[Pýtaj sa Michala] Ako sa (ne)dohadovať na mieste stretnutia

0

[Pýtaj sa Michala] Ako sa (ne)dohadovať na mieste stretnutiaMožno chceš vedieť, ako získať svoju kamarátku či ženu, ktorú si prednedávnom spoznal… Ako zvýšiš svoje sebavedomie… Ako si konečne nájdeš či udržíš priateľku…

Alebo ťa zaujíma čokoľvek ohľadom žien a vzťahov?

Tak to si tu správne. Na blogu chlap20.sk nájdeš odpovede, ktoré hľadáš.

Pred istým časom si mal možnosť položiť mi svoje otázky, ktoré ťa zaujímali, a získať na ne odpovede v rubrike: Pýtaj sa Michala.

 

Dnešná otázka znie: „Nedávno som sa zoznámil s jednou ženou po práci na ceste domov, keď jej niečo vypadlo z kabelky. Úplne náhodne sme spolu kecali asi 15 min. Potom sme si intenzívne písali asi 2 týždne, bola na mňa namotaná (to sa mi ešte nestalo). Väčšinou mi baby samé nepíšu. Tiež mi písala, že by ma rada videla a chcela by ísť na dobrú večeru. Nie je zlatokopka – je to baba, čo si vie sama pekne zarobiť. Tak som súhlasil s večerou  a napísal som, že sa stretneme v meste.

Tam nastal problém – chcela aby som šiel po ňu domov a potom šiel do mesta do reštiky. Ja som s tým nesúhlasil – stretnime sa v meste, ale ona zdupkala, že nevie či pôjde. Pred tým bola namotaná. Je to fakt krásna a inteligentná baba, tak som si povedal, že ona musí byť matka mojich detí. Ja som ďalej trval na svojom, aby sme sa stretli v meste. Nemám auto a fakt sa mi nechce pre ňu až do Devínskej. Myslíš, že som sa zachoval zle, keď som navrhol miesto na stretnutie v meste, a potom pôjdeme priamo do reštiky? Trvám si stále za svojím. Videl som sa s ňou zatiaľ len raz a chodiť pre ňu autom domov sa mi nezdá dobré. Pokiaľ ma chce, musí rešpektovať môj návrh, či sa mýlim?“

 

Michalova odpoveď:

Je to veľmi zaujímavá situácia, ktorá sa stala, samozrejme, párkrát aj mne. Poďme sa teda pozrieť na túto komplikovanú situáciu a jej rozuzlenie.




 

Moje skúsenosti s týmto problémom

Keď som sa chcel stretnúť so ženou, ktorá bola na mňa namotaná a páčila sa mi, tak som po ňu prišiel.

Už len z toho dôvodu, že častokrát neboli z centra a museli dochádzať. Prípadne som chcel byť s nimi dlhšie a nechcel som prihliadať na večerné spoje. Prišiel som po ne, aby si mohli dať opätky, nahodiť sa, aby mali komfort, aby som ich potom mohol zaviesť domov, aby sme mali priestor poprípade na sex (ak by všetko išlo dobre).

Takže aj na takéto veci musíš pamätať. Pokiaľ sa máte dohadovať na takýchto drobnostiach, alebo to má celé na tomto padnúť, tak sa musíš sám seba opýtať, či ti to za to stojí.

 

Žena ťa testuje

Keď sa ti nechce ísť po ňu na prvé stretnutie, ktoré má byť to najlepšie a rozhodujúce – prvé rande, a stroskotá to už na takejto malinkej veci, lebo jej nechceš urobiť nejaký ústupok, tak aké to bude mať šance do budúcna?

Predstav si situáciu: Možno o mesiac, možno o rok, keby ste boli spolu vo vzťahu, ona by chcela ísť niekam von, tebe sa trebárs nebude chcieť, tak sa zháčiš a radšej budeš ležať na gauči.

Bude sa jej to páčiť? Pokiaľ už teraz jej ukazuješ takéto správanie, postupom času by to bolo pravdepodobne ešte horšie.

 

Miesto stretnutia

Odporúčam ti, aby si nebral baby do reštaurácie. Man and woman having a fun conversation

Choďte sa prejsť, choďte spolu von, kŕmiť kačky do parku, pozerať na hviezdy, spraviť niečo, čo nemusí stáť veľa peňazí.

Keď sa stretneš trebárs len s jednou ženou za týždeň a pôjdete napr. do kina alebo na večeru, minieš prinajmenšom 10-30 eur. Aj keď pôjdete len na kávu, necháš tam 5-6 eur. Vyrátaj si krát 52 týždňov a za jeden rok minieš okolo 500-600 eur len na prvé stretká.

Sprav svoje prvé stretnutia, čo najviac uvoľnené. Nevolaj to rande a kľudne sprav nejaký kompromis. Príď po ňu a daj jej priestor. Ukáž jej, že vieš zabezpečiť základné služby. Ale nenechaj si skákať po hlave, maj svoje vlastné zásady. Pokiaľ chceš získať niečo, čo by si inak nezískal, sprav kompromis 🙂

Ak chceš vedieť viac o tom, ako zavolať ženu na rande, bez toho, aby ťa odmietla, prečítaj si tento článok: Ako ženu zavolať na rande, bez toho, aby ťa odmietla?

Ak sa ti tento článok páčil, pomohol ti, alebo vieš o niekom, komu by mohol pomôcť, tak mu ho pošli, prípadne ho zdieľaj so svojimi priateľmi.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here