. My sa pytame co sa vam paci.
    10. Ak vam vadi, ze vela rozpravame, nerieste to, je to od prirody dane. Alebo si kupte nafukovaciu Ancu.
    11. Ak sa chcete stupidne bavit o sporte, pocitacoch, autach a zbierke zbrani, na to mate svojich kamaratov.
    12. Ak si myslite, ze vy ste chlap, a mozete si dovolit pivne brucho, ste na omyle.
    13. Nechajte nas rozpravat o rodine, detoch a svadbe. Je to geneticky dane.
    14. Moze vas aj samych od seba napadnut pomoct nam s taskami, riadom, varenim, pranim, zehlenim. Robime to aj pre vas.
    15. Kristof Kolumbus nepotreboval usmernovanie. On bol aktivny sam od seba.
    16. Sex nebude uz nikdy 5x denne ako prve dva mesiace spolocneho chodenia. Prekonajte to, zmierte sa s tym a uvedomte si, ze milenku vam neodpustime.
    17. Vsetky zeny vidia auta len vo farbach. Nevieme co je Audi A6 a nevymenujeme vsetky typy Mercedesu. Tak sa prosim nepytajte ako je mozne ze to super auto nepozname.
    18. Nevieme citat myslienky. Ak sme ako furie, ze ste nam nepovedali ze ostavate vo firme kvoli projektu do rana a nedvihate mobil, neznamena to ze vas chceme kontrolovať.
    19. Ak sa opytate co sa stalo, je to dokaz, ze viete citat myslienky. Ano, dobre viete ze sa nieco stalo, tak sa pytajte aj po odpovedi NIC.
    20. Opytajte sa sem tam ako sa mame, citime a na co myslime. Potrebujeme to.
    21. Kabelka je pre nas tak vzrusujuca ako pre vas PIVO. Takze si rozumieme 🙂
    22. Myslim, ze sa muzi po tomto citani neurazia. Lebo som sa snazila len odpovedat. Pozdravujem pisatela clanku a svoju polovicku! 🙂

    • @dada: tu 16 ako myslis vazne ?? sex nebude tak casto a co ked nebude vobec casto?? a vy milenku neodpustite ? sa uvedom ! ked svojho chalana nebudes j***t ty , tak to bude robit ina!!! toto je zakon prirody!!! ci sa vam to paci alebo nie!

      • Suhlasim stym zeny pre boha cudujete sa ze sme tolko podvadzane ked pride chlap domov a v hlave len dnes sa fajne pomilujem zo svojou zenou a jedinu odpoved ktoru dostane joooj dnes nie milacik nemam naladu boli ma hlava alebo hoc jaka picovina …. Vy chcete aby vas chlap pocuval ale si uvedomujete ze ked 3, 5 hodiny hovorite dokola tie iste nezmysli co aa staly vasej kamaratke a az po 3,5 hodiny aa spytate na jeho nazor necudujem sa ze zaspal … Muzi au velmi jednoduche stvorenie nato aby sme sa ich snazili pochopit a tak isto aj zeny preboha ak sa spytate co je muzovi a jemu nieco povie vam to ak vam odpovie ze nic tak nasleduje sled otazok sak vidim ze ti daco je …. Ako my mozme chciet aby nam chlapi rozumeli aky je rozdiel v svetloruzovej a staroeztivej ked mi sa nesnazime ani pochopit aky je roziel medzi brnzinom a naftov

    • @dada:
      1-ka: pre chlapov asi takto: you can do it, but you still look like a pussy
      2: niekedy niet nad kludny vecer, ked nepridu smsky a mozem si ten vecer uzit s kamosmi …
      3: kludne aj rodina, ale nas pohar sa naplni za 5 minut, potom je miesto uz len na sport, kde sa treba odreagovat a nemysliet na svet okolo
      4: take som uz pocul mnoho smerom na seba, takze vynimka (ktorou si teda ty) len potvrdzuje pravidlo
      5: za toto ta poslat do kuchyne 😀 ale nie, fakt to nie je len sport, a ten sendvic by som si dal 😛
      6: nie je hanba, ale vydieranie to je. Kazdopadne v tomto je moj nazor, ze chlap nema nikdy dopustit aby nastala situacia, ked zena musi uprimne zacat plakat. Vyuzivat to ako zbran, lebo viete, ze vtedy pre vas urobime vsetko, len aby ste boli kludne je jasne vydieranie. A to robite.
      7: pamatas v skole, ked bola hodina, prednaska, ked sa ti fakt nechcelo pocuvat, lebo je to nezaujimave? Nudny film tiez nepozeras do konca. A o tom su niekedy vase reci o veciach, ktore su pre nas neodstatne voloviny.
      8: nezapisem, lebo neviem aky datum si mam zapisat 😉
      9: ked povieme, ze vpohode, znamena to vpohode, netreba vyskakovat s otazkami a co tieto a co toto a co hento … prve bolo vpohode, tam to konci … a hlavne ked sa povie, ze o 5 minut sa odchadza, to neznamena, ze o 5 minut sa zacnete pytat, co sa nam paci na vas oblecene 😉
      10: vy kecajte, ale necudujte sa ze po 2 vetach vypneme, zapneme autopilota a ano a nie budu fakt jedine odpovede …
      11: vidis, ze suhlasis, ze mate ist za kamoskami 😉
      12: ked sa vam nepaci pivne brucho, nebudte s nami … pivo od nas pre brucho neutecie, vy evidentne ano.
      13: kamosky 😉 … a pouzitie jazyka je dane podmienenym pouzitim daneho svalu, oci ako organy zraku funguju neustale, nepodmienene pohyby, pod ktore patria aj reflexy ocnych svalov sa vsak ovladat nedaju, a tu patri aj obzeranie sa. Zavriet usta moze clovek mnohymi svalmi. Alebo este inak – ak chcete kecat o svadbe, my budeme kecat o zenskych zadkoch.
      14: vyperiem, tak je zle, lebo vy ste chceli dat este toto a hento do tejto varky. Umyjem riad, ale zly pripravok, alebo nebodaj nedostatocne, tasky odnesieme, ale nie ked mi 109x poviete, ze netreba.
      15: my aj sme aktivni sami od seba, ale vy okolo toho tolko nakecate, ze mate pocit, ze ovladate situaciu … problem je zas v tom, ze nas to nuti k autopilotovi – rozumej, bezduche pokracovanie v cinnosti.
      16: chcete nam dopriat rakovinu prostaty? Nech sa paci. Vdaka. Radsej milenka ako umriet v 50ke lebo ste nas poriadne nevyprazdnili a nedozicili nam pohyb. Srdcove ochorenia nevynimajuc. Milenku neodpustajte, si myslite,ze my ineho chlap vo vas nechame len tak? 😀
      17: toto je jedno, kde musim suhlasit 😉 ale ako je mozne, ze pri autach mate tiez len tych 16 farieb ako chlapi pri vsetkom? Hadam sa tu zhoda a pochopenie da najst.
      18: to, ze vam nezreferujeme kazdy detail toho co sa udialo alebo udeje este neznamena, ze to robime zamerne, je to jednoducho tak. Najdolezitejsie informacie sa dozviete. Co my povazujeme za nepodstatne, je bud vymazane z hlavy a objavi sa to mozno az pri dalsom rozhovore, alebo jednoducho sa na to zabudlo. Tajnosti nie su potrebne.
      19: Spytam sa aj po dopovedi NIC a potom na mna vybehne furia, ze co furt nedam pokoj.
      20: len nemy sa asi neopyta. A ked uz, vy to aj tak poviete.
      21: ok 😀
      22: dufam, ze nevyznievam ako uplny sovinista 😛

