[Príbeh úspechu] Michal – „Niekedy som chodil aj na 3 až 4 rande za deň“

0

Michal Kučera_ Majster reči_Mám rád, keď mi chlapi píšu, že sa posúvajú dopredu a dosahujú so ženami výsledky, po akých túžia.

Hlavne tí, ktorí si pred tým v tomto až tak neverili…

Takýmto chlapom je aj Michal, ktorý si úspešne prešiel kurzom Majster reči, tak som sa ho rozhodol podrobnejšie vyspovedať, aby si aj ty mohol vidieť, že to ide.

Najdôležitejšie je uvedomiť si, že sa to dá, ALE treba pre to niečo urobiť a potom sa výsledky dostavia.

Pozri si náš rozhovor s Michalom a zisti, čo všetko mu kurz priniesol (okrem toho, že niekedy chodil aj na 3 až 4 rande za deň).




 

Čo povedal Michal o kurze Majster reči?

„Tento program je tak geniálny, že ma krok za krokom previedol od oslovenia ženy, získania čísla, sebavedomia až po sex.“

„Mám v telefóne asi 100 telefónnych čísiel na ženy, s ktorými som bol na tom tak dobre, že mi to telefónne číslo dali.“

„Nechodím inak oblečený, nemám nové auto, nemám lepšiu postavu, iba som začal hovoriť iné veci iným spôsobom. To znamená, že sa toto môže naučiť každý. Je to stratégia, systém, ako niečo robiť.“

Michal sa teraz s tebou podelí, ako on kedysi priťahoval, respektíve nepriťahoval ženy, o svoj príbeh a cestu.

 

Predstav sa nám v krátkosti, kto si, čo si a prečo si myslíš, že si tu?

Mám 20 rokov, takže som jeden z mladších v tejto našej komunite. Môj príbeh je v zásade vlastne jednoduchý. Nebolo to tak, že by som bol ten najmenej príťažlivý, ale nebolo to ani tak, že by som mal hromadu žien.

Potom človek narazí na nejakú babu, o ktorej si hovorí, že je výnimočná, že tú musí mať. Čo sa mi prirodzene stalo.

Ako to tak už býva, tak väčšina chlapov robí tú chybu, že si ju postaví na piedestál, dávajú jej obrovskú hodnotu, zhadzujú sa pred ňou. Snáď všetky chyby, ktoré som niekde videl, som s touto ženou urobil.

Hovoril som si, že by som spravil pre ňu čokoľvek a aj tak „šukala“ s niekým iným.

To bol taký zlom, kedy som si povedal, že to musím nejakým spôsobom zmeniť. Najviac ma dostalo, keď som videl chlapa, ktorý bol s ňou, ktorý bol o hlavu menší než ona, mal dve brady, nemal ani BMW, ani prachy, nemal nič, čo som si myslel, že by mal mať.

Tá žena mohla mať kohokoľvek, viem to, pretože s mojimi kamoškami chodila von a všetci sa na ňu lepili.

Mohol som ju zbaliť. Takto spätne viem, že mi dávala signály záujmu a je to moja blbosť, ale nakoniec som za to vďačný, pretože tu nastal zlom, kedy som si povedal, že takto to nechcem.

 

Premýšľal som o tom, ako to zmeniť

Máme všetci Google, tak som si išiel niečo vygoogliť a narazil som na tvoj blog. Začal som čítať tvoje články.

Potom som si kúpil program Majster Reči a povedal som si, že dám do toho všetko. Tento program je tak geniálny, že ma krok za krokom previedol od oslovenia, získania čísla, sebavedomia až po sex.

Robil som všetky úlohy, ako som mal a zistil som úžasnú vec, že mám v telefóne zrazu asi stovku telefónnych čísiel na ženy, s ktorými som bol na tom tak dobre, že mi dali proste svoje číslo.

Takže som im napísal, zavolal a niekoľkokrát som chodil aj na 3 až 4 rande za deň. Keď človek niečo neustále robí a premýšľa o tom, tak sa to proste naučí.

Pokiaľ si človek stanoví nejaký cieľ, robí niečo pre to, aby ten cieľ aj dosiahol a potom premýšľa o spätnej väzbe, ktorú dostáva, tak nutne musí ten cieľ dosiahnuť.

Dokonca som si niektoré svoje rozhovory nahrával na diktafón a potom som si ich púšťal. Viem, že to znie ako blbosť, ale mne to pomohlo. Keď som si ich prehrával, počul som, že čo som povedal zle a čo dobre.

