[Príbeh úspechu] Vojtěch – „Objavil som v sebe magnet na ženy“

0

Vojtěch_online hraMám rád, keď mi chlapi píšu, že sa posúvajú dopredu a dosahujú so ženami výsledky, po akých túžia.

Hlavne tí, ktorí si pred tým v oblasti žien až tak neverili…

Takýmto chlapom je aj Vojtěch, ktorý si úspešne prešiel kurzom Online hra 2, tak som sa ho rozhodol podrobnejšie vyspovedať, aby si aj ty mohol vidieť, že to ide.

Najdôležitejšie je uvedomiť si, že sa to dá, ALE treba pre to niečo urobiť a potom sa výsledky dostavia.

Pozri si náš rozhovor s Vojtěchom a zisti, čo všetko mu kurz priniesol.




 

Čo povedal Vojtěch o kurze Online hra 2?

Spravil som rozhovor s Vojtěchom, ktorý absolvoval jeden z mojich programov, konkrétne Online Hru 2, na začiatku roku 2014.

Písal mi rôzne svoje úspechy, skúsenosti a sledoval som jeho progres po dobu niekoľkých mesiacov.

„Schudol som 31 kg, ale aj tak sa vo mne držal nedostatok sebavedomia. Zlomový bod bol, keď som dosiahol isté úspechy práve pomocou tvojho kurzu.“

„Dokázal som lepšie konverzovať s ľuďmi a bol som s jednou kamarátkou vonku, ktorú som poznal 4 mesiace. Zdvihla mi tričko a pýtala sa ma kde mám ten magnet na ženy, že stále na mňa ženy letia.“

„Vďaka kurzu som sa naučil, že je dôležité hlavne zaujať a je úplne jedno ako, či pozitívne alebo negatívne, ale hlavne nejako zaujať.“

[MT_prva_sprava1]

 

Vojtěch sa teraz s tebou podelí o to, čo sa mu podarilo, aké má on sám skúsenosti s hodnotou, akú mal hodnotu kedysi, ako priťahoval ženy kedysi, a ako je to u neho teraz za posledných pár mesiacov.

Akú si mal hodnotu pred Silvestrom 2014, ako ťa vnímali ľudia, ako si sa vnímal ty sám?

Moja minulosť bola skôr taká ošemetná. Trpel som nadváhou, vážil som 116 kg. Schudol som nejakých 31 kg, ale aj tak bol vo mne nedostatok sebavedomia.

Zlomový bod bol u mňa, keď som začal mať úspechy, a to bolo práve od tvojho kurzu.

Pri ženách, ako popisuješ friendzone, tak to bolo u mňa prakticky všade. Kamarátiek som mal veľa, ale len kamarátky a koniec.

Nedalo sa s tým „nič robiť“, alebo to tak aspoň vyzeralo a postupom čase som magnet na ženy v sebe našiel. Teraz je to úplne o niečom inom.

 

Čo bol u teba ten zlom v hodnote?

Písal si mi, že si mal úspechy u žien, že máš teraz priateľku. Kde bol u teba zlom, čo si začal robiť namiesto toho, čo si robil predtým a čo ti začalo prinášať  výsledky?

Zlom bol asi počas prvého modulu, kde som objavoval sám seba. Čo som dokázal, čo viem, čo mám.

Hľadal som stále niečo nové, že čo by som mohol zmeniť, ale nikdy som nehľadal priamo v sebe, to čo sám viem a mám. To som teda objavil, využil k tomu, čo som potreboval a začalo sa mi viac dariť.

S kamarátom sme si dali hru, že kto zoženie viac čísiel. Alebo hru, že kto bude mať fotku s tými najkrajšími ženami. S kamarátom, čo sme začali v tomto kurze, tak sme sa viac podporovali.

Predtým som nemal žiadne fotky so ženami, ktoré sú veľmi dôležité a dosť pomôžu, aby sme v očiach ženy mali vyššiu hodnotu.

Využili sme to štýlom, že sme išli na nejaký ples, išli sme za tými najkrajšími ženami a povedali sme im, že hráme takú hru, že kto bude mať fotku s tými najlepšími ženami, tak vyhráva.

Ony boli z toho nadšené, bolo tam nadviazanie kontaktu, kde mohlo potom byť aj niečo viac, alebo bolo. 🙂

 

Za toto vás chválim, je to nádherná ukážka toho, čo budete robiť aj teraz v rámci preselekcií. Takáto súťaživosť a výzva pomáha nájsť aj krásne ženy do svojho okolia. A ako si hovoril, tak to nekončí len tými fotkami.

Vravel si, že si nemal dobré fotky so ženami a takouto jednoduchou vecou, súťaživosťou, keď zapojíte aj nejakého kamaráta, tak môžete získať naozaj krásne ženské a ony sú tomu otvorené a sú rady, že ti môžu pomôcť.