    • @dada: 17. najlepsie zo vsetkych bodov !!! 😀 – nie zeby tie ostatne neboli tiez dobre…teda az na tu jednotku- ze je to trend neznamena ze je to k niecomu dobre alebo uzitocne..a ako tak pozeram co za coviny sa deju na zapade, moc by som si z nich priklad nebral…ale ako vravim, okrem tohoto bomba supa 🙂

    • @dada:
      1. drvyva vacsina vykonava malu potrebu po stojacky zmier sa s tym a na trend na mna nechod.. ked poviem skoc skocis?
      2.a predstavte si ze my takysto na vas vzdy mysliet nebudeme.. a ak si myslys ze si bohina vyborne..
      3. nedela je den odpocinku suhlas, rano ak su veriaci kostol ak nie pohoda pri telke, muz alebo zena zalezi kto vari rad uroby obed, myslim ze v dnesnej dobe vari v nedelu viac muzov.
      4. tu ti nikto nevravi o plesine.. ale dlhe vlasi su vzdy krajsie ako kratke.. tak ak sa nam chcete tak pacit preco nas neposluchnete?
      5. vy telenoveli a mi hokej, vy romantika vy futbal aky je v tom rozdiel ak fandim nasemu timu.
      6 plac nieje hanba, ale u zien to je posledny pokus citoveho vydierania , a dosveci to urcite aj polovica zien ak uprimne odpovie a nie falosne.
      7. teraz zrejme podripnem aj do svojej manzelky.. povec to rovno a nechod okolo horucej kase, 2 mesiace hucala so zdravotnym poistenim, odpovedal som jej citala si to? ak ano a je to dobre daj mi zmluvu a papier podpisem ti to hned.
      8. kalendar na zachode, vyriesene.
      9 a aj tak ked vam odpovieme skusite si dalsich 10 parov topanok.
      10. robertko ti to vynahradi dokonale
      11. pytas sa ma naco myslim a ja odpovedam, kde vydis problem, tiez musim pocuvat co tvoja kamaratka videla a to 2 hodiny.. (k manzelke – prepac lasko ale je to tak)
      12. ti z nas co cvicia mozu si pivo dovolit a zato ze pre nas pivo je relax ako u vas kava co nici vase srdce nech sa paci.. a to pivo v sulozi odbijeme 3x.
      13. my chces povedat ze ani jeden krat si sa neobzrela, ak nie zjem svoje ponozky
      14. otazka bola ina ale prekrucas ju paneboze. ak sa my miesas do prace a si myslis ze to vies lepsie tak ti podam naradie a ukaz akoto ma byt.
      15. dalsiu vec si nepochopila 😀 autor tim chcel povedat ze sme uz velky a nepotrebujeme drzat sa za rucucky.
      16. stastny chlap = plne brucho , prazdne gule. a to ti odprisaha kazdy jeden, takze to u chlapou bude pravda, a ty to nikdy nepochopis a ani to nedokazes.
      17.my ked povieme mam na sebe cervene tricko myslim tim cervenu a nie 300 odtienou od nej,
      18. blbosti pises… zavolas a ja odpoviem kde som, ale prosim vas nedavajte mi hadanky a polozte mi otazku priamo, chcete si kupit bundu? fajn ziaden problem.. a nie vy zacnete cely roman o komaratke a v poslednej vete spomeniete ze chcete ten sveter.
      19. muzi ocakavaju uprimnu odpoved a nie loz.
      20 ak si smutna povec to.. mohol by som vsadit vsetky peniaze ze automaticky padne od nas odpoved preco a zacne debata
      21bez pochyb
      22urazeny niesme, ti chcem dokazat ze by to slo donekonecna. iste veci sa menia iste nie..
      tak ako u vas vydieranie,placom tak u nas otacanie sa za inou zenou.. co je zle natom, nastartovat sa mozem inde ale hlavne ze parkujem tam kde mam 🙂

