Príšerné prvé rande: Ako by to nemalo vyzerať?

4

Prvý kontakt máš úspešne za sebou. Získal si jej číslo alebo ti odpísala na sociálnej sieti.

Je dokonca natoľko ochotná, že sa s tebou chce stretnúť?

Tak to aby si sa od všetkých odlišoval tak, aby toto prvé rande do konca života nezabudla!

Ten veľký deň je tu! Ráno sa zobudíš celý roztrasený a spotený. Celý deň na nič iné nemyslíš, nemôžeš jesť, zviera ti žalúdok, potia sa ti ruky.

„Nechcem to pokaziť… Nechcem to pokaziť… Nechcem to pokaziť…“

BANG!

Otvoríš skriňu, rozhliadaš sa, čo si oblečieš. Vytiahneš z nej pokrčenú košeľu a pod pazuchami veľké biele mapy. Nevadí, berieš čo skriňa dá. Pozrieš sa na poličku – voňavka došla.

Zbehneš do kúpeľne a vezmeš mamin parfém. Rozprašovač ti nepomôže, tak ho dáš dolu, naleješ si polovicu parfému na ruku a ponatieraš sa ním od pol pása hore celý… a trošičku aj do rozkroku, veď čo keby!

Ideš sa obuť, topánky od blata ešte z dňa, kedy si v nich naposledy hral futbal cez víkend. Nie je čas! Veď už 27 minút meškáš! Rýchlo ich obuješ a utekáš.

Prídeš po ňu. Meškáš len 45 minút a koniec koncov… veď sa nikam neponáhľate, ona má na teba celý deň čas! Neunúvaš sa ani prísť k dverám, trúbiš na ňu už z ďaleka, nech si pohne.

Kričíš po nej, že dvere spolujazdca nejdú otvoriť a má si sadnúť dozadu. Sklápaš jej svoju sedačku, aby sa mohla dostať dozadu a ospravedlňuješ sa, že svoju audi máš žiaľ od rána v oprave a kamoš ti musel požičať toto auto.

S ironickým úsmevom si sadne dozadu a celú cestu je radšej ticho. „Tesne“ pred reštauráciou sa ti ale pokazí aj toto auto. Kruto zanadávaš na celé ústa, buchneš do volantu a vypustíš ešte jednu nadávku. Musíte tam dojsť pešo.

Dáma v 13 cm opätkoch ledva chodí a k miestu je to ešte 5 kilometrov. Po ceste samozrejme stretneš partiu zo školy. Celý vysmiaty ich pozdravíš a 15 minút si s nimi pokecáš. Slečna stojí meter od vás a čaká na teba. Hovoríš, že už už idete, nech vydrží.

S partiou sa ešte zasmejete nad poslednou ožranskou akciou, rozlúčite sa a pokračujete k reštaurácii. Aká krásna a romantická prechádzka, hovoríš si. Určite je hlavou v oblakoch!

Do reštaurácie prichádzate o pol desiatej a čašníci na vás škaredo zazerajú. Hodíš na nich aj ty zákerný pohľad a zahučíš: „Čo čumíš!“

Dáš si dolu bundu, odhalíš svoje biele mapy na košeli, sadneš si k stolu a prehodíš si nohu. Slečna tam stojí, zdvihne nechápavo obočie, dá si sama dolu kabát, odsunie si stoličku a posadí sa k tebe.

V tom zbadáš, ako sa pre teba vyparádila a hneď jej strelíš kompliment, ešte si ani nesadne: „V tých šatách vyzerajú tvoje prsia malé,“ a škodoradostne sa usmeješ. Hodí okom po váze a v tom momente má chuť ti ňou rozbiť hlavu.

Začneš rozprávať, aký si mal dnes náročný deň, že ti volala bývalá a musel si jej dobre vynadať a rozplakala sa ti do telefónu. Potom jej povieš celý príbeh, ako sa poznáte už od škôlky a teraz máte pauzu, lebo si potreboval priestor. Nepustíš ju vôbec k slovu.