Potom sa mi stalo, že keď som počul ostatných chlapov, ako sa bavia so ženami, tak som sa chytal za hlavu, že čo im to rozprávajú. Neskôr som začal radiť aj iným chlapom.

 

Dostal som sa do štádia, že ženy už nebalím

Zo štádia, kedy nedokážem zbaliť ženu, ktorú chcem, som sa dostal do štádia, kedy nebalím ženy, pretože ma to vôbec nezaujíma. Keď sa mi nejaká žena páči, tak ju proste oslovím.

Máš napríklad Pravidlo 5-tich, kedy máš randiť s 5-timi ženami naraz. Je to úplne geniálne pravidlo a hrozne dôležité. Fakt je, že je to časovo náročné, ale človek má proste výber.

Pokiaľ sa podľa mňa bude človek stále o niečo snažiť, bude mať stratégiu, čo robiť správne, tak s tým môže ušetriť obrovské množstvo času.

Ja som dostal Majstra Reči vo chvíli, kedy som bol rozhodnutý s tým niečo urobiť. Kde ma to dokopalo k tomu, že mám ísť niečo robiť a uvidím sám výsledky.

Mal som záruku vrátenia peňazí, tak som si povedal, že si to kúpim. Ukážem mu, že to nefunguje a dám si vrátiť peniaze. To sa však nestalo, ono to fungovalo.

Takže od štádia, kedy by som poriadne nevedel zbaliť ženu som sa dostal až po štádium, kedy mám na výber z množstva žien. Môžem to povedať, pretože takúto skúsenosť mám.

Nezmenil som v podstate nič. Nechodím inak oblečený a nemám nové auto. Iba som začal hovoriť iné veci, iným spôsobom. To znamená, že sa toto môže naučiť každý. Nie je to niečo, čo by bolo nejaké tajomstvo, je to stratégia, systém, ako niečo robiť.

Najskôr som mal problém s tým, že som si hovoril, že keď budem robiť niečo iné, tak to nebude už moja osobnosť. Dôležité je uvedomiť si, že to, že budem robiť niečo inak, neznamená, že budem strácať svoju osobnosť, ale skôr, že tú svoju osobnosť vylepšujem.

 

Michal to pekne povedal

Chcel som sa na to Michala opýtať, ale povedal to pekne aj sám. Keď si ho predstavíš pred rokom a pol a teraz, tak to mal 19 rokov. Tiež teraz nemá „bavoráka“, nemá kocky na bruchu, nie je strašne mužnejší, alebo nezmenil nejak celý svoj život.

Ako Michal hovoril, tak zmenil svoje myslenie, správanie. To čo hovorí, ako sa prejavuje, ako sa vyjadruje, to znamenalo jeho príťažlivosť.

Podstatná zmena, kde príťažlivosť leží je hlava a to ovplyvňuje následne tvoje správanie a tvoj postoj.

Dovolím si však s Michalom nesúhlasiť, že to dokáže každý, pretože nie každý je ochotný na sebe pracovať, začať robiť chyby, otvoriť vôbec ústa a ísť za ženou.

Aj keď budete mať všetko know-how, tak žiaľ nikam sa nedostanete, pokiaľ nepôjdete do akcie, nezačnete to robiť a nezačnete tie veci využívať.

Ako Michal hovoril, tak si vypracoval všetky pracovné zošity, robil tie veci a pozrite sa, kde sa za 1 rok ocitol.

 

Niečo podobné a možno ešte lepšie čaká aj na teba

Tak čo, pôjdeš do toho?

Takéto výsledky nedosiahol len Michal, ale aj množstvo iných chlapov, ktorí prešli napríklad Majstrom Reči 2 (či inými mojimi prémiovými kurzami).

O ich príbeh a výsledky sa s tebou podelím takto každý týždeň. Prečítaj si predchádzajúci príbeh úspechu, o ktorý sa so mnou podelil Vlado.

Ak si vďaka tomuto blogu či vďaka mojim kurzom zaznamenal u seba pozitívnu zmenu a máš výsledky, o ktoré sa chceš aj s ostatnými podeliť, napíš mi e-mail na michal@akozbalit.sk a nabudúce tu môžeš byť aj ty. 🙂

PS: Už si sa pridal do FB skupiny Chceme byť lepšími chlapmi?! Ak si na Facebooku, je to skvelý spôsob, ako komunikovať spolu so mnou a ostatnými chlapmi (a vidieť odpovede aj na ich otázky).

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here