Vďaka tejto jednej prekvapivej chybe skončíš VŽDY len ako kamarát

13

prečo som len kamarát, friendzone, kamarát taky rád, žiaden sex, nice guy, pretiahnuť kamošku, pár na randeZakaždým som práve toto domrvil. Stretol som ženu a pomyslel som si, že táto je iná, táto je výnimočná (bolo ich 5). Nechcel som to s ňou pokaziť a bál som sa, že ma odmietne.

Frustrovane som sa sám seba pýtal:Prečo som len kamarát?

Nechcel som, aby si myslela, že ju chcem len na sex! Pretože sa mi minule posťažovala, že chlapi ju chcú len na to jedno…

Tak teda ja s ňou chcem vzťah.

 

Ja budem iný!

Takže to, čo som potom spravil, bolo, že som sa správal milo, na všetko som si dával pozor, ukazoval som jej všetky tie veci vhodné do vzťahu (darčeky, pozornosť, istotu, záujem, rešpekt, gentlemanstvo).

Teraz však už viem, že toto je veľmi zlá stratégia.

A to vďaka tomu, že žena má v hlave, že láska prichádza rýchlo. Že tam bude iskra, chémia a s ňou to celou zatrasie!

Možno sa snažíš pôsobiť, že to nechceš s ňou urýchliť a chceš ísť na to pomaly, aby si nemyslela, že ju chceš len na sex (prevrátenie očí).

Ale ona má v hlave to, že keď sa to nestalo hneď, tak asi tam nie je žiadna chémia, inak by ste sa už bozkávali a chcela by z teba strhnúť šaty.

 

Ženy majú na to nos

žena nos,prečo som len kamarát, friendzone, kamarát taky rádKeď ťa žena potrebuje, tak si vie veľmi rýchlo vybaviť, čo s tebou bude:

– Či budeš potenciálny milenec – chlap, s ktorým by chcela mať sex.

– Či budeš potenciálny frajer – chlap, ktorý sa o ňu postará, cíti sa pri ňom bezpečne…

– Či budeš potenciálny kamarát – chlap, ktorý ju vypočuje, je milý, je jej s ním dobre, je tu pre ňu, má sa s ním o čom baviť, pomáha jej.

– Alebo či si úplný úchyl, s ktorým nechce nič mať (sem sa asi nechceš zaradiť heh).

A teraz: „Väčšina chlapov usúdi, že byť potenciálny priateľ je DOBRE.“

 

Ale nie je…

Pretože, ak som sa snažil pôsobiť ako potenciálny frajer, tak ma videla ako gavaliera a dobrého spoločníka, ktorý má k nej rešpekt, je k nej milý a pozorný, a všade ju pozve.

Takže si o mne pomyslela, že by som bol dobrý partner. Ukážkový chlap do vzťahu!

dobré dievča anjel, prečo som len kamarát, friendzone, kamarát taky rádLenže ony sa potom prirodzene ku mne správali milo, s rešpektom a tvárili sa ako dobré dievčatá!

Pretože nechceli, aby som si o nich myslel, že sú nemravné, nadržané a zlé dievčatá (ktorými inak v skutočnosti boli každá do radu), pretože ja som ich tak nevidel.

Ukazoval som im svoju dobrú stránku, ony mne ukazovali svoju dobrú stránku, a tým pádom sme mali k sebe bezpečné, neromantické a antisexuálne správanie, ktoré nechcel ani jeden z nás nejak pokaziť. (Nedajbože ju pobozkať alebo dotýkať sa jej! Panenka Mária ma opatruj!)

Keď si teraz predstavím všetky tie moje kávičky, kiná, prechádzky, večere, biliardy…, tak sa mi chce plakať. Schúliť sa do klbka. A dať si palec do úst.

 

Pýtaš sa: „Prečo som len kamarát?“

Cesta pravého muža - Prestaň už hrať divadielkoNikdy som sa ich priateľom nestal, pretože tam nebola žiadna príťažlivosť, žiadna chémia, iskra (ktorú tam ona čakala) a nakoniec som skončil vždy len ako ich kamarát.

Ony sa len začali všemožne vyhovárať, vykrúcať a ja som vždy počul len „Ale ja ťa beriem len ako kamaráta…“

Avšak na druhej strane, keď som išiel priamo k fyzickým veciam, začal som v nich zapínať iné spúšťače, tak im ani len nenapadlo, že by som mohol byť ich priateľom. Ani zďaleka!