Prejde okolo vás nádherná kočka v sukni a ty sa za ňou otočíš a zapískaš. Ona sa otočí a ty na ňu žmurkneš. Vrátiš sa k svojej slečne a spýtaš sa: „Kde som to skončil?“ Následne sa jej spýtaš, čo vraví na potrat a či by si dala dieťa vziať, keby ste sa spolu vyspali a náhodou otehotnela.

Určite neváhaj a daj jej ďalší kompliment. Najlepšie jej povedz, že fakt vyzerá sexi a že sa ti veľmi páči. Pri tom na ňu slizko žmurkni.

Sedíte tam už 5 minút. Obsluha nikde, tak sa pozrieš smerom k čašníkovi a zakričíš: „Hej ty, chceme si objednať!“ Do čašníka sto čertov a s pokojom Angličana sa vás spýta, čo si dáte. Neváhaš a hneď zavelíš: „Pre mňa borovičku a pivo.“ Obaja prekrútia očami a sklopia zrak.

Slečna si objedná šalát a ty jej do toho skočíš: „Prineste jej poriadny kus mäsa, nech trochu priberie, veď je samá kosť!“ Čašník v rozpakoch zapisuje a radšej odchádza. Ešte ho, samozrejme, okríkneš, že si dáš to isté, čo ona.

Neustále posielaš čašníka po borovičku a pivo. Si poriadne naliaty. Ani sa neospravedlníš a utekáš na toaletu. Dobre, že ťa nie je počuť, lebo práve si vyvrátil predvčerajšie párky a vlašský šalát. V tom si uvedomuješ, že si žiaden vlašský šalát nemal. Zasmeješ sa, lebo si spomenieš na jeden vtip: „Nech žereš, čo žereš…aj tak je z toho vždy vlašák.“

Prídeš ku stolu, zavelíš k odchodu a položíš na stôl peniaze za polovicu z účtu, čo si skonzumoval ty.

Zavoláš taxi, lebo ďalej nevládzeš chodiť. Auto sa ti pokazilo. Zápach tvojho potu a zvratkov, ktorých kúsok si nechal ešte na košeli, sa mieša po celom aute. Šoféra už napína a slečna si radšej otvorila v -7 °C zadné okno. Šofér dupne na plyn, nech mu cesta skorej ubehne.

Prichádzate k jej vchodu a spomenieš si na romantickú scénu z filmu, ktorý si nedávno videl. Muž odprevádzal ženu, povedala mu, ako bolo skvele, pobozkala ho a pozvala ho ďalej, aby dokončili to, čo začali. Celý natešený prekladáš pravú a ľavú nohu po ceste k jej vchodu a opakuješ si v hlave kroky, aby si náhodou nohy nevymenil.

Zastanete pri vchode, ona už rýchlo vyťahuje kľúče z kabelky, aby sa vyhla tomu trápnemu momentu, kedy ťa rýchlo pošle kade ľahšie. Prídeš k nej bližšie, oprieš svoju špinavú a upotenú košeľu o jej šaty, otvoríš ústa s plánom pobozkať ju a trochu na ňu pri tom dýchneš. Prejde ňou mráz a zatočí sa jej hlava. Určite by teraz nafúkala aspoň 3 promile po tomto nádychu.

Chytro otvorí dvere, vbehne do vchodu a ty za ňou ešte stihneš zakričať: „Kedy sa vidíme nabudúce?“

 

Takto by prvé rande naozaj vypadať nemalo. Verím, že tento príklad bol pre teda dostatočne odstrašujúci a nikdy niečo takého žiadnej žene (a ani sebe) nevyvedieš.

[chlap_webinar]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

4 KOMENTÁRE

  1. Je to smutné ale také sú ženy. Skutočne som zažil nejedno také rande a môžem povedať že sú jedna ako druhá. 🙁

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here