[Príbeh úspechu] Gregor: „Keď mi závidia už aj kamoši, to je na nezaplatenie!“

0

[Príbeh úspechu] Gregor - Keď mi závidia už aj kamoši, to je na nezaplatenie!Mám rád, keď mi chlapi píšu, že sa posúvajú dopredu a dosahujú so ženami výsledky, po akých túžia.

Hlavne tí, ktorí si pred tým v tomto až tak neverili…

Takýmto chlapom je aj Gregor, ktorý si úspešne prešiel kurz Majster Reči 2, tak som sa ho rozhodol podrobnejšie vyspovedať, aby si aj ty mohol vidieť, že to ide (a to ho ešte v januári nechala snúbenica!).

Najdôležitejšie je uvedomiť si, že sa to dá, ALE treba pre to niečo urobiť a potom sa výsledky dostavia.

Pozri si náš rozhovor s Gregorom a zisti, čo všetko mu kurz priniesol (okrem vyššej hodnoty a znovu nájdenia seba).




Vieš sa s chalanmi podeliť o svoj príbeh, aký si bol pred Majstrom Reči 2, ako ti to išlo so ženami, čím si si prechádzal a prečo si sa rozhodol do tohto kurzu investovať a čo ti to prinieslo?

Ja som sa v januári rozišiel so svojou snúbenicou, ktorej som sa držal ako kliešť, bol som neznalý tých vecí a nevedel som, čo mám robiť, aby som bol pre ňu príťažlivý, a tak som sa veľmi snažil a výsledok bol úplne opačný.

Ako mi vrátila prsteň, tak som išiel preč od nej a uvedomil som si, že to s babami vlastne neviem. Pátral som následne na internete a našiel som teba. Najskôr som kúpil Recept na pobláznenie, ale stále to nebolo ono.

Od januára do júla som nemal ani jedno rande. Potom, ako som kúpil Majstra Reči 2 a odsťahoval sa do Brna, tak sa to začalo sypať ako z deravého vreca. Mal som tri rande, s dvoma babami som sa vyspal.

Teraz si užívam život, úplne v pohode komunikujem s ľuďmi (hlavne so ženami) a v práci mám takú povesť, že ma zdravia ženy a všade sa s nimi bavím.

 

Čo ti k tomu pomohlo? Lebo toto je dramatický skok od chlapa, ktorý dostal v januári košom od snúbenice a teraz netuší čo má robiť, až k chlapovi, ktorý má rande, sex, zakecáva sa so ženami kdekoľvek. Kde nastal ten zlom?

Ja som najskôr konal a až potom som rozmýšľal, že čo sa vlastne vo mne zmenilo. Prišiel som u seba na to, že prišlo u mňa k sebaprijatiu a prestal som sa hanbiť.

Niekedy som sa pozeral na krásnu ženu, a keď sa na mňa pozrela, tak som cukol pohľadom preč. Teraz, keď sa pozerám na babu a pozrie sa aj ona na mňa, tak sa jej ostanem pozerať do očí.

Bol som v reštaurácii a prišla barmanka s obrovským výstrihom. Najskôr som sa jej pozrel do výstrihu a potom pri objednávke som sa jej celý čas pozeral do očí a užíval si to.

Následne prišla za mnou s číslom. Nasledovalo niekoľko sms a na prvom rande to prišlo.

 

Ty si povedal jednu zaujímavú vec. Povedal si, že predtým si sa hanbil pozerať na ženy. Aj v Majstrovi Reči 2 som spomínal hru, že sa jej máš pozerať do očí. Pomohlo ti k tomu aj toto?

Tento očný kontakt som využíval aj predtým, ale počas tohto programu som to ešte zdokonaľoval. Zlom bol pre mňa ľahnúť si na zem, to bola bomba. A ešte aj pýtanie si rohlíkov na pošte.

 

Mali tieto 2 na pohľad bizarné veci zmysel?

Hej, lebo tým som si dokázal, že strach z odmietnutia, z ohovorenia, zo strápnenia je dosť prehnaný a nezakladá sa na pravde. Pretože každému som bol ukradnutý, keď som si ľahol na zem a o nič nešlo.

 

Keby máš povedať 3 veci z Majstra Reči 2, ktoré ti najviac pomohli, ktoré ťa dostali práve tam, kde si, tak čo to bolo u teba?

