Prestaň hľadať skratky

0

Chápem, že keď sa púšťaš do niečoho nového, tak na začiatku nevieš, čo môžeš od toho očakávať a je to pre teba celé jedna veľká neznáma.

Pozri si toto video až do konca a poviem ti, prečo by si mal prestať hľadať skratky a užívať si nové veci, aj keď sú možno zo začiatku trochu ťažšie:




Odoberaj CHLAP 2.0 videá

 

Prečo by si mal prestať hľadať skratky?

Pozri, chápem ťa. Sám som si tým prešiel. Keď sa púšťaš do niečoho nového, tak je to pre teba neznáme. Nevieš, čo môžeš od toho očakávať.

Keď sa napríklad učíš šoférovať, tak na začiatku je to pre teba ťažké, nad všetkým rozmýšľaš, nevieš, čo máš robiť, nevieš kedy máš preradiť. Pozeráš do spätných zrkadiel. Možno sa pritom zapotíš a inštruktor ti párkrát skočí na brzdu, aby sa náhodou niečo nestalo.

Lenže v skutočnom živote nebudeš mať vedľa seba inštruktora, aby ti hovoril, čo máš robiť a preto sa možno bojíš ísť ešte viac do vecí, o ktorých nič nevieš.

Áno, si pri nich nervózny, na začiatku ti to nejde a dlho sa hľadáš. Možno častokrát aj neprekonáš tú hranicu, aby si vytrval a nepokračuješ v tom ďalej.

Ale to je úplne v poriadku. To je presne, ako keď si bol na prvom rande.

 

Aké to bolo, keď si šiel na prvé rande?

Nevedel si, ako sa máš nahodiť, nevedel si, ako ju máš privítať, či jej máš dať bozk na líce, máš jej podať ruku, kam ju máš vziať, ako si máte sadnúť, o čom sa máte na začiatku baviť, čo si máš objednať.

Či za ňu máš zaplatiť alebo nemáš za ňu zaplatiť. Čiže mal si milión otázok, ktoré ti na začiatku nedávali zmysel a nad všetkým si príliš rozmýšľal. Ale to je úplne v pohode.

Na začiatku to musí byť hrozné. Na začiatku to bude strojené, neprirodzené. Až kým nebudeš na 50-tom alebo stom rande, kedy ani nebudeš riešiť, čo si máš na rande obliecť. Kedy ani nebudeš riešiť, ako sa s ňou máš privítať, ako si s ňou máš sadnúť.

Proste si sadneš, privítaš sa s ňou, budeš si to užívať, budete sa usmievať a bude mať oveľa väčšiu príťažlivosť voči tebe, lebo zistí a bude na tebe cítiť, že máš skúsenosti a neriešiš príliš to, čo by si mal robiť, čo by si mal povedať. A vtedy bude mať o teba záujem. Lenže ty potrebuješ pochopiť, že žiadna skratka k tomuto neexistuje.

 

Potrebuješ si to odžiť

Toto si potrebuješ odžiť a potrebuješ nabrať silné skúsenosti. Nemôžeš byť v niečom dobrý, pokiaľ nezačneš teraz.

Hovorí sa, že najlepší čas na zasadenie stromu bol pred dvadsiatimi rokmi. A ten druhý najlepší čas je práve teraz.

Takže nechci vedieť všetko hneď, uč sa za behu. Napríklad, keď som začínal s podnikaním a vykašľal som sa v treťom semestri na vysokú školu v Brne, tak som tiež netušil, čo budem robiť a ako to budem robiť.

Len som vedel, že chcem podnikať. Aj keď som mal milión nezodpovedaných otázok. Nevedel som, čo je to účtovníctvo. Načo je daňové priznanie a tak ďalej. Aj tak som začal a učil som sa za behu. To isté potrebuješ robiť ty.

Naberaj skúsenosti, ale nie učením sa a pozeraním ďalších videí. Naberaj skúsenosti bavením sa s reálnymi ženami, tým že budeš tie veci aplikovať a zistíš, ako ktorá reaguje, prispôsobíš sa tomu, naberieš vlastnú skúsenosť a budeš vedieť následne na tom 50-tom alebo stom rande, čo máš robiť.

 

Na začiatku to bude stáť na hovno, ale…

Čítal som niekde túto zaujímavú hlášku:

Nech robíš, čo robíš, tak na začiatku to bude stáť naozaj za hovno, pretože si babrák.

Lenže, ako sa budeš stávať menším babrákom, tak to bude stáť za to. Nakoniec, keď vytrváš, a budeš v tom pokračovať, tak nakoniec už nebudeš babrák. Budeš v tom skutočne dobrý.

Rátaj s tým, že na začiatku to nepôjde, na začiatku v tom budeš babrák, na začiatku možno nebudeš mať také výsledky, po akých túžiš.

Ale to je len daň za to, aby si nabral skúsenosti, aby si sa v tom stal dobrý, aby si si na to zvykol, presne tak ako na šoférovanie.

Keď už dnes ideš niekoľko kilometrov bez toho, aby si vôbec rozmýšľal nad tým, čo máš robiť, ako máš preradiť, že sa máš pozrieť do spätného zrkadla, pretože už máš tú skúsenosť a tvoja hlava funguje na autopilota.

Ak sa ti toto video páčilo, pomohlo ti, byť lepším chlapom, tak ho určite zdieľaj a odporuč ho aj svojim kamarátom.

Pridaj sa aj na odber môjho Youtube kanálu a blogu chlap20.sk, kde sa dozvieš, ako môžeš byť vysokohodnotným chlapom a prinášať ženám lepšie zážitky.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here