[Príbeh úspechu] Milan – „Prestal som stavať ženy na piedestál“

0

MIlan_magnet na ženyMám rád, keď mi chlapi píšu, že sa posúvajú dopredu a dosahujú so ženami výsledky, po akých túžia.

Hlavne tí, ktorí si pred tým v tomto až tak neverili…

Takýmto chlapom bol aj Milan, ktorý absolvoval niektoré moje programy, tak som sa ho rozhodol podrobnejšie vyspovedať, aby si aj ty mohol vidieť, že to ide.

Najdôležitejšie je uvedomiť si, že sa to dá, ALE treba pre to niečo urobiť a potom sa výsledky dostavia.

Pozri si náš rozhovor s Milanom a zisti, čo všetko mu moje online kurzy priniesli.




 

Čo povedal Milan?

„Naučil som sa správne používať komplimenty. Naučil som sa brať ženy prirodzenejšie a nestaval som ich už na piedestál.“

„Začal som hneď na prvom či druhom rande s bozkom. Hneď som vymedzil, že žena nebude len moja kamarátka.“

 

Milan sa s tebou podelí o svoj príbeh úspechu, čo pre neho znamenali moje kurzy, a ako sa vďaka nim posunul.

Milan, povedz chalanom, aký je tvoj príbeh, ako ťa vnímali ženy predtým, čo ti pomohlo zmeniť sa, a ako si na tom dnes?

Volám sa Milan a mám 28 rokov. Bol som na tom tak, že od 21 rokov som mal 5 rokov priateľku. Po istej dobe som si uvedomil, že chvalabohu, že to skončilo.

Keď som sa ďalej vzdelával a pracoval som na sebe, tak som sa na to pozeral úplne z iného pohľadu.

Vždy tam bol problém, že som nevedel pracovať so ženami, vždy som bol len ich dobrý kamarát, ktorého zneužili a išli ďalej. To bol môj typický vzťah k ženám.

Po tomto vzťahu som prešiel kurzami od Michala. V kurze Online Hra by som vypichol, čo som si najviac odtiaľ vzal. Boli to určite sexuálne obrazy. Vie to pekne uberať konverzáciu tým správnym smerom a všetko pekne pripraviť tak, ako to má byť.

Ďalej som mal kurz Majster Reči. Tu som našiel super princíp, princíp príťažlivosti 80/20, je určite dobré ho ovládať. Ďalej preselekcia, nebáť sa žien, nebáť sa nimi obklopovať a ony už uvidia, že asi niečo na tom chlapovi bude, že nemá problém so ženami.

Správne držanie tela, to tiež veľa spraví. Aj pri samotnej komunikácii, vedieť správne skladať komplimenty.

Postupom času sa to začalo zlepšovať. Aj ja sám som už nedával ženy na piedestál, už som ich bral bežnejšie, a tým pádom sa aj moje správanie k nim menilo k lepšiemu.

Super, takže ti pomohli konkrétne tieto veci. Som rád, že si vypichol aj sexuálne obrazy, lebo medzi kamarátom a niečím viac práve stačí sexuálne obrazy len tak trošku vsunúť.
[MT_sebavedomie]

 

Spomínal si mi aj pri predchádzajúcej priateľke, že si tam niečo využil s bozkom.

Spomínaš si na to?

Tam to bolo veľmi jednoduché. Využil som to tak, že som jej povedal: „teraz zavri oči, nastav ruku a dám ti prekvapenie“. 

Tak som to využil a potom to už išlo ďalej. Keď to človek nemá nijak inak pripravené, tak kľudne môže využiť niečo takéto.

Spomenul som si teraz na jedno moje randenie, ešte v období friendzonou. Chodil som s ňou na prechádzky a pred každým stretnutím som rozmýšľal, že ako ju pobozkám. A nikdy som to nespravil. 

A ďalšia vec, čo som potom začal robiť, buď hneď na prvom rande alebo na druhom dávať už bozk. Pretože som hneď vymedzil, že nebude len moja kamarátka. Niektorá to akceptovala a ina to neakceptovala. To je v poriadku.

Človek vedel hneď o čo sa jedná, či má s tým človekom strácať čas alebo nie. Hneď na prvom, druhom rande babu pobozkať, a tým budete vedieť, že na čom ste.

Či ju pobozkáš na prvom alebo druhom rande oddeľuje to, či budeš s nimi niečo riešiť alebo nie.

Teraz mi napadla jedna vec, tuším aj ty si to spomínal v Majstrovi Reči. Bola tam jedna vec, že idem s babou na rande, a že: „Ježišmária, nemôžem sa jej dotýkať, veď to je neslušné.“

Spočiatku som sa žien vôbec nedotýkal a potom, keď malo prísť k bozku, tak na mňa pozerali, že čo chcem.

Keď je tam eskalácia, pekne od začiatku sa dotýkate, tak s bozkom potom nie je žiaden problém a viete na čom ste.

 

Ako je to u teba dnes so ženami, s vnímaním žien, vnímaním seba samého?

Teraz aktuálne mám priateľku vyše pol roka. Máme spoločné záujmy, veci čo nás bavia, čo je dôležité.

Celkový vzťah k ženám mám úplne iný ako predtým. Nemám problém sa s ktoroukoľvek porozprávať. Už to neriešim ako volakedy.

 

Ako ťa dnes vnímajú ženy?

Myslím si, že ma vnímajú oveľa lepšie, ako v minulosti. Už nie som taký ten dobrý chlapček, ktorý im urobí to, po čom túžia.

 

Mal si aj nejaké obdobie medzi priateľkami, kde si si jednoducho užíval?

Ale áno. Chodil som z jedného rande na druhé a skúšal som, že čo sú tie baby zač. Veľakrát to nevyšlo, veľakrát som mal šťastie práve na také ženy, čo práve skončili vzťah. To je asi to najhoršie. Aspoň trochu by som ich nechal vychladnúť. A toto by som aj poradil chalanom.

Určite to hneď nebrať, že keď sa aj pobozkáte, že ste spolu. Kľudne na druhom rande ju len objať a nedať jej bozk, nech premýšľa, že čo spravila zle, že nie ste nejaká istota.

Toto bol dobrý tip. Presne, nebuďte istotou a nech ona rozmýšľa nad tým, že čo spravila zle, že prečo si ju práve nepobozkal. Keď nad tým premýšľa, tak sa namotáva a potom môžeš robiť viac vecí, ktorých chceš.

 

Chceš povedať jednu vecičku na záver pre chalanov?

Keď uvidíte na ulici nejakú ženu, že sa vám páči a chcete ju osloviť, zoznámiť sa, tak to proste neodkladajte a urobte to. Veľa šancí sa neopakuje.

Buď to využijete a spravíte z toho niečo, alebo tá šanca už jednoducho nepríde.

Zároveň budete takto trénovať a potom si budete istejší so sebou. Trénujte a skúšajte, nikto vám z hlavy, ani z nosa neodkusne.

 

Niečo podobné a možno ešte lepšie čaká aj na teba

Tak čo, pôjdeš do toho?

Takéto výsledky nedosiahol len Milan, ale aj množstvo iných chlapov, ktorí čítajú blog chlap20.sk alebo prešli mojimi prémiovými kurzami.

[MT_sebavedomie]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here