Všetky tie veci, ktoré si tam spomínal, tak mi prišlo, ako keby som ich mal v sebe. Je to len zahádzané hnojom nejakých negatívnych presvedčení. Uvedomil som si, že sú určité veci v poriadku, a že ich chcem robiť.

Chcel som vyskúšať byť viac zlý chlapec. Na začiatku som to trochu preháňal a bol som viac drzý, ako bolo treba, ale chcel som to vyskúšať.

Priamo som povedal ľuďom mnohé veci. Predtým by som im to opatrne rozprával. Teraz som im povedal: „Počuj sem, to je totálna chujovina čo robíš“.

 

Ďakujem ti Gregor, že si investoval do tohto kurzu, ale že si aj niečo spravil pre seba. Väčšina chlapov, ktorí vstupujú do kurzu si myslia, že sa naučia, čo jej povedať, o čom sa s ňou majú presne baviť, ako ju pozvať na rande, a ako ju dostať do vzťahu.

Zdanlivo taká iná cesta ti pomôže oveľa viac, ako keby som ti povedal, čo jej máš presne povedať, o čom sa s ňou máš baviť a niečo sprav. Ty si to potrebuješ prispôsobiť.

Povedal si opäť jednu veľmi dobrú vec, že Majster Reči 2 si nemal ako nejakú závratnú novinku, ale mal si tam veci, ktoré ti to pomohli objaviť v sebe. Majster Reči 2 ti pomohol tieto veci dostať na povrch.

Presne tak. Otvoril som sa svetu a ukázal som toho pravého Gregora, čo bol vo vnútri.

 

Gregor, čo je u teba ten základ úspechu Majstra Reči 2?

Ako som už spomínal, je to sebaprijatie. Keď sa nehanbím za to, že kto som, za svoje sny, že som hrdý na to, kto som, a že som tým pádom aj odvážnejší, a že som šťastný, tak to tie ženy potom cítia, a že aj ju potom budem brať takú aká je.

Naopak, ak by som niečo skúšal, nebol som otvorený, tak tým pádom ani ona by sa necítila celkom komfortne.

 

Čiže, aby boli ženy pri tebe v pohode, tak musíš byť najprv v pohode ty sám so sebou. A to ti pomohol uvedomiť si aj Majster Reči 2, že musíš najskôr sám seba prijať a potom už, keď ženy teba neprijímajú, tak je to ich problém a nie tvoj.

Presne tak.

 

Gregor, čo znamená hodnota Majstra Reči 2, ako je tebou vnímaná? Prekonala tvoje očakávanie, nevedel si do čoho ideš, alebo tá investícia stála za to?

Určite stála za to. Pre mňa je tento program osobnostným, všestranným rozvojom a tá schopnosť zaujať ženy a byť príťažlivý je taký indikátor, že na tom to je dobre vidno.

Ja som čakal, že tento program bude dobrý, lebo už som mal predtým jeden program od teba. Myslím si, že akýkoľvek osobný rozvoj má zmysel a treba do toho viac investovať, ako do iných vecí. Záleží na tom veľmi veľa, celé životné šťastie.

Už teraz vidím, že mi závidia aj kamoši, keď prídeme do spoločnosti, že ja nemám problém a oni ho majú. A to je na nezaplatenie.

 

Niečo podobné a možno ešte lepšie čaká aj na teba

Tak čo, pôjdeš do toho?

Takéto výsledky nedosiahol len Gregor, ale aj množstvo iných chlapov, ktorí prešli napríklad Majstrom Reči 2 (či inými mojimi prémiovými kurzami).

O ich príbeh a výsledky sa s tebou podelím takto každý týždeň.

Ak si vďaka tomuto blogu či vďaka mojim kurzom zaznamenal u seba pozitívnu zmenu a máš výsledky, o ktoré sa chceš aj s ostatnými podeliť, napíš mi e-mail na michal@akozbalit.sk a nabudúce tu môžeš byť aj ty:)

PS: Už si sa pridal do FB skupiny Chceme byť lepšími chlapmi?! Ak si na Facebooku, je to skvelý spôsob, ako komunikovať spolu so mnou a ostatnými chlapmi (a vidieť odpovede aj na ich otázky).

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here