[Pýtaj sa Michala] Zamiloval som sa do zadanej kamarátky, čo s tým?

0

Možno chceš vedieť, ako získať svoju kamarátku či ženu, ktorú si prednedávnom spoznal… Ako zvýšiš svoje sebavedomie… Ako si konečne nájdeš či udržíš priateľku…

Alebo ťa zaujíma čokoľvek ohľadom žien a vzťahov?

Tak to si tu správne. Na blogu chlap20.sk nájdeš odpovede, ktoré hľadáš.

Pred istým časom si mal možnosť položiť mi svoje otázky, ktoré ťa zaujímali, a získať na ne odpovede v rubrike: Pýtaj sa Michala.

 

Dnešná otázka znie (a takýchto otázok je množstvo): „Mám problém. Zamiloval som sa do mojej kamarátky. Vždy, keď ideme von, mám chuť jej to povedať, no problém je, že ona má priateľa. Ja ju však nijako nemôžem dostať z hlavy. Mám chuť a potrebu jej to povedať. Viem, že by som to nemal hovoriť ako prvý, ale neviem, čo by som mal robiť. Prosím, pomohol by si mi?“

 

Michalova odpoveď




 

Teraz budem k tebe maximálne úprimný

Vždy, keď som chcel nejakú ženu, ktorá mala priateľa alebo s niekým začala chodiť a mal som k nej nejaké city (nebol som zaľúbený), a povedal som jej, čo k nej cítim (že ju beriem viac ako kamarátku, že by som chcel byť s ňou), tak zákonite to vždy končilo jedným výsledkom.

Povedala mi, že ma berie ako kamaráta. Že to necíti tak ako ja a že má vzťah.

Takže to, čo som jej povedal, viedlo vždy k odmietnutiu so skončením v kamarátskej zóne.

 

Moje odporúčanie pre teba

Nezamilovávaj sa do ženy, ktorá ma priateľa. Nemáš k tomu dôvod. Takéto ženy by si vôbec nemal vyhľadávať, nemal by si byť ich bútľavou vŕbou. Nemal by si riešiť jej problémy.

Mal by si byť v kontakte s nezadanými ženami (hoci ja som s mojou Evkou bol v kontakte, keď bola zadaná, ale nič som od toho neočakával, nesedel som doma na riti, nečakal som kedy sa rozídu). Stretával som sa s inými ženami, makal som na sebe. Týmto ti chcem povedať- rieš hlavne nezadané ženy, nemaj od toho očakávania.

Sprav sám sebe službu v tomto momente a vykašli sa na to. Nič jej nehovor a stretávaj sa s inými ženami. Príjmi ako fakt, že ju pravdepodobne v tomto momente mať nebudeš.

Ak sa ona tak rozhodne a rozíde sa s priateľom, tak kľudne potom s ňou buď v kontakte, ukazuj sa ako príťažlivý chlap, ale nedávaj jej najavo, že k nej niečo v tomto momente cítiš. Nechaj to rozhodnutie na ňu, je to jej život. Je možné, že bude ďalej pokračovať vo vzťahu so svojim priateľom.

 

Ak sa ti tento článok páčil, pomohol ti alebo vieš o niekom, komu by mohol pomôcť, tak mu ho pošli, prípadne ho zdieľaj so svojimi priateľmi.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here