      • Dada to napísala skvelo, že len reagovala na pravidlá chlapov, pozmenila tie vaše, a to už sa nedá pochopiť, ale aby ženy tolerovali všetko, podľa predstáv chlapa, to je parádička, čo? 🙂 Nikdy tieto pravidla nebudú fungovať, tu je príklad, len sa napísalo, kto čo očakáva, a už sú zvady, takže ani v domácnosti fungovať podľa predstáv nebudú, takže sa obe strany môžu rozlúčiť s úplnou idylkou podľa týchto bodov, ale každopádne, to bola len reakcia na razantné vety, že s tým sa jednoducho rozlúč, atď. … a reakcie na Dadin príspevok také, že spamätajte sa a kým chlapovi nevyprázdniš gule, tak vlastne dovidenia, o čom je potom ten vzťah? fajn, svoje potreby má každý, ale ak nedostanem niečo, tak automaticky vymením partnerku? ale chlap takú pozornosť ako kvety, alebo pozvanie niekam ako prvé mesiace chodenia neurobí, tak prečo očakávať od ženy sex 5x denne? (ok, táto poznámka sa týka skôr komentu nižšie) .. a nevyvraciam úplne tieto body všetky, či už v článku, či tie čo napísala Dada na oplátku, v oboch je pravda, len treba byť tolerantný a nie, že tu sú pravidlá a teraz sa ich drž, a nauč sa s tým žiť, a zmier sa s tým a neviem čo všetko, to môže povedať, aj žena, aj muž, a nikto nechce žiť ako mrežami, takže zlatá stredná cesta. … a sorry ako fakt, nechcem nikoho uraziť, ale seriózne takéto hrúbky v texte?

        • Tak, tak. Nech si potom ten chlap meni partnerku kazde dva mesiace ked chce sex 5x za den.Alebo rovno nech vhupne do gay vztahu tam to bude menej kompliovane.Autor tu ma zjavne plne zuby svoje manzelky a nie a nie jej to vysvetlit tak sa ventiluje tutok….

          • :D:D:D:D:D … no co ineho sa dalo cakat :D:D … vlastne cely clanok v uvode vznikol ako recesia … je v nom tolko pravdy az polovica mhmm … zien … nedokaze pochopit ze je to hlavne sranda 🙂 … ked som si to precital cakal som presne kotkodakanie … a je to tu … az teraz je vidno ze x z vas je fakt iny zivocisny druh 🙂 a to svoju partnerku milujem a je fakt ze 9 z 10 veci plati … a teraz co?? to neznamena ze mi lezie na nervy je to proste fakt a zijem s tym uplne vpohode … tak ako sa stotoznujem s vela vecmi pri utoku s5 od nejakej „mudrej“ zeny s 25mi pravidlami … v inom clanku … ano muselo ich byt 25 aby ich bolo viac 🙂

  11. Čo sa páči ženám? toto je manuál novodobého Casanovu

    * 1. Nikdy nehovor- “Lúbim ťa“.NIKDY. Je tisíc iných slov, ktoré môžeš použiť a povedať viacmenej to isté. Ako napríklad: Si zlatá, nevadilo by mi vyspať sa s tebou, alebo so zhasnutým si svetlom nie si až taká škaredá. Hociktoré z týchto synoným môže byť užitočné. Ale nikdy sa nesmie zabúdať, že slová “Lúbim ťa“ aktivujú funkciu, ukrytú v ženskom mozgu, ktorá sa nedá deaktivovať. Raz aktivovaná, dané slová budú musieť byť opakované periodicky a s entuziazmom, čo spôsobuje vážne problémy.

    * 2.Prvé rande nechá všetko jasné. Peňaženku si nechaj doma. Koniec koncov, musíš spraviť jasno od prvého momentu, že neplánuješ nič platiť. Povedz jej pravdu. Musíš šetriť na nové disky alebo, že na budúci víkend si sa dohodol ísť s kamarátmi na kurvy. V tom majú ženy pravdu…..je lepšie hovoriť pravdu a nič nezatajovať.

    * 3. Ženy majú chybu už z fabriky, ktorá ich núti hovoriť pičoviny ako “krása je vo vnútrajšku” a podobné veci. Nepoznám jedného vola, ktorého žena zviedla tým, že mu spravila psychotechnický test. Kašlime na hlúposti. My sa kukáme na prsia a ony na zadok, takže sa nesnaž vyzerať múdrejší ako v skutočnosti si. Toto je veľmi dôležité. Ženám, sa okrem hajzlov, páčia hajzli idioti. Nemachruj, že si v živote veľa čítal. Povedz, že si nečítaš ani manuál od playstation. To zbožňujú. Múdri muži neskôr spôsobujú problémy. Múdre ženy spôsobujú problémy od prvého momentu.

    * 4. Kukaj sa na ženy v jej prítomnosti. To spôsobí, že uvidí, že nie je špeciálna a že hociktorá z tých na ktoré kukáš by bola vážna kandidátka, aby nahradila jej nedôležitú pozíciu. Okomentuj jej čo vidíš a čo sa ti páči. “Videla si aký krásny zadoček mala tá blondínka?. Ak sa na Teba niektorá pozrie, daj jej o tom vedieť. Ak bude cítiť, že je špeciálna alebo jedinečná, rýchlo začne chcieť blbé darčeky a iné veci, ktoré nevedú nikam, iba k zrútenie Tvojej ekonomiky a k frustrácii z toho, že si nemôžeš kúpiť nové disky na auto..

