Rozhovor s Evkou: Ak chcete zmenu, začnite u seba

0

Ako by sa ti páčilo, keby si mal informácie o ženách a vzťahoch priamo od nich?

Áno, častokrát samé nevedia, čo chcú, s tým súhlasím – ale občas sa medzi riadkami dozvieš niečo, čo ti veľmi pomôže do budúcna.

A presne to bol v minulosti jeden z mojich skvelých zdrojov, ktorý mi pomáhal lepšie pochopiť myslenie žien (a viac im dávať to, čo na ne funguje a menej toho, čo nefunguje).

Tento rozhovor s Evkou ti môže lepšie pomôcť pochopiť, ako ženy myslia.

Začal som sa teda znovu pýtať mojich zaujímavých kamarátok otázky na telo a trochu som ich pre teba vyspovedal.

V rozhovoroch sa ženy s tebou podelia o svoje názory a pohľady na chlapov.  (Tu nájdeš predchádzajúci rozhovor s Petrou, ak si ho ešte nevidel, tak si ho prečítaj teraz.)

Dnes ti prinášam rozhovor s Evkou. Verím, že ti to pomôže v tom, aby si sa stal lepším a schopnejším chlapom a zistil nové informácie o ženách.

Tešíš sa na rozhovor s Evkou? 

rozhovor-evka

 

Aký si typ ženy? Prezraď niečo o sebe, čím si charakteristická.

Ľudia, ktorí ma poznajú (niektorí aj čo ma nepoznajú) o mne hovoria, že som slniečko 🙂 Som veľmi energická, charizmatická a usmievavá osoba. Rada sa obklopujem ľuďmi s rovnakou krvnou skupinou.

 

Čo ťa na chlapoch najviac priťahuje?

V prvom rade charizma. Potom úsmev, tmavé hlboké oči, športová postava a košeľa. 😀

Ak je chlap oblečený v košeli, je to pre mňa ako afrodiziakum. To už radšej nerozpisujem, ak je charizmatický chlap oblečený v obleku… to je vražedná kombinácia 😀 (pre lepšie pochopenie, niečo ako obtiahnuté legíny na krásnej žene).

A ešte bonus: môj chlap musí vedieť dobre šoférovať 😀 musím sa s ním v aute cítiť bezpečne a vedieť, že svoju princeznú vždy prinesie bezpečne do cieľa 🙂

 

Čo ťa naopak na chlapoch dokáže odradiť?

Nevyspelosť, panovačnosť, nízke sebavedomie, mlčanie a hlavne neupravený vzhľad. Neuprednostňujem metrosexuálov, ale hipsteri ma teda neberú ani náhodou. Najlