[Pýtaj sa Michala] Ako si vypýtať od baby Facebook

0

Možno chceš vedieť, ako získať svoju kamarátku či ženu, ktorú si prednedávnom spoznal… Ako zvýšiš svoje sebavedomie… Ako si konečne nájdeš či udržíš priateľku…

Alebo ťa zaujíma čokoľvek ohľadom žien a vzťahov?

Tak to si tu správne. Na blogu chlap20.sk nájdeš odpovede, ktoré hľadáš.

Pred istým časom si mal možnosť položiť mi svoje otázky, ktoré ťa zaujímali, a získať na ne odpovede v rubrike: Pýtaj sa Michala.

 

Dnešná otázka znie: „Ako si vypýtať od baby z pokecu Facebook tak, aby mi ho naozaj aj dala a aby to nebolo otravné a vtieravé?“

 

Michalova odpoveď:




V prvom rade ti chcem povedať, že je úplne v poriadku a dobre, získať od nej Facebook, pokiaľ ju máš na zoznamke, pokeci, Badoo, Stretni alebo akejkoľvek inej zoznamke, pretože Facebook nie je zoznamka. Je to sociálna sieť. Je to druhý level, kde človek zverejňuje svoje fotky, záujmy, svojich priateľov. Takže určite je v pohode, keď ju dostaneš zo zoznamky na sociálnu sieť, kde je jej osobný priestor.

 

Mne v minulosti fungoval (keď som ešte nebol ženatý :D) nasledujúci postup:

1. krok –  potrebuješ ju niečím zaujať. Potrebuješ byť iný ako ostatní, ktorí jej píšu: Dáš mi na seba fb?“ Nebuď otravný, nepchaj sa jej do zadku, nevolaj ju hneď von. Potrebuješ sa odlíšiť od všetkých ostatných, aby s tebou chcela tráviť čas aj mimo zoznamky.

2. krok – dáš jej dôvod na to, aby ti Facebook dala. Dáš jej zámienku, že je to osobnejšie, že na zoznamku často nechodíš, že tam sa môžete lepšie pobaviť. Musíš jej dať dôvod ešte pred tým, ako si ho vypýtaš.

3. krok – vytvoríš časovú tieseň – že sem teraz neprídeš, lebo ideš niekam preč, ale môžete byť spolu v kontakte na Facebooku, kde si častejšie (ak teda chce).

4. krok – daj jej najavo, že toto bežne nerobíš, že si nepýtaš Facebook od každej druhej. Verím, že to je pravda a pýtaš si ho len od tých, ktoré ťa nejako zaujali a ktoré chceš spoznať osobnejšie. To je akýsi kompliment od teba, že si chceš vôbec od nej vypýtať kontakt. Takto to ber, aby to brala takýmto štýlom aj ona.

5. krok – nepýtaj si ho už skôr spomenutým spôsobom: „Dala by si mi na seba svoj fb?“ Alebo iným podobne otravným spôsobom. Oznám jej to takým spôsobom, akoby si už predpokladal, že ti ho chce dať.  

Ako to môže v konečnom dôsledku vyzerať: „Počuj, nemám rád príliš túto zoznamku, ani sem často nechodím, je to zdĺhavé a k ničomu to väčšinou nevedie. Pridaj si ma na Facebooku (dáš jej odkaz alebo napíšeš svoje meno). Nezvyknem takéto niečo robiť, ale celkom v pohode sa mi s tebou kecá, tak v tvojom prípade môžem spraviť výnimku.“

Priklad2: „Poď na Facebook, tu je nuda (pošleš link) a môžeš si ma pridať, ale keď si budeš príliš často pozerať moje fotky (alebo budeš na mňa zlá :D) tak si ťa vymažem, sme dohodnutí?“

Týmto jej ukážeš, že si na fb nevoláš každú, že sa tam môžete lepšie porozprávať, lebo na zoznamke je nuda, prípadne ti tu píše viacero žien a chceš sa venovať len jej (niektorým). Daj jej dôvod, pre ktorý by s tebou mala byť. Nech to berie ako kompliment z tvojej strany, ale nedávaj to najavo arogantne. Štýlom – buď rada, že si od teba pýtam Facebook.

 

Ak sa to nepodarí

Ak sa ešte stále vykrúca, tak je možné, že len hrá nedostupnú a baví ju trochu ťa ponaťahovať. Neber to ako nie.  Môžeš si ho opätovne vypýtať v ďalšom kroku. Print

Možno si jej nedal dostatočný dôvod, prečo by ti mala svoj fb dať. Daj jej dobrý dôvod a ukáž jej, že to je z tvojej strany akýsi kompliment. Vráťme sa na začiatok, nevytvoril si dostatočnú príťažlivosť, nie si dostatočne zaujímavý, pripadáš jej ako všetci ostatní, ktorí sa jej pchajú do zadku a chcú od nej ďalší kontakt. Je pochopiteľné, že ho nedáva každému.

Ak sa ti tento článok páčil, pomohol ti, alebo vieš o niekom, komu by mohol pomôcť, tak mu ho pošli, prípadne ho zdieľaj so svojimi priateľmi.

[MT_prva_sprava1]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here