[Príbeh úspechu] Josef: „Nič nie je nemožné a môžeš urobiť čokoľvek chceš“

0

Josef_príbeh úspechuMám rád, keď mi chlapi píšu, že sa posúvajú dopredu a dosahujú so ženami výsledky, po akých túžia.

Hlavne tí, ktorí si pred tým v tomto až tak neverili…

Takýmto chlapom je aj Josef, ktorý si úspešne prešiel kurzom Magnet na ženy (nahradil ho program Chlap 2.0), tak som sa ho rozhodol podrobnejšie vyspovedať, aby si aj ty mohol vidieť, že to ide.

Najdôležitejšie je uvedomiť si, že sa to dá, ALE treba pre to niečo urobiť a potom sa výsledky dostavia.

Pozri si náš rozhovor s Josefom a zisti, čo všetko mu kurz priniesol (okrem zvýšeného sebavedomia a vyššej hodnoty).




 

Čo povedal Josef o kurze Magnet na ženy?

„Vďaka kurzu Magnet na ženy som otočil svoj život obrovským spôsobom. Začal som pracovať na sebe samom a zvýšil som si sebavedomie a hodnotu.“

„Začal som veriť sám v seba. V tej chvíli pre teba nie je nič nemožné. Môžeš urobiť čokoľvek čo chceš a o tom to je.“

 

Jozef sa teraz s tebou podelí o to, ako bol kedysi na tom ohľadom sebavedomia, žien, príťažlivosti, hodnoty, pretože to všetko ide ruka v ruke. A ako je na tom teraz, po tom, čo absolvoval nejaké programy. A aké budú jeho odporúčania pre teba.

Na Michala som narazil cez jedného môjho kamaráta, ktorý stále videl ako na Facebook vypisujem šialene smutné statusy, a tak mi poslal tento kamarát kontakt na Michala, respektíve na Michalove stránky.

Približne týždeň som čítal rôzne články a potom sa mi dostala do rúk ponuka Kamarát Taky Rád. Tento kurz som si vyložene zamiloval, pretože každá žena mi hovorila, že som skvelý chalan, že som dobrý kamarát.

Následne som využil aj ďalší kurz Online Hru. Ten sa mi hodil pre nadväzovanie prvotného kontaktu so ženami cez internet. Potom prišiel Majster Reči a to bol úplne iný level.

Až po Majstrovi Reči som pochopil, že kde je vlastne tá chyba. Nie je chyba ženskú osloviť, alebo ju zbaliť. Je to len a len o mne a o ničom inom.

Je to o tom, aký život žijem, kam chodím do spoločnosti, ako sa v tej spoločnosti chovám.

Pokiaľ bude človek sedieť doma a bude raz za týždeň chodiť na pivo, kde sa opije, pôjde domov a bude vyplakávať, že si nemôže nájsť ženskú, tak je to všetko zle a je to o ňom.

Svoj život som presunul úplne niekam inam a môžem povedať, že život sa mi otočil.  Teraz nemám ani potrebu vyhľadávať nejaké ženy, pretože sa dostávam do stavu, kedy môžem povedať, že som šťastne single.

Viem, že to budem ja, kto bude rozhodovať o tom, že ako to bude ďalej. Človek by si mal uvedomiť, že všetko má svoj čas. Vďaka tomu, že sa usmievam, užívam si svoj život naplno, tak priťahujem do svojho života ďalších krásnych ľudí a krásne ženské.

 

Robíš ešte stále DJ?

Už nie, to by som musel potom tie ženské teraz už odháňať. Je dobré, že som sa na to vo svojom veku už vykašľal a teraz som rád, že som tam, kde som.

Dostal som sa do nadnárodnej spoločnosti, kde som spokojný. Je to všetko o sebavedomí, nielen v oblasti žien, ale aj v oblasti života. Keby som si neveril, tak stále bývam tam kde som býval, stále chodím do práce, na ktorú som každý deň nadával.

Začal som veriť sám sebe. A toto bol len taký odrazový mostík. Začalo sa mi dariť vo všetkom, na čo som siahol. Je to len o mne, o mojom sebavedomí, že ja sám si uvedomujem veci a ja sám v sebe verím. A myslím si, že nejaká žena by nechcela byť s nesebavedomým chlapom.

Písal som ženám, že či nechcú spoznať toho najlepšieho chlapa na svete. Boli také opozície, že taký chlap neexistuje, takého ešte nespoznali a podobne. A ja som oponoval, že či by bola do konca života s nejakým chlapom, ktorý nie je najlepší?