Touto cestou si aj tá žena dala do podvedomia, že je vlastne tá najkrajšia a začala sa o nás aj viac zaujímať. Určite im to zdvihlo sebavedomie a lepšie to aj nadviazalo kontakt potom.

 

Takže toto je pozitívne ukázanie žene, že je krásna. Takto si jej dal prakticky pocit dôležitosti, že ona sa odfotí s tebou, aby si ty vyhral, nie, že ty sa odfotíš s ňou. Ono je to trošku pomýlené, ale záleží na prístupe. Čiže presne tá istá vec, povedaná inak a má úplne iný výstup.

Super, a ako si na tom teda momentálne? Vravel si mi, že aj v biznise ťa kolegyne začali inak vnímať a začal si niečo iné vyžarovať, čím to bolo?

Začal som pracovať v oblasti výživy. Začal som ľuďom zostavovať jedálniček, tréningové plány a pomáhal som im meniť ako keby aj samých seba, a keď chceli chudnúť, alebo priberať do svalov, tak som im vedel poradiť.

Vďaka tomu, že som dokázal lepšie konverzovať s týmito ľuďmi, tak to bolo potom aj lepšie z hľadiska vzťahov.

Bol som s jednou kamarátkou vonku pri bare, ktorú poznám už 4 mesiace. Nevedela o mne toho moc ešte. Vonku na lavičke mi zdvihla tričko a pýtala sa ma, že kde mám ten magnet na ženy, že ženy na mňa stále idú.

 

Toto je presne to, čo chalani potrebujú dosiahnuť, taká tá prirodzenosť. Potrebuješ sa dostať do stavu, kedy žena proste príde za tebou a povie, že sa jej s tebou dobre rozpráva, že ju priťahuješ.

Stačí povedať potom, že sa jej nesnažíš pchať do zadku ako iní chalani, že sú pre teba aj iné podstatné veci, ako len jej krása. Vďaka tomu vyletíš na hodnote a ona ťa bude vnímať úplne inak.

Je to prakticky aj preto, že si sa o ňu nejak nesnažil. Jednoducho ste sa bavili, nepchal si sa jej do zadku, bol si k nej otvorený a ona to takto dokázala oceniť. A toto je krásna ukážka toho, ako magnet na ženy vlastne funguje, a o čom vlastne je.

Teraz mi tiež napadla jedna vec. Bol som s kamarátmi vonku a hovorili mi, že ja mám vlastne za sebou nejaký ten kurz. Tak som povedal, že niečo takéto mám za sebou.

Tak, že nech sa teda predvediem a ukážem im niečo. Potom kamarát zbadal jednu krásnu ženu a povedal som mu, nech ide za ňou a pokecá s ňou.

On, že to je blbé a ja, že to je blbé, že tu len tak stojí. Povedal, nech teda idem sám za ňou. Tak som išiel za ňou, chvíľu sme kecali a odišla preč. Potom sme išli na parket, kde sme sa stretli a pozvala ma na pohárik.

Všetci na mňa pozerali, že čo sa to vlastne deje. Potom sme išli tancovať. Dôležité je vôbec zaujať a je úplne jedno ako, či pozitívne alebo negatívne, hlavne nejak zaujať.

 

Keď to neskúsiš, tak je odpoveď stále nie. Toto bol ukážkový príklad. Treba povedať, že nie 100 % to takto funguje, ale keby to len jedenkrát z 10-tich vyšlo, tak aj tak to stojí za to skúšať.

Chcem len povedať, že keď som to dokázal ja, dokázal to Vojtěch a mnoho ďalších, ktorých ešte uvidíte, tak to dokážete aj vy. My nemáme nejaký patent na magnet na ženy. A nikdy to nebolo v nás prirodzene, preto sme sa k tomu potrebovali dopracovať.

Som rád, že som mohol predať aspoň trošku toho nadšenia, aby ste videli, že idete naozaj tou správnou cestou, pretože Michal vám pomôže prakticky so všetkým.

[MT_sebavedomie]

 

Niečo podobné a možno ešte lepšie čaká aj na teba

Tak čo, pôjdeš do toho?

Takéto výsledky nedosiahol len Vojtěch, ale aj množstvo iných chlapov, ktorí prešli napríklad kurzom Online hra 2 (či inými mojimi prémiovými kurzami).

Prečítaj si predchádzajúci príbeh úspechu, o ktorý sa so mnou podelil Vlado.

Ak si vďaka tomuto blogu či vďaka mojim kurzom zaznamenal u seba pozitívnu zmenu a máš výsledky, o ktoré sa chceš aj s ostatnými podeliť, napíš mi e-mail na michal@akozbalit.sk a nabudúce tu môžeš byť aj ty. 🙂

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here