Jednoduché pravidlá, ako sa starať o seba a byť pre ženy príťažlivejší

0
Katarína Šprincová
Katarína Šprincová

Musíš si uvedomiť, že potrebuješ systematicky pracovať na svojom vlastnom živote a svojej osobnosti, aby si mohol priťahovať aj tie najkrajšie ženy úplne prirodzene, bez toho, aby si sa musel krvopotne snažiť.

Ak chceš mať život a ženy, ktoré väčšina chlapov nemá, potrebuješ robiť veci, ktoré väčšina chlapov nerobí a nie sú ochotní robiť. Dáva ti to zmysel?

Katka sa od roku 2008 profesionálne venuje oblasti poradenstva starostlivosti o seba. Pomáha ženám i mužom naučiť sa tipy a triky jednoduchej, no zároveň účinnej domácej starostlivosti. A hlavne ich zaradenie do každodennej rutiny.

V roku 2014 založila projekt Skvelé žienky, kde organizuje pre ženy kurzy a workshopy v oblasti osobného rozvoja, krásy a kreativity. Svoje pôsobenie aktuálne rozšírila projektom Skvelí ľudia, ktorý je určený pre všetkých, ktorí majú chuť stretávať sa, spájať, vzdelávať, rozvíjať, vzájomne sa podporovať, pomáhať si a zdieľať spolu svoje skúsenosti.

Poďme na to.

 

Jednoduché pravidlá, ako sa starať o seba a byť pre ženy príťažlivejší

Už dávno nie sú pre ženy zaujímaví muži s imidžom zanedbaného muža. Dnes ženy uprednostňujú mužov, ktorí dbajú aj o svoj zovňajšok a tým sú pre svoje okolie oveľa atraktívnejší.

Čo si ženy všímajú na mužoch, čo ich priťahuje a naopak odpudzuje na ich vonkajšom vzhľade? Pozrime sa aspoň na to najzákladnejšie aj s tipmi a trikmi, ako to skvele zvládnuť.

Katarína Šprincová (v strede) so spoluzakladateľkami projektu Skvelé žienky

 

1. Základná hygiena

Žene musí muž „voňať“ a ak nie je zvládnutá základná hygiena, alebo je muž spotený, či oblečenie prepotené, automaticky je muž „odpísaný“.

Riešenia:

  • Každodenná hygiena je samozrejmosťou. V dnešnej dobe je na výber množstvo sprchovacích gélov a šampónov navrhnutých priamo pre mužov.
  • Používanie antiperspirantov a dezodorantov.
  • Pri problémoch s potením mať so sebou náhradné tričko či košeľu a náhradné ponožky.

 

2. Pleť

Pleť je stále „na očiach“ a práve preto by mal mať muž pleť zdravú a peknú.

Katarína Šprincová (Zdroj: Nový čas Nedeľa)

Je to to prvé, čo si žena pri komunikácii všimne. Pozor na suchú pleť, šupinky na pleti, neliečené akné, nečistú pokožku, zanedbanú pleť atď.

Riešenia:

  • Správne čistenie pleti pomocou prípravkov určených na mužskú pleť. Umývanie a čistenie tváre zbaví pleť nielen nečistôt, ale aj prebytočného mazu a odumretých kožných buniek.
  • Používanie krémov – hydratácia a výživa. Mužom starne pokožka neskôr ako ženám, až po 40-45, ale o to radikálnejšie. U žien prvé prejavy starnutia začínajú už od 20-25 rokov, ale veľmi pozvoľným tempom. Preto muži na to pri starostlivosti musia myslieť a správnou starostlivosťou predísť radikálnej zmene.
  • Dbať na správne holenie, prípadne úpravu strniska/brady.

 

3. Vlasy

Nie nadarmo sa hovorí, že vlasy sú korunou príťažlivosti, takže nie je pre ženu nič horšie, ako keď sa jej prihovára muž s mastnými vlasmi.

Riešenia:

  • Ideálne, používať prípravok na vlasy a nie bežný sprchovací gél.
  • Pravidelná úprava strihu.
  • Vystríhanie sa lupín.
Katarína Šprincová (vľavo) s Michalom Kopeckým a ostatnými ženami na tréningu Ďalší level

 

4. Vôňa

Vôňa muža je to, po čom šalie väčšina ženskej populácie. Pre ženu voňavý muž = krásny muž. To hovorí za všetko. 🙂

Riešenia:

  • Výber vône je veľmi dôležitý. Je potrebné si vybrať podľa svojej osobnosti a svojho uváženia. Vôňa by mala rezonovať s jej nositeľom, ale byť príjemná aj pre okolie.
  • Pozor na množstvo.

 

5. Telo

Ideálne mužské telo, podľa žien i mužov, je stredne svalnaté telo s útlym pásom, širokými ramenami a hrudníkom.

Opäť sa dostávame k tomu, že každému sa páči niečo iné a každý máme aj iné genetické predispozície.

Problém býva v tom, ak je telo zanedbané, ochabnuté alebo s nadváhou.

Riešenie:

  • Je jednoduché zaradiť do svojho života pravidelný pohyb a zdravé stravovanie. Za krátky čas sa budeš cítiť omnoho lepšie, a to budeš zo seba aj vyžarovať!

[MT_sebavedomie]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here