Akonáhle došlo k sexu, tak si to začali racionalizovať a povedali si, že tam bola iskra, chémia a mali pri mne chtíč, že na mne niečo bolo, kvôli čomu sa so mnou vyspali.

A začnú hľadať na tebe aj ďalšie kvality, aby si ospravedlnili, prečo s tebou mali sex.

No a postupne príde na to, že si rozumiete, že sa pri tebe cíti dobre, že máte rovnaké názory, že oceňuješ na nej niektoré veci…

A o tom to je.

 

3 veci, ktoré maj na pamäti

1. Ženy čakajú na to, pokým sa do niekoho zamilujú

Ženy chcú cítiť tú iskru a očakávajú pri tebe motýliky v brušku.láska sa deje rýchlo, zamilovaný párik, tiene siluety páru, prečo som len kamarát

A keď to tam nie je, tak tam nie je ani budúcnosť (a ty vieš už presne, do ktorého chlieviku ťa zaradí).

Ak nie je nervózna pred tým, ako sa máte spolu stretnúť alebo počas toho, ako ste spolu, tak sa do teba nezamiluje a neskončíte spolu vo vzťahu (pokým nie je zúfalá a nevie si nájsť nikoho iného).

Ale bavíme sa tu o skvelých a žiadaných ženách, ktoré si môžu vyberať.

 

2. Ženy očakávajú, že to príde okamžite

Z jej pohľadu „to“ tam buď je, alebo nie je.

Väčšina chlapov, keď stretnú ženu, tak si povedia, že pôjdem na to pekne pomalinky. Myslia si, že tým, že jej dajú najavo, že im nejde len o sex, tak ich bude brať seriózne.

Ale v skutočnosti je to úplne naopak.

Žena si predstavuje, že stretne toho pravého a ihneď bude vedieť, že to je on. BUM! Bude pri ňom cítiť vášeň a sexuálnu príťažlivosť. 

A veľa chlapov to robí naopak – že nie, nevyspím sa s ňou hneď a majú pocit, že tým ich bude mať radšej.

dvojica v posteli (500 x 333)

Máš 100x väčšiu šancu, že bude tvoja priateľka, pokiaľ si s ňou mal najprv sex.

Pretože čím dlhšie s tebou nebude mať sex, tým bude mať väčší pocit, že to je z nejakého dôvodu – že tam nie je chémia.

Keby predsa bola, tak by ste sa spolu už vyspali…

Dostaň sa preto k fyzickým veciam čo najskôr a najprv sa snaž byť jej milenec a až potom jej priateľ! Aby si sa nemusel potom sám seba pýtať: „Prečo som len kamarát?Sakra!“

 

3. Prvý dojem je naozaj veľmi dôležitý

Niektorí chlapi to spravia tak, že keď cítia, že žena stráca záujem, tak jej najbližšie kúpia veľkú kyticu ruží, aby jej dokázali, že o ňu majú záujem.

Alebo jej povedia, čo k nej cítia, aby si ju nejak uviazali.

BULLSHIT!

To spôsobí len to, že uvidí, akú moc má nad tebou a v jej očiach si menej a menej príťažlivý. Až skončíš ako jej teplý kamarát a sponzor…

A tento dojem, ktorý v nej vytvoríš, už prekonáš len ťažko.

 

Ale je tu pre teba nádej!

Áno, bol som v nechcenom kamarátstve asi miliónkrát (no dobre, tak trochu menej).

Áno, ženy ma mali len za bútľavú vŕbu, hovorili mi o chlapoch, s ktorými niečo riešili, a aby som im poradil. Keď sa potrebovali posťažovať na niečo, tak som bol prvý, za kým išli, chodili sme spolu do kina, na kávičky, prechádzky… Donemoty a donemoty.

Ale pochopil som, že to tak byť nemusí. Že aj ja, stratený prípad a večný kamarát, sa môžem naučiť spôsobovať ženám „motýliky v brušku a vlhko v nohavičkách“.

Že aj mňa môžu brať ako kamaráta s benefitmi, milenca či sexuálneho partnera a odhaliť mi tú ich nemravnú, nadržanú nymfomanku, ktorú v sebe každá z nich ukrývala.

Naučil som sa, ako v nich rozdúchať tú iskru a premeniť ju na plameň.

Avšak, ak chceš niečo dosiahnuť, tak nechoď metódou pokus-omyl. Nemusíš tápať, skúšať a byť ešte viac frustrovaný.

Nájdi niekoho, kto si už touto cestou prešiel a je tam, kde chceš byť ty, a uč sa od neho. Asi robí niečo inak.

Aj ja sa neustále učím, rastiem a začínam vidieť užšie a hlbšie súvislosti medzi mužmi a ženami a tiež to, prečo sú veci také, aké sú.

[MT_friendzone2]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

13 KOMENTÁRE

  1. super kvalitný a hodnotný článok. úplne som sa v ňom našiel a viem si spomenúť najmenej na 10 prípadov kedy ma žena chcela na sex, no ja svojím správaním „dobručkého chlapčeka“ som to nevidel a pokazil si to. ďakujem, Mišo za tvoju tvorbu a to ako pomáhaš chlapom

  2. Ja by som podla viacerych clankov povedal ze chyba je skor v tebe a v tom ze sa stretavas s pokecovymi sliepkami ktore su dobre LEN na sex. Podla teba ked sa budes tvarit ze nejde len o sex tak budes len kamarat ale ide o to ze ked bude sex tak zase budes len kurevnik. Zaujimave ze mnohi chlapi s tymto problem vobec nemaju. Proste stretnu zenu s ktorou si rozumeju a postupne zacnu vztah ktory ma pevne korene. Problem je v tebe a v tom ze si plytky pokecovy kurevnik ktory si zeny naozaj len skusa kym sa nejaka nechyti a je vlastne jedno ktora, hlavne si nesmie mysliet, ze si ju chcel, ale ze ona presla tvojim konkurzom a poziciu tvojej frajerky si tazko vybojovala a tebe by vlastne nevadilo keby ta nechela lebo ty mas zastup inych nahodnych zaujemkyn. Je mi ta vlastne luto ale najviac ma mrzi ze tymito kydami kazis pohlad mnohych chlapov ktory su mozno fajn ale zatial stretli alebo sa zamerali iba na same slepice a preto nemali uspech (co je v mnohych pripadoch lepsie – viem o com hovorim).

  3. Ano, mna to bavi citat taketo cucotiny 😀 smejem sa na tom, ako to potom chlapi snazia robit a cuduju sa, ze ich zeny aj tak odjeb..ju :D. Vyzeram dobre, viem o tom a so zenami nemam problem. V zivote som nemusel zenu balit, iba sa rozhodnem to je cele. Balia len luzri. Casu ja mam dost a na zabavu ho viem venovat. Ale ze to teba este stale bavi, pisat tieto primitivne slohove prace a namotavat muzov s prezentom ako im chces pomoct a pritom jedine o co tu a tebe ide su prachy, love, peniaze, skvara…

  4. Miro, na tvoje komenty som už narazil na webe mnohokrát… A síce si to (takmer iste) nepriznáš, ale máš problém sám so sebou, svojím sebavedomím a preto potrebuješ všetkých naokolo kritizovať, snažiť sa znižovať ich hodnotu… a tak čítaš a komentuješ články, ktoré sú pre teba sračky. To vážne ťa takýto život baví? Čítať weby, na ktorých podľa teba píšu sračky?

  5. “ sme nali k sebe bezpecne, neromanticke, antisexualne spravanie“ toto sa mi stalo niekolko krat, nikdy som to nedokazal takto identifikovat, aj ked som si to uvedomoval, co sa deje. Posledny krat co sa mi to stalo ma to dost bolelo. Neexistuje uz

  6. No dajme tomu , som neustaly skeptik , ale v tomto tvojom článku som sa presne našiel ,…. potrebujem zmenu ,a tak vyskúšam tieto rady ….
    No ja som skôr romantik ako , Chytro chytro na sex…..

  7. Servis Michal

    Tvoj dnesny clanok absolutne perfektny. Po citani som sa ja schulil do klbka a pichol palec do ust, co som vsetko ja pre baby robil. 🙂 Vsetci sme si tym presli, dolezite zistit a neopakovat chyby.
    Asi najponizujucejsiu vec co som pre babu urobil, babu ktoru som strasne chcel, bolo to, ze ma poziadala aby som s nou siel kupit kondomi, ze vecer sa chysta vyspat s jednym starsim chalanom. A ja som isiel. 🙂
    Bolo to asi pred 8 rokmi. Vela sa zmenilo odvtedy vo mne. Vyborny clanok, velmi som sa v nom videl.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here