[Pýtaj sa Michala] Ako sa bozkávať vášnivo a hravo? (Pre pokročilých)

0

pytaj-sa-michala-ako-sa-bozkavatMožno chceš vedieť, ako získať svoju kamarátku či ženu, ktorú si prednedávnom spoznal… Ako zvýšiš svoje sebavedomie… Ako si konečne nájdeš či udržíš priateľku…

Alebo ťa zaujíma čokoľvek ohľadom žien a vzťahov?

Tak to si tu správne. Na blogu chlap20.sk nájdeš odpovede, ktoré hľadáš.

Pred istým časom si mal možnosť položiť mi svoje otázky, ktoré ťa zaujímali, a získať na ne odpovede v rubrike: Pýtaj sa Michala.

Dnešná otázka znie: „Vedel by si mi dať kompletný návod na to, ako sa dobre bozkávať? Už som skúšal aj cucane pier, občas jemné hryzenie a pridal som aj jazyk, ale stále si myslím, že niečo robím zle.“ 

 

Michalova odpoveď:

Konečne tu máme niečo šťavnaté. Musím ti povedať, že už teraz to robíš lepšie ako ostatní, takže na tomto stavaj. Môžeš to, samozrejme, ešte vylepšiť.




 

O čom je bozkávanie?

Celé bozkávanie je o tom, aby si prejavil príťažlivosť a záujem druhej osobe, že ju neberieš len ako kamarátku, že ju berieš ako potenciálnu sexuálnu partnerku, milenku či priateľku a chceš jej dať najavo svoju náklonnosť.

Ako sa dopracovať od zoznámenia až k bozku?

To si môžeš prečítať v týchto článkoch:

Ako sa bozkávať – kompletný návod na bozkávanie

Prvý bozk – Rýchlokurz bozkávania sa bez odmietnutia 

Bozkávanie je prejavom toho, že sa jeden druhému páčite a je vyvrcholením vášho stretnutia.

Bozkávanie je o tom:

  • aby si sa hral už pri tom samotnom bozku,
  • aby si si užíval,
  • nebol pri tom napätý,
  • nesnažil sa rozmýšľať, čo spraviť, či pridať jazyk, ubrať jazyk…

Nechaj sa viesť svojou intuíciou, nechaj sa viesť jej bozkom, pokojne buď dominantný ako chlap a sprav jej z toho zážitok.

 

Ako sa bozkávať?

ako-sa-bozkavatNebudeme tu rozoberať samotnú techniku bozkávania. Poviem ti radšej, čo robiť, aby sa s tebou žena chcela bozkávať viac a viac ;).

Samozrejme, ju pri tom bozku ponaťahuj. Usmievaj sa pritom, doberaj si ju v zmysle – daj a nedaj bozk, striedaj tempo. Môžeš byť vášnivý a následne to striedať s jemnými momentmi.

Hladkaj ju po vlasoch, na šiji, môžeš ju držať za zadok, čiže pridaj k tomu aj dotyky. Prípadne sa odsuň, pozeraj jej do očí, usmej sa, pozeraj jej na pery.

Potom sa s ňou môžeš, samozrejme, ďalej bozkávať. Čiže hraj sa, užívaj si to, rob jej z toho zážitok, dávaj do toho vášeň, dotyky, sleduj jej reakcie a ako sa jej to páči:

  • či má na teba chuť
  • či si jej spravil väčšiu chuť
  • či je dravá, agresívna
  • či sa chce hrýzť
  • či sa chce dotýkať
  • či má chuť na niečo viac.

Zo spätnej väzby zistíš, akým spôsobom by si mal pokračovať a akým spôsobom by si ju mal ďalej viesť.

 

Čo platí pri bozkávaní?

Platí, že bozk je len prejavom vzájomnej náklonnosti. Tu už odpadáva akákoľvek nervozita, opadávajú akékoľvek očakávania, tie už máš za sebou.

V tomto momente si to pri bozkávaní užívaj, zapájaj fantáziu, dotyky, hravosť a vášeň. Daj tej druhej osobe pocítiť, že je to pre teba zážitok a chceš, aby to bol zážitok aj pre ňu.

Aj keď ja nejako tuším, že sa chcel tento chalan otázkou len pochváliť :). Alebo nie?

Verím, že ti (a možno aj iným mužom s podobným problémom) táto odpoveď pomohla.

Ak sa ti tento článok páčil, pomohol ti, alebo vieš o niekom, komu by mohol pomôcť, tak mu ho pošli, prípadne ho zdieľaj so svojimi priateľmi.

[chlap_webinar]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here