[Príbeh úspechu] Vlado: „Naučil som sa ísť za svojím cieľom aj cez neúspechy“

0

Vlado_Magnet na ženyMám rád, keď mi chlapi píšu, že sa posúvajú dopredu a dosahujú so ženami výsledky, po akých túžia.

Hlavne tí, ktorí si pred tým v tomto až tak neverili…

Takýmto chlapom bol aj Vlado, ktorý absolvoval môj program Magnet na ženy, tak som sa ho rozhodol podrobnejšie vyspovedať, aby si aj ty mohol vidieť, že to ide.

Prečítaj si predchádzajúci príbeh úspechu, o ktorý sa so mnou podelil Michal.

Najdôležitejšie je uvedomiť si, že sa to dá, ALE treba pre to niečo urobiť a potom sa výsledky dostavia.

Pozri si náš rozhovor s Vladom a zisti, čo všetko mu kurz priniesol.

Mimochodom, ak si vďaka tomuto blogu či vďaka mojim kurzom zaznamenal u seba pozitívnu zmenu a máš výsledky, o ktoré sa chceš aj s ostatnými podeliť, napíš mi e-mail na michal@chlap20.sk a nabudúce tu môžeš byť aj ty. 🙂




 

Čo povedal Vlado?

„Tento kurz ma katapultoval ďalej dopredu. Rozvinul som ďalej svoje sebavedomie a hodnotu.“

„Naučil som sa ísť tvrdo za svojím cieľom aj cez počiatočné neúspechy.“

 

Predstav sa trochu chlapom, kto si, čo si, čomu sa venuješ, ako si bol na tom predtým so ženami, a ako je to momentálne u teba dnes.

Mám 47 rokov, takže niekedy veľmi dávno som ešte pracoval v jednom prestížnom hoteli v Pardubiciach ako čašník. Mal som tam neustály prístup k ženám. Od svojich starých kolegov som sa prirodzene učil, ako komunikovať so ženami, ako ich baliť.

Išlo mi to veľmi dobre, lenže som sa veľmi rýchlo zamiloval a oženil som sa. Samozrejme, prestal som sa pozerať po ženách a venoval som celý svoj život rodine, manželke.

Keď som vo finále z tohto manželstva vypadol, tak som bol ako totálny asociálny človek v komunikácii so ženami.

Pred 5 rokmi som sa začal venovať týmto veciam. Začal som hľadať informácie na internete, až som sa dostal k Magnetu na ženy a k tebe Michal.

Teraz ma to katapultovalo niekam ďalej dopredu, aj keď na svojom sebavedomí a svojej hodnote pracujem už nejakú dobu.

Ty si dokázal všetky tie veci (práca na sebe, sebavedomie) prepojiť do seba. Čo je vlastne všetko, čo tie ženy priťahuje. Tá komplexnosť je úžasná.

 

Mal si niekedy vlastný biznis, alebo si rozmýšľal nad vlastným biznisom?

My sme mali rodinný biznis, ktorý sme predali. Teraz mám nový biznis so svojím bratom, kde vyrábame potraviny. Cítim, že aj toto vytvára záujem u žien (v mojom prípade).

Užívam si, že viem zaujať všetky vekové kategórie žien. Je to fantastický pocit, ktorý zdvíha moje sebavedomie opäť nahor.

Musím povedať, že nestíham. Už asi tretí týždeň si užívam neuveriteľným spôsobom. V noci som prišiel od jednej dámy, dnes mám ďalšie dve rande. Začínam mať pocit, že to budem musieť trochu ukľudniť.

 

Toto je presne tá fáza, ktorú som si v nejakej forme, zažil aj ja. Mal som rande rad za radom. Ženy z teba cítia nejakú tú energiu, ktorá z teba vyžaruje.

Vidím to, ako mi ukazujú ženy svoj záujem. Je potrebné povedať, že my sa rodíme oproti ženám ako totálni neandertálci. Tieto všetky taktiky, ktoré nás učíš, tak tie neustále používajú ženy na nás (taktika nezáujmu, daj a vezmi, a iné).

To sú všetko taktiky, ktoré ty vlastne obraciaš proti nim. Ony sa s touto prirodzenou vzťahovou inteligenciou rodia a ony si potrebujú vybrať spoľahlivého partnera a od začiatku ho testujú.

V nás je ohľadom tohto totálna nula. Až vtedy, keď sa toto všetko naučíme používať, naučíme sa pracovať na svojom sebavedomí a dokážeme vidieť viac ako len výstrih a nohy, tak až potom sa stávame hodnotou, až potom sme pre ne partnermi.

 

Čo si myslíš, dokedy budeš v tomto pokračovať?

Kedy je ten strop? Možno príde spomedzi tých všetkých zasa tá „jedna“. Určite mi dáš za pravdu, že už aj ty sám vieš, ako ďalej vo vzťahu pracovať, že to nemôžeš všetko odovzdať len do vzťahu, ako to udržať, aby ostala s tebou.

Vôbec neviem, ako sa to bude vyvíjať. Ja sa dnes stretávam so ženami, aby som mal skúsenosti. Už mi nejde o sexuálne skúsenosti, tých mám dosť.

Ide mi práve o to spoznávanie žien, poznať v čom je každá žena jedinečná a v čom je odlišná od ostatných. A to si myslím, že my chlapi vôbec nerobíme. Do tohto sa treba dopracovať. Treba potlačiť vzhľad a pozerať sa do duše ženy.

Ako si udržať záujem?

Musí tam byť neustále pravidlo 80/20. Človek musí neustále pracovať na príťažlivosti. Myslím si, že to je nekonečný proces. Ja komunikujem so ženami s takou tou vtipnou drzosťou, ony to milujú a veľmi rýchlo si na to zvyknú. Toto musí fungovať teda aj vo vzťahu.

Sám si živým príkladom toho, že tieto veci fungujú. Opakovane, keď zistíš, že ti niečo funguje, tak je možné, že to bude fungovať aj ďalším.

Ďakujem ti, že si neabsolvoval len moje programy, ale že si tie myšlienky vzal, zamyslel si sa nad nimi, vyskúšal si ich, máš s tým výsledky a môžeš to odporúčať ďalej.

Vidím tvoj progres a môžem už teraz povedať, že si magnet na ženy a verím, že to takto bude u teba pokračovať aj ďalej.

 

Vieš chalanom na záver povedať tvoj jediný tip, ktorý ti v živote najviac pomohol a o čo by si sa chcel podeliť aj s nimi?

Čo mne najviac v živote pomáha je, ísť si stále za svojím aj cez počiatočné neúspechy. Pokiaľ cítite logiku a väzbu k tomu, čo chcete, tak určite si choďte za svojim.

Keď niečo testujete na 2-3 ženách, tak to je málo. Pokiaľ to skúšate stále, tak jednak to vypilujete k dokonalosti a jednak to záleží na tom počte. Musíte strieľať do toho veľkého hniezda a triafať neustále.

To je jediná cesta, ako niečo dosiahnuť vôbec v živote. Musíte to s tými ženami skúšať stále ďalej. Keď to vzdáte, tak je to, ako keby ste to vzdali v prvom podnikaní, keď zbankrotujete. V ďalšom, treťom, štvrtom podnikaní môžete uspieť.

[chlap_webinar]

 

Niečo podobné a možno ešte lepšie čaká aj na teba

Tak čo, pôjdeš do toho?

Takéto výsledky nedosiahol len Vlado, ale aj množstvo iných chlapov, ktorí čítajú blog chlap20.sk alebo prešli mojimi prémiovými kurzami.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here