PREČO stále priťahuješ nevhodné ženy

0

Strácaš čas s tými, s ktorými to očividne nikam nevedie? Pravdou je, že väčšina žien, ktoré spoznáš, pre teba nebudú vhodné. Chceš vedieť, ktoré naopak vhodné sú?

Pozri si toto video, ktoré ti pomôže doslova vybudovať si radar na ženy pre teba.




Odoberaj CHLAP 2.0 videá

 

Prišiel som na tento koncept pri výbere auta

Na tento koncept som prišiel dávno, ešte keď som si vyberal svoje auto. Kedysi som chcel takého veľkého Mercedesa. Mercedes ML, také veľké SUV-čko.

Keď som ho v tej dobe chcel, tak som ho videl všade naokolo. Videl som ho na parkoviskách, na cestách, na diaľniciach, obiehali ma.

A potom som sa zamyslel: „Wau. Ako je možné, že ho teraz vidím všade? Je ich viac? Ľudia si ich viac kupujú?“

Nie. To len moja myseľ sa so mnou hrala. Tých áut tam bol stále rovnaký počet, len ja som sa na ne viac zameriaval.

Keď sa tak nad tým zamyslíš, tak presne tak isto to funguje aj so ženami. Akonáhle sa začneš zameriavať na jednu konkrétnu ženu, povedzme na blondínky, tak zistíš, že máš vo svojom okolí zrazu viac blondínok. Respektíve, tvoja myseľ sa na ne začne zameriavať.

 

Ako túto vedomosť dokážeš využiť pre získanie svojej vysnívanej?

Spýtam sa ťa zákernú otázku: „Máš do tohto momentu jasne napísané, respektíve vieš presne, akú ženu chceš? Vieš, ako by mala vyzerať, ako by sa mala správať, aké by mala mať hodnoty?“

Možno si už tento koncept niekedy odo mňa počul – v knihe Ako ju získať som ho zdieľal, alebo si to možno niekedy v minulosti počul na mojich živých tréningoch. Lenže jedna vec je vedieť, druhá vec je to mať reálne aj spísané.

Zamysli sa. Keď presne nevieš, akú ženu chceš, tak priťahuješ také, ktoré nechceš.

Respektíve priťahuješ všetky možné ženy. Priťahuješ aj také, alebo dávaš šancu aj takým, ktorá sa na teba len usmiala, ktorá ti vôbec odpísala, ktorá sa chce s tebou baviť.

Ale ďalej už neriešiš, že je alkoholička, že možno fajčí, že podvádzala bývalého, alebo má nejaké žiarlivostné komplexy.

Čiže dávaš šancu aj takým, ktoré sú síce pekné a tebe sa na prvý pohľad zdajú zaujímavé, ale nič z toho viac nemôže byť, lebo majú nejaké vedľajšie problémy.

Dávaš im šancu, lebo nemáš jasne definované, akú ženu konkrétne chceš. Potom si s nevhodnými ženami píšeš, zoznamuješ sa s nimi, stretávaš sa s nimi, aj keď nie sú tvoj typ. Aj keď v živote by si pravdepodobne s ňou nič neriešil.

Ale len to, že vôbec s nejakou sa budeš baviť, vôbec s nejakou sa vyspíš, vôbec s nejakou budeš mať vzťah. Tak to ti v tom momente stačí. Lenže, takto budeš dlhodobo nespokojný a budeš prinášať problémy nielen sebe, ale aj jej. A čoskoro takéto niečo skončí.

 

Toto ti odporúčam spraviť

Sprav si toto veľmi jednoduché cvičenie, ktoré ti pomôže odhaliť, akú ženu chceš. Na základe toho, že budeš presne vedieť, akú ženu chceš, tak ich budeš vidieť zrazu všade naokolo.

Začneš ich filtrovať medzi ostatnými ženami, ktoré už dnes poznáš, alebo ešte len spoznáš.

Budeš efektívnejšie investovať svoj čas, energiu a peniaze, ktoré dnes už vynakladáš na ženy. Si pripravený?

To cvičenie je veľmi jednoduché. Vytiahni si kúsok papiera, alebo si otvor Word a začni písať.

  • Začni písať, akú ženu chceš.
  • Začni opisovať, ako by mala vyzerať. Mala by byť vysoká? Nízka? Mala by mať veľké prsia? Menšie prsia? Blondínka? Brunetka? Modré oči? Hnedé oči? Plné pery? Malý zadok? Aká by mala byť na vonok?
  • Následne spíš, aké by mala mať vlastnosti, vnútorné rysy, charakterové črty. Mala by byť milá, príjemná alebo by si ťa mala vedieť aj doberať, byť nejakým spôsobom ironická? Mala by byť vášnivá? Mala by chcieť mať často sex? Mala by bývať ďaleko? Na dedine, v meste?

Už asi začínaš chápať, akým spôsobom budeš opisovať tú svoju vlastnú ženu. Je to presne, ako keď si vyberáš svoje vlastné auto.

Najprv chceš vedieť, aká to bude značka. Aký to bude typ auta. Akú bude mať farbu. Aké bude mať parametre. Aký motor si vyberieš. Akú výbavu si vyberieš. Toto všetko si najprv potrebuješ zapísať a z tohto budeš filtrovať do druhého kola.

 

Ideme do druhého kola

V druhom kole si z tohto zoznamu vyber tie veci, na ktorých ti naozaj záleží. To znamená, že si prejdeš všetky body zo zoznamu, čo by tvoja žena mala mať.

Následne si vytipuj tie, na ktorých ti naozaj záleží – priraď im body od 1 do 10. Napríklad: To, že by mala byť blondínka, tam dáš jeden bod, lebo na tom ti až tak veľmi nezáleží. Ale aby mala aspoň trojky prsia, tak tam dáš bodov 10, lebo na tom ti záleží najviac a toto by určite mala spĺňať.

Pravda je, že takú ženu, akú si si opísal na začiatku, tak taká žena neexistuje.

Dokonalosť je jedna vec, ale potrebuješ robiť kompromisy a potrebuješ sa reálne pozrieť na svoje možnosti, aké ženy existujú. Aby si prikladal váhu tým veciam, vlastnostiam alebo vizuálnym črtám, na ktorých ti naozaj záleží a niektoré, na ktorých ti až tak nezáleží, tak pri nich pokojne spravíš kompromisy.

Dôležité je povedať, že táto žena by mala byť už v tomto momente taká, akú ju spoznávaš, stretávaš alebo chceš. Nie taká, aká by mohla byť v budúcnosti.

Čiže, síce je všetko fajn, ale nemá tie prsia, ktoré by som chcel, ale ja jej ich dám spraviť. Bude mať trojky, potom ju budem chcieť a potom bude ideálna. Nie! Takýmto spôsobom to nefunguje.

Aj keď to bol možno divný príklad, ale potrebuješ brať ženú takú, aká je v tom momente. Nie takú, aká by mohla byť niekedy v budúcnosti. Pretože pravdou je, že pravdepodobne v budúcnosti iná nebude a opäť môžeš byť sklamaný.

Akonáhle sa takto začneš zameriavať na konkrétne ženy, ktoré sa ti páčia, ktoré by si chcel, tak ich spozoruješ viac aj vo svojom okolí a budeš venovať čas tým, s ktorými to má zmysel a prestaneš sa podlizovať, prestaneš vypisovať, stretávať sa s tými, s ktorými to absolútne nikam nevedie.

Ak sa ti toto video páčilo, pomohlo ti, tak mu daj určite like a zdieľaj ho aj so svojimi priateľmi.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here