Tak isto, ako ty chceš pre seba to najlepšie, tak aj tá žena chce pre seba to najlepšie a nebude s nejakým uplakaným chlapcom.

 

Viem, že jedna žena bola pre teba taký ten spúšťač

Áno, viac menej sme do dnešného dňa kamaráti a myslím si, že to tak ostane už navždy. Pretože sa sama zaradila do takej skupiny, kde som sa pozrel a povedal som si, že s takou ženou vlastne ani byť nechcem.

[MT_sebavedomie]

Keď si vzrástol na sebavedomí, vedomí a hodnote, tak si ju už vlastne nechcel. Predtým si ju videl z nižšej hodnoty (pozície) a povedal si si, že to je poriadna ženská a ona ťa vodila za nos, pretože sa jej páčila tvoja pozornosť.

Časom si začal naberať na hodnote, ako si prechádzal kurzom a trochu si ju prerástol. Potom si sa na ňu pozrel, že toto bola tá ženská, ktorú som chcel? Že vlastne táto žena s tebou nijako nerezonuje. A potom si ju vlastne aj odstránil.

 

To je aj návod pre chalanov. Keď začnete na sebe makať, tak uvidíte, že máte aj na viac.

Keď som si vyhliadol nejakú ženu, ktorá sa mi páči, tak moje sebavedomie zareagovalo, že ja za ňou proste nepôjdem.

Moja rada aj pre vás je, že sa na začiatku pozriem na ženu a vždy nájdem niečo, o čom si ona sama myslí, že je na nej škaredé. Tým pádom si ju postavím do rovnakej pozície, ako som ja. Každý má proste na sebe niečo, čo by chcel mať lepšie.

Aby som dokázal spraviť prvý krôčik, tak vždy som si našiel na nej nejakú chybičku krásy. A už to potom pre mňa nebol až taký problém nejakú ženu osloviť, keď som toto mal v hlave.

Nie je to o tom, že žena ide po ulici a povie si, že je dokonalá. Takže pri tom prvotnom oslovení je to fakt pecka, keď si človek uvedomí, že všetci sme vlastne len ľudia a každý si nájde na sebe niečo. Toto je len taká možnosť pre začiatok. Keď ti narastie sebavedomie a začneš si veriť, tak je to zasa už o niečom inom.

Ako ťa niekoľko minút počúvam, tak fakt vidím, ako si nabral na sebavedomí, úplne iný prejav, úplne iná hodnota, klobúk dole. Chcem ťa pochváliť, že to z teba cítiť a som naozaj vďačný za tvoj progres, za to, ako si sa posunul.

 

Čo ti tvoje vyššie a zdravé sebavedomie prinieslo? Môžeš to zrekapitulovať?

Bude to spontánna a veľmi zjednodušená odpoveď. Prinieslo mi to lepší život, celý môj život sa zlepšil od základov a zlepšilo sa úplne všetko.

V tej chvíli, kedy človek začne veriť sám v seba, tak vtedy nie je nič nemožné a môžeš urobiť čokoľvek chceš.

S nižším sebavedomím majú chlapi menej príležitostí a fakt horší život, pretože tie príležitosti neprídu k chlapovi, ktorý má nízke sebavedomie a neverí si. Akonáhle človek trošku rastie a ide za určitými vecami, tak tieto veci aj prináša do svojho života.

Ešte raz ti gratulujem, že si za necelé dva roky dosiahol taký progres, takú zmenu. Vek nie je vôbec výhovorka. Môžeš sa zlepšiť v každom veku. Ďakujem ti, že si sa podelil o svoje úspechy vo svojom živote.

Ja hlavne za všetkých chlapov ďakujem tebe, pretože robíš skvelú prácu a verím, že takých chlapov, ako som ja, je viac.

[chlap_webinar]

 

Niečo podobné a možno ešte lepšie čaká aj na teba

Tak čo, pôjdeš do toho?

Takéto výsledky nedosiahol len Josef, ale aj množstvo iných chlapov, ktorí čítajú blog chlap20.sk alebo prešli mojimi prémiovými kurzami.

Prečítaj si predchádzajúci príbeh úspechu, o ktorý sa so mnou podelil Tarek.

Ak si vďaka tomuto blogu či vďaka mojim kurzom zaznamenal u seba pozitívnu zmenu a máš výsledky, o ktoré sa chceš aj s ostatnými podeliť, napíš mi e-mail na michal@chlap20.sk a nabudúce tu môžeš byť aj ty. 🙂

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here