    * 5. Vždy sa dohodnite v mieste Tvojho bydliska. Ty si není nikoho šofér a nemáš ju prečo vyzdvihnúť u nej doma. Ke dokázané, že muži čo vyzdvihujú a odvážajú svoje frajerky domov majú vyššie riziko umrieť rakovinou pľúc ako mať s nimi úžasný odviazaný sex. Nepýtaj sa prečo, je to tak. A bodka.

    * 6. A bodka. Nezabudni tento výraz. Keď sa zdá, že sa začína hádka, neváhaj použiť tieto dve magické slová . A bodka. “Nie nie nie nie nie.. A bodka!” Koniec debaty. Ak pokračuje v snahe hádať sa ďalej, pohroz jej, že sa na ňu vykašleš a necháš. Je pravdepodobné, že sa rozplače, ale to už nie je Tvoj problém. Nadovšetko, môže plakať koľko len chce, pamätaj si bod 1.- Nikdy ju neukludňuj, ani nehovor “Lúbim ťa“.

    * 7. Ďalšia zlatá veta: “Pre mňa sú všetky dni špeciálne“. Ak zabudneš deň jej narodenín alebo výročie ( niečo úplne normálne lebo ty nie si skurvený kalendár,a navyše nezabúdaj, že si idiot) vždy môžeš použiť vetu “Ale pre mňa sú všetky dni špeciálne“ A keď vidíš, že má námietky, zakončíš to takto : “Ale pre mňa sú všetky dni špeciálne ….A bodka!” Samozrejme, žiadne darčeky. Si predstav aký frajer budeš s novými diskmi…mmmm.

    * 8. Ženský orgazmus je iba mýtus. Neexistuje. Prinajmenšom nie je dokázaný. Ty ideš, zastrčíš a urobíš sa. A keď ona ešte bude mať chuť na viac, povieš jej nech prestane predstierať, lebo už poznáš pravdu o mýtuse ženského falošného orgazmu. Je to klamstvo, len aby sme sa viac potili. Ak sa dá, nech je ona na tebe a hýbe sa v rytme elektronickej hudby. Pum pum pum pum. Vždy sa môžeš trošku natočiť nabok a zapáliť si cigaretku alebo si dať pohárik, kým ona hľadá svoj falošný orgazmus.

    * 9. Po sexe žiadne nežnosti. Ak chce nežnosti a objatia, nech si kúpi skurveného plyšiaka. Tvrdý chlap, keď sa spraví, príde o všetko zmysly a chápanie existencie. Navyše, keďže si blbý, skoro ani nemôžme s enormným úsilím, ktoré si vyžaduje pohyb ramien, urobiť žiadny pohyb. A preto je lepšie zavrieť oči, prdnúť si na uvoľnenie tlakov (s trošku šťastím získaš miesto v posteli, keďže je pravdepodobné, že ona sa vzdiali) a zachrápať a lá Luciano Pavarotti. S chuťou…lebo ty zato stojíš!!!

    * 10. A nie menej dôležité…Zapamätaj si, že Ti na nej absolútne nezáleží. Keď si máš vybrať medzi ňou a kamarátmi, nech sa poserie, vždy Tvoji kamaráti. Ak máš niečo kvôli nej nechať, nech sa poserie,čo si o sebe myslí. Ona je jednoducho iba nástroj na dosiahnutie cieľa: mužského orgazmu. Autentického. Toho, čo vieme, že existuje, lebo strieka. Keď už dosiahneme cieľ, srať na ňu. Pamätaj si to, ženy k Tebe prídu ako medvede na med. Ženy sú špecialistky v hľadaní mužov, čo robia presne toto. Keď sa tak budeš správať,dávaš im presne to, čo chcú. Budeš najväčší KING.

    * 11. Buď úprimný. Ak ťa prosí o radu a spýta sa, ktoré zo šiat jej viac pristanú, neváhaj jej odpovedať najhrubšie ako vieš: „Čo do riti sa to pýtaš mňa??“ Nie si predsa jej štylista ani modista. Ty si tu nato, aby si si ju zobral a odhodil keď budeš chcieť. Nikdy nato nezabudni. Navyše existujú psychológovia, aby napravili prípadné traumy, ktoré tvoja odpoveď môže spôsobiť. Ale to už nie je tvoj problém…

    * 12. Pomýľ si jej meno. Nemá význam pamätať si jej meno vzhľadom na trvácnosť súčasných vzťahom. A im sa páči keď ich volajú cica alebo babo. To sú žolíky ktoré fungujú pre všetky.

  12. … chalani a baby, tento článok je určený skutočne na pobavenie a spestrenie tak to neberte osobne, autor tým určite nechcel nikomu ublížiť… 😉

    • mne to prišlo akoby to písal 16-ročný chlapec mysliaci aký je úžasný.
      Ja si myslím, že je to o samotnom jedincovi :-))) Buď chlapec dospeje v muža nielen fyzicky, ale aj psychicky a jeho životné hodnoty sa budú prispôsobovať danému veku a okolnostiam alebo ostatne stále tým 16 – ročným chlapcom v tele muža.
      A samozrejme, platí to isté aj u žien :-)))

      • @mia100: mia…bola by si prekvapena…keby si zistila vek toho čo to sem pridal 😀 so 100%istotou ti možem povedať že nemal 16 rokov:)
        napr. pri bode10.pamataj si že ti na nej nezaleži …a že vyber si vždy kamaratov namiesto nej – 99% z vas by to riešilo samozrejme tym, že dneska zabudni na sex a dalšie min.3dni. ale na druhej strane samy dobre viete, že čim sa k vam niektory muži spravaju odmeranejšie, a davaju vam pocitiť že nieste jedine načo myslia a podobne…tym viac ich pozornosť chcete 🙂

