PREČO sa na ňu konečne nevyserieš?

0

Prezradím ti posledný dôvod, ktorý potrebuješ počuť, aby si sa na ňu dokázal už konečne vysrať. Možno to bude trochu kruté, ale musím ti to povedať.

Pozri si video hneď teraz až do konca a dozvieš sa viac:




Odoberaj CHLAP 2.0 videá

 

Stalo sa aj tebe niečo podobné?

Pravdepodobne je v tvojom živote, alebo bolo v tvojom živote dievča, ktoré si chcel, no neposúvalo sa to ďalej a zasekla sa na niektorej z tých piatich úrovní môjho vzťahového lievika.

Čiže, buď sa nechcela s tebou zoznámiť, alebo ti nechcela dať na seba kontakt. Alebo sa nechcela s tebou stretnúť, alebo sa nechcela s tebou stretnúť opakovane. Alebo nechcela s tebou riešiť nič ďalšie.

Ty sa ďalej snažíš, si vytrvalý, pretože vieš, že treba byť vytrvalý a ísť si za tým, čo chceš a netreba to hneď vzdávať.

No ona si neustále nájde nejaký dôvod, prečo práve vy nemôžete byť spolu, alebo prečo práve s tebou sa nemôže stretnúť. Alebo prečo tebe nemôže dať na seba kontakt, alebo prečo práve s tebou sa nemôže vyspať.

Hovorí ti veci typu, že: „Vieš čo, ale ja mám toho teraz veľa do školy. Možno niekedy v budúcnosti sa stretneme, uvidíme.“

Alebo: „Keď budem mať na teba čas. Ja mám teraz toho veľa v práci, to nepôjde.“

Alebo: „Vieš, ja som akurát teraz po rozchode a nechcem sa hneď viazať“

„Momentálne si nikoho nehľadám. Nemám na také veci ani čas.“

„Vieš, mám priateľa a aj keď to nie je bohviečo, si zlatý a páčiš sa mi, ale nemôžem ho nechať.“

„Si zlatý, si dobrý kamarát, ale neviem si medzi nami predstaviť niečo viac, aj keď sa mi páčiš, ale neviem, či by to fungovalo.“

A ty tomu veríš. Veríš tomu, čo ti hovorí a následne sa trápiš. Čakáš na ňu, kedy ťa už bude chcieť, kedy sa bude chcieť s tebou stretnúť. Vypisuješ jej, vyvolávaš jej, pcháš sa jej do zadku.

Ešte jej aj povieš, že ju ľúbiš (možno), alebo jej kúpiš nejaký darček, na základe čoho si myslíš, že ťa bude zázračne chcieť, alebo niekedy v budúcnosti – nemyslíš, nespávaš.

 

Nevidíš, o čom to v skutočnosti je

Nemyslíš na nič iné, než na ňu. A toto všetko ti bráni v tom, aby si videl to, o čom to v skutočnosti je. Pretože žena ti nepovie na rovinu, že si príliš milý, si k nej zlatý, vôbec ju absolútne nepriťahuješ, alebo nejde z teba žiadna charizma a iskra. Prípadne je tu niekto iný, s kým spáva aktuálne alebo kto sa o ňu snaží a kto má aktuálne jej pozornosť.

No a ty sa stále bojíš, že: „Keď jej prestanem písať, keď si ju vymažem, alebo keď nebudeme spolu, tak si už žiadnu inú nenájdem, nebudem už v živote zaľúbený…“

Toto sú len tvoje obavy v tvojej hlave z niečoho v budúcnosti, čo sa ešte nestalo, nestane a častokrát sa stáva práve to, že akonáhle táto odíde, tak príde nejaká ďalšia.

Proste stojíš na stanici a vlaky prichádzajú a odchádzajú. A ty si vyberieš, do ktorého nasadneš. Neexistuje, že ten vlak už nepríde. To by sa musela pretrhnúť koľaj, byť nejaká prírodná katastrofa a v živote by už vlaky nechodili.

 

TOTO ti odporúčam spraviť

Preto ti odporúčam, toto býva častokrát jediné a najlepšie riešenie:

„Vyser sa na ňu!“

Naozaj, vyser sa na ňu. Vykašli sa na ňu. Od tohto momentu, ako dopozeráš toto video ochladni voči nej, nevypisuj jej, nevyvolávaj jej, nekontaktuj ju. Ak ti ani toto nepomôže, tak si ju pokojne vymaž  telefónu či z Facebooku.

Ten neskutočný pocit, ktorý nadobudneš, kedy sa ti uľaví z toho, že: „Aha, už tu nie je,“ to bremeno, ktoré z teba opadne naozaj stojí za to.

V tomto ti odporúčam, buď sebec. Nehľaď v tom momente na ňu. Nepozeraj, že: „Ona vyhrá, keď si ju vymažem a bude sa mi smiať alebo niečo podobné.“

Ona si pravdepodobne na teba ani nespomenie, to je prvá vec. Druhá vec, keď si na teba spomenie a bude ti písať, že: „Ty hajzel! Prečo si si ma vymazal,“ tak sa len usmej a v tomto naozaj buď sebec.

Pozeraj na seba, pretože ide o teba, o tvoje pocity a o to, aby si sa z toho dostal, poučil sa z toho, kde si spravil v minulosti chyby. Zobral si to ako skúsenosť, a vyšiel do boja o nejakú ďalšiu ženu už s tým, že vieš, že toto sa ti už nikdy nemusí a nemôže stať.

 

Zhrniem ti to

Uvedom si, že nemusíš nikomu nič vysvetľovať. Je to tvoj život, tvoje rozhodnutie.

Ona ti tiež nevysvetľovala, že prečo sa s tebou nechce stretnúť, teda pravdu a skutočný dôvod. Tiež ti nevysvetľovala, prečo nemôžete byť spolu a vyspala sa s niekým druhým. Takže ti odporúčam vykašli sa od tohto momentu na ňu.

Nepíš jej. Nekontaktuj ju. Nevyvolávaj žiadnu iniciatívu k prvému kroku, kedy môžete spolu niečo riešiť. Ideálne si ju vymaž z Facebooku, z mobilu, aby si ju nemal na očiach. Pretože je to tvoj život. Ide o teba. A keď to spravíš, tak jej sa život určite nezrúti.

Kiež by mne niekedy v minulosti niekto povedal, že: „Čo ti šibe? Konečne sa na ňu vyser. Nemá o teba záujem.“ Pozri sa na seba, makaj na sebe a v budúcnosti niekde možno budeš mať na takúto ženu nárok.

My chlapi častokrát takéto niečo potrebujeme počuť a ja som tu pre teba, aby som ti  povedal: „Bude to v poriadku. Vykašli sa na ňu. Tvoj život sa nijakým spôsobom nezrúti.“

Len potrebuješ konečne nabrať vietor do plachiet. Potrebuješ začať žiť nový život s novou ženou. Nie s tou, s ktorou to absolútne nikam nevedie.

Ak sa ti toto video páčilo, pomohlo ti, tak mu daj určite like, zdieľaj ho a nabádam ťa k tomu, aby si išiel do akcie. Aplikoval to na tej konkrétnej žene, u ktorej sa to nikam neposúva dopredu.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here