      • skoda ze tu neni uz aktivna diskusia, ale presne ma toto napadlo a napisala som to vyssie, ze to bolo o autorovi samotnom a jeho frustraciach. nemyslim, ze ma 16 ale ze ma zenu ktora mu dobre leze na nervy a nevie si s nou rady. Dalsia vec je, ze ak zovseobecil, tak ok, ale su aj zeny ako ja, co sice miluju nakupovanie, ale nebavi ma vypravat telenovely svojmu muzovi, ked sa ma on furt vypytuje, ma to zatazuje, ked ma kontroluje, ked sa stara do toho kolko sportujem, a pod. Tiez by som bola najradsej, keby som nemyusela oznamovat kedy pridem domov a s kym som, kedy a kolko budem sportovat, kolko a coho si kupim, tiez sa mi nechce mysliet na nejake debilne datumy a vobec nie gratulovat. /zaujimave, ze chlapi na svoj datum nikdy nezabudnu len na tie cudzie/. zeny tiez nechcu byt usmernovane, tiez si chcu robit co chcu ale to, ze si uvedomuju svoju socialnu poziciu musia sa ovladat a krotit svoje vasne.

  13. rika-no nech sa paci-dievca typu naj kamarat,radost spolu zit.Malickosti typu-uvediem len jeden,koli premosteniu k buble-doska,ano treba riesit konstruktivne a vecne namiesto siahodlhych debat(monologu)ktorych vysledkom je aj tak len nasranie sa.No nemozme byt radsej spolu a vpohode..?
    bubla-Ked idem srat sadnem si na studeny porcelan-tvoj priatel je fakt hajzel ked schvalne nechava dosku hore a vie ze nemas ruky-dohovor mu alebo sa rozidte. Ty mas ruky?Tak asi aj blbe zmysli (zrak a hmat),inak neviem ako si mozes sadnut na porcelan..mozno len-aj mne muzovi sa to stalo-dobiehas ale fakt ze letis,nohavice strhavam v poslednom momente,vlastne uz ked je cely ten proces zahajeny,no na dosku ozaj neni cas,a tak radsej ako neplanovane prat obsrate veci(a ze s tym je roboty)sadnem aj na ten porcelan a vo finale som aj celkom rad..
    No,a v tej Tvojej tabulke spominas casto sex-aby si nebola prekvapena.Moj znamy z ciech raz povedal:Chteli by ste mrdat holky?smula,curaky mame my..!

    Skusme sa teda vsetci oslobodit od nafuknuteho ega,pouzivat rozum a logiku,potom sa pohodicka a radost zo spoluzitia dostavi sama.

    • panebože……pekne prízemné… tomu tvojmu kamarátovi by som asi povedala : chceš mrdať hochu? kup si anču….. to bude nejaký blbeček najskôr.

      Ja sa vôbec divím, že koľko neskutočne dlhých rokov žijú muž a žena spolu, vždy sme boli každý iný a budeme. Ako je možné, že za toľko rokov spoločného žitia na jednej planéte, spolunažívania a skúseností a vedomostí o tom, akí sú muži a aké ženy, že to ešte stále musíme rozoberať donekonečna poprípade chceme meniť jeden druhého…. Už dávno sme sa mali zmieriť s tým, že niektoré veci sa skrátka nezmenia nikdy…. prkotiny typu wc doska a podobne. Podľa mňa sú to veci akurát tak dobré ako podnet k hádke, keď si chce niekto rypnúť, tak si niečo nájde, keď už len tú wc dosku…. Sú veci, ktoré naozaj riešiť netreba, lebo aj tak vieme, že sa nezmenia :-))))

  14. 3 – treba to striedať, aj muž si potrebuje oddýchnuť od ženy
    11 – absolútne súhlasím
    13 – ide o to, že nie je možné, aby nepadli mužove oči na nejakú cudziu ženu, keď ich dnes chodí toľko poodhalených, ale zasa je neakceptovateľné, ak sa za ňou obzerá alebo otočí hlavu
    14 – absolútny súhlas, žena potrebuje cítiť, že je milovaná a muž sa musí cítiť, že je potrebný, takže žiadne rady a fušovanie
    17 – súhlasím
    18 – je to pravda, muž aj sám častokrát nevie vyjadriť lásku, je to smutné
    19 – pokiaľ po treťom opýtaní dostaneme zasa odpoveď ,,nič“, tak s tým nič nespravíme
    20 – absolútne súhlasím
    22 – také niečo je dobrodružstvo, ktoré možno hovoriť medzi priateľmi a smiať sa na tom spôsobom: ,,moja stará…“ 🙂

  15. 😛 podľa mňa je to výstižné a vtipné 🙂 a som žena!!! tak ženy nebucte trapné a neurážajte sa!!!!!
    svetový mier 😉

  16. kazda zena, ktora naozaj miluje a nepozera len na seba nikdy nebude nutit priatela ani chodit s nou nakupovat, ani vyberat farbu, ani mu zakazovat sport, ani si mysliet, ze vztah bude vzdy rovnaky ako pocas prvych 2 mesiacov chodenia, ani nic podobne z tohto clanku…a to iste plati o muzoch, muz ktori miluje, nezabudne na narodeniny,nebude ho vobec trapit, ak obcas zlozi zachodovu dosku, ako aj nam nevadi niekedy dat ju dole… a bude na zenu mysliet… inak ten bod som nepochopila…ak si na dievca nemyslel (nevravim, ze cely den v kuse), tak si asi nikdy nemiloval. toto vobec nie je o pohlavi, ale o charaktere clovek, co by zeny robili bez muzov a muzi bez zien? sme rozdielni, ale to je na tom zaujimave a castokrat aj vtipne.. navzajom sa doplname.a ak nedokazete vidiet krasu vztahu, ale len tieto „genialne“ body, tak to asi nie je laska, ani poriadny vztah, takze si netreba mylit dojmy s pojmami. naozajstna laska nie je sebecka, chces urobit toho druheho stastnym, nie aby si bol ty stastny, tesis sa s partnerom aj z malickosti. a aj ked pride kriza, vies, ze len spolu to zvladnete.. nikto nie je dokonaly, kazdy niekedy urobi nejaku chybu.. ludia, prajem vam vela lasky 😉 a robte okolo seba dobro, urcite sa vam to vrati 🙂 drzte sa 🙂

  17. Mne sa to hrozne páčilo a zasmiala som sa. Som žena, ale vidím to presne takto. Dobre, áno, je v tom nadsázka a irónia, ale aj jasná pravda. Niektoré ženy sa správajú ako sliepky z chlieva, presvedčené o tom, že sú ako kráľovné na anglickom dvore. Mohli by sa spamätať a toto si prečítať.

  18. Zenske reakcie na tento clanok su smiesne… autor to zobral s nadsazkou a humorom co sa o vas povedat neda. Je to u kazdeho indivudualne a ide o to aby si tam kazdy ten svoj bodik nasiel a zasmial sa na tom a nie aby ste tu viedli feministicke keci. Rika to vystihla super 🙂 jediny normalny nazor od zeny v tejto diskusii klaniam sa pani 🙂

  19. ten clanok by som kvalitativne prirovnal k tym bullshitom, co sa pisu na diva.sk :D.. aj ked to autor urcite myslel humorne, ja na tom nevidim nic vtipne, ani zabavne a ani pravdive..

  20. 😆 @rika: velka pravda musim uznat ze mas svetu pravdu kazda normalna zena ktora s partnerom neaky ten cas zije pride na to ze zachodova doska je len spestrenie dna rovnako ako sem tam nemity riad … autor ktory pisal ten horny clanok mi pride trosku nedozrety a neostrielany v zivote alebo mal len velku smolu na zeny inak si to neviem vysvetlit, ja si tiez datumy nepametam moj otec ma dnes narodeniny a keby mi to vcera mama nepripomenula tak by som ani nevedela a o tom ze nemam sajnu kolko oslavuje uz nehovorim takze to nieje len problem chlapou, a tie farby ? pane boze naco by som take nieco vobec vesala priatelovy na nos mame aj lepsie debaty ako su farby o farbach do bytu som sa snim tiez nebavila proste som mu ukazala aku chcem a on len odsuhlasil naco to preberat tak isto aj jeho hobby chapem podporujem ho aj v tom ze zacina hrat airsoft ale rovnako podporuje aj on mna v mojom hobby …. a pro po tie auta ako hobby no mal si si hriznut do jazyka ja za necely rok koncim skolu ako klepiar lakernik [aut] takze o autach by som ti vedela narozpravat viac ako ktorykolvek z tvojich kamaratou … na nakup idem jedine v tedy ked uz nemam co na seba a radsej idem s kamaratkou alebo s mamou nez tahat svojho priatela ktory by stejnak stal pred obchodom fajcil a cakal kim videm dobra rada do zivota najdi si priatelku s ktorou budes mat pokojny a vyrovnany vstah s ktorou sa budes doplnat a citit sa dobre a nie nejaku hus od ktorej cakas aby navarila oprala a roztiahla nohy 😆

    • pokial ide oto co muzi chcia co chcu alebo si myslia je to iste co co by chcela alebo si myslela zena .. nevrav ze VSETKY zeny su svine nie o kazdej to plai co ej tam napisane .. podla mojho nazoru si zena s muzom dokaze rotumniet vo vsetkom a to je jedno ci je to o autach alebo o niecom inom aksa dvaja ludia dokazu pochopit tak potom nieje v nicom problem ato ze sa nepochopia je ich postoj ktomu ako oboja vnimaju vstah .. mam prietela a dokazemsa snim dohodnu ale aj si snim porozumiet vo vstekom ato je uz ejdno kak ej to tema 😉 bud sa jed na o auta alebo o ine veci dokazemsa snim bavit o akejkoolvek teme 🙂 a naopak aj on men dokaze poradit vo vela veciach tak prosim tanevrav ze kazda zena je taka ista pretoze ani vy muzi nieste anielikovia 🙂

  21. dotyčný, ktorý to písal, asi ženu mať nebude… nikdy ! takže:
    1. milý chlap, skús si sadnúť na záchod bez sklopenej záchodovej dosky, keď ideš srať ! ;
    2. muži nemyslia vôbec, takže ma to absolútne neprekvapuje;
    3. navar si obed sám a je mi jedno, čo robíš ! ;
    4. vlasy dorastú, rozum nie ;
    5. nikto nikdy nepovedal, že to šport je ! ;
    6. takisto ako keď chlap povie, že ak mu dáte, tak vám niečo kúpi ;
    7. stručnejšie „sme debili ! nechápeme !“ ;
    8. tak potom nevadí, ak zabudnem na chlapove narodeniny ;
    9. od chlapa by som nič také nečakala, pokiaľ nie je gay ;
    10. je mi jasné, že ničomu inému ani neporozumejú ;
    11. to isté platí pre chlapov, až na to, že všetko, čo vypustia z úst je stupídne ! ;
    12. ak si myslíš, že ho máš malého, pravdepodobne máš, ale ak chceš, tak sa kľudne spýtaj, ja ťa v tom rada utvrdím ! ;
    13. taktiež sa aj ja obzriem za iným ;
    14. fajn, takže aj so sexom si to vyriešim sama ;
    15. nepotreboval? myslel, že objavil Indiu !!! a bola to Amerika ! fakt skvelý príklad ! ;
    16. jasné, bude to horšie a horšie. preto s nikým netrávim viac ako 2 mesiace ! ;
    17. o farbách by som sa s chlapom nikdy neradila ! nikdy !!! ;
    18. stačilo by chápať tomu, čo hovoríme. to je, ale tiež až príliš ! ;
    19. chlapi sa tak správajú, aj keby sa niečo stalo a aj keby to vedeli, sú to egoistické svine ! ;
    20. nezaujíma ma to, prečo by som sa pýtala ;
    21. tak si to spravte s pivom ! ;
    22. tak kempujte každý deň v roku ! ;
    a nech si títo kenovia nemyslia, že všetky sme sprosté husi, ktoré čakajú len na spasenie od nich a budeme sa s nimi bavkať ako v perinke ! je mi totálne u riti, čo chcú alebo nechcú. fuck off !!!

        • @súhlasím: Prosím vynechajte gayov aspoň z tohto, to sú vaše heterosexuálne sračky 🙂 ..len by som dodal k tým vašim farbám, vačšina ľudí aj tak vidí len dve, a to čiernu a bielu, terakota…no to znie ako dáky kórejský ostrov. Ku kabelkám sa chlapi prosím nevyjadrujte, pri tej vašej strhujúcej metrosexuálnej móde by som asi len toľko… pánska taška je kktina; je to kabelka čo ti visí na pleci 😉

    • Myslim si ze si to vzala priliz vazne. Mozno chcel byt autor viac vtipny nez vazny. Ale tvoja odpoved vyznela skor zakomplexovane. Ak mas nejaky problem, (a sudiac podla toho co si napisala tak ich mas rovno niekolko) je urcite vela ludi ktori ti vedia pomoct :). Ak nemas kamaratky (ktore nie su tak zakomplexovane ako ty) skus ist ku psychologovi. Vela stastia v tvojom zivote! 🙂

    • Brať čokoľvek z tohto humorného zoznamu 22 pravidiel pre mužov takto vážne ako to berieš ty môže iba hlupák. Ak by tento hlupák mal toľko rozumu, ktorým sa chváli, tak by mu možno došlo, že autor tohto článku urobil skrátka ironickú a humornú reakciu na známe vševedúce zoznamy z magazínov. Ak sa tento hlupák, kvôli tomu rozčuľuje, je dvojnásobný hlupák. Má v sebe hlboko zakorenený sexizmus a škatuľkuje ľudí na základe pohlavia ešte silnejšie a vrúcnejšie ako autor pôvodného článku. Tento hlupák by sa nad sebou mal práve kvôli takýmto vtipným zoznamom nad sebou zamyslieť a nájsť v sebe pokoj, pretože na internete ho nenájde.

    • @Bubla: sama by som to nenapísala lepšie….a chclapci nehnevajte sa ale pôvodný článok je písaný ako keby boli všetky ženy retardované sliepky takže sa nečudujte tejto reakcii, lebo mňa to tiež urazilo…keď máte voči žene výhradu tak to povedzte priamo jej!!! a nerobte tu debilov zo všetkých žien

      • @???: ale ked zena napise zoznam tak je to… whaa, parada, presne to sedi a neviem co… to uz ziadnej zene nevadi… jednoducho nechapem jak taketo veci niekto (muz/zena) moze brat vazne… klud ludia (muz/zena)… nepaci sa mi = zatvorim stranku… 😉

      • Tak prečo si drvivá väčšina žien nevie uvedomiť , že muža nikdy nezmenia ? a stále a zbytočne sa o to pokúšajú , aj keď im to je jasne povedané . Asi že si myslia – neviem čo !?

    • @Bubla:

      😀 😀 Tak to mě hrozně moc rozesmálo…. Nemyslím si, že je tam feminismus, ale prostě ženská, která má rozum a s takovou vydrží chlap… Přesně tak jste to hoši podle článku chtěli, tak co si teď stěžujete…. Chlapi jsou prostě divní a chtějí všechno dohromady, jenže my nevíme, jakou máte zrovna náladu a jak byste chtěli, abychom reagovaly atd… jednou nemáme plakat a jednou vám to příjde tak, že se zase o nás můžete postarat a připadáte si jako ,,princové z pohádky,, …. A je pravdou, že ženská musí dělat vše : chodit do práce, vařit, uklízet, lítat kolem dětí, muže, ještě ho potěšit, atd…. a on? Jen chodí do práce a vyžaduje pozornost ženy… My ženy zvládneme víc a proto vyžadujeme od muže alespoň květiny na narozeniny a výročí, jen špetku pozornosti za to všechno… ale my normální ženské stejně víme, že to funguje tak, jak to funguje a že s tím nic moc neuděláme… bohužel je to takhle ,,nastavené,, 😀 😀 ale mohli byste se trošku snažit :))))

      • @Nika:
        Nuz, pravda je taka, ze zeny, co takto reaguju a dokazu toto napisat treba polutovat, nakolko este evidentne nenasli normalneho muza. Myslim, ze je dost volnosti na svete, aby uz zena dokazala odkopnut chlapa, ktory ju len vyuziva a nasla si takeho, ktory ju berie ako seberovnu. A je veruze takych dost a aj volnych, co viem minimalne z mojho okolia. Takze nechapem takymto zakomplexovanym rekaciam…

    • @Bubla: Tento komentár napisala nadržaná bezcharakterná „žena“ dievča v pubertálnom veku, ktorá strieda chlapcov každé dva mesiace. Posledného pol roka nedokázala nič zohnať, tak si tu vybíja zlosť aka je neschopná. Prepáč!

    • @Bubla:

      Dievka Kolumbus neobjavil Ameriku, ale Kubu … si duta ako tvoj prispevok … chod sa namalovat nahod handry na seba a bez sa postazovat kamaratke ze si nedocenena mozno si od radosti polizete bobre a potom sa vratis domov k rodicom … nik iny by o teba nezakopol

  22. Musela by som ist do detailov ale po 21 rocnom manzelstve a 5 rocnom partnerstve je na tych zasadach aj nieco pravdy preco ich aj my zeny mame? a zalezi len na vazajomnej pozornosti ako to bude fungovat

  23. ….tento článok ma veľmi pobavil, myslím si že veľa mužov sa podľa toho neriadi teda aspoň z tých čo poznám ja… 😆

  24. tento článok sa mi nepáči. pravidlami tohto typu sa muži iba zbavujú zodpovednosti a nutnosti aspoň TROCHA sa prispôsobiť tomu, čo žena chce a potrebuje k tomu, aby bola šťastná.
    „Nepamätáme si dátumy.“ – hlúpa výhovorka, komu na tom záleží, tak si dá pripomienku do telefónu.
    „Nepýtajte sa nás, na čo myslíme, ak nie ste pripravené debatovať o témach ako automobilové preteky, zbrane, počítače alebo práca.“ – toto je tiež pekná hovadina. Chlapa predsa nemám len sex a v tomto článku je to vykreslené, že ženy sú tu pre mužov iba vtedy, keď sa muži nemusia ani trochu vzdať svojho pohodlia a majú zrovna chuť niečo „riešiť“. hm.

    • Schválne som ho zaradil do sekcie zábava a tie pravidlá sú skôr na pobavenie. Je tam trochu nadsázky a na niektorých sa človek fakt len pousmeje. A máš pravdu, chlap by si mal pamätať aspoň výročie a narodeniny. Tak isto tie debaty o témach… ktorý chlap sa dnes baví len o tom? 😉

      • Niekto proste na dátumy nemá pamäť. Tiež nie všetky ženy si ich pamätajú 🙂 Ja by som sa skôr pozastavila nad poznámkou „Vyznačte narodeniny a výročia do kalendára“ ..myslím, že (ak máte vôbec snahu a záujem spomenúť si na danú príležitosť) by ste to mali zvládnuť aj sami a nie sa spoliehať na ženu 😉

  25. Pokúsim sa vyjadriť z pohľadu ženy, vydatej a povedzme vnútorne spokojnej:)
    1. Našťastie banalita, ako záchodová doska so mnou nič nerobí:)
    2.Je fakt, že som rada, ak na mňa niekedy nemyslí, dokonca by som
    brala viac slobody v dýchaní.
    3.Práve to sa mi páči. Ak má muž koníčky a svoje hobby.
    4.Súhlasím. Mužom sa páčia dlhé vlasy a my ženy oceňujeme skôr
    praktickosť, ktorá nás časom naserie a nadávame si, že sme sa dali
    ostrihať. Ale na druhej strane aj Halle Berry je kosť a má krátke vlasy!
    5.Nakupovanie nenávidím!
    6.Plakala som naposledy na pohrebe:)
    7.Chlap potrebuje povedať veci po lopate, inak nepochopí. Pre ženy,
    ktoré toto nevedia večná škoda, inak si potom nevedia povedať ani v
    posteli, čo ich rajcuje a kopec vecí nevyskúšajú práve kvôli tomuto.
    Tu vidím veľké plus u žien v mojom veku, toto už vieme a dokonca nám nechýba odvaha použiť pri spoločnom milovaní erotické pomôcky, nie preto, že by nám muž nestačil, ale pre spestrenie, sme viac náročné v sexe ach jo…
    Doteraz si musím zapisovať dátum narodenia mojej matky.
    9.Dilemu „oblečenie a topánky“ neriešim:) zrelé ženy majú radi už
    svoj štýl a vedia čo im dokonale sadne.
    10.súhlas
    11.súhlas… ja sa vypíšem, pomáha mi to viac, ako sa ponosovať
    nejakej priateľke, ktorá sa mi bude o päť minút plakať na ramene,
    ako ju jej muž podvádza a decká ju nemajú za nič, eh to nemusím:)
    12._Pravda
    13.Tak ver, že toto robíme aj my ženy, teda aspoň ja určite:)) o tom
    píšem aj v románe.
    14._Máme tendenciu usmerňovať a je fakt pravda, že aj keď sa muž
    snaží dačo dobre urobiť a budeme mu pri tom dýchať na krk, tak to
    tak nespraví. Kto má rád poučovanie? Ani ja nie!
    15.pravda
    16.uf, no začínam mať pocit, že som dokonalá:))

    17.Čo sa týka farieb pravda. Čo sa týka fantázie, veľa mužov
    majú krásnu fantáziu
    18._platí obojstranne
    19.pravda, ak niečo ženu serie, má to povedať a neklamať, že sa nič
    nestalo, muži nie sú predsa veštci
    20.ženy, ktoré sa vydajú a sú vydaté nejaký ten rok, mali by ovládať
    aspoň z časti manželove záľuby a vedieť sa v nich orientovať, niet
    nad ženu do koča i do voza
    21.mám tri kabelky a rada ich nechávam v aute, mimochodom… mám
    rada pivo, hlavne cez leto, keď sedím v altánku a tlačím do seba
    špekačky.
    22._neurazila som sa ani na jednu vec
    ZAVER: Moje vnímanie mužov by chcelo od nich medailu:))) a myslením
    som na tom, ako Samantha z filmu Sex v
    meste___________________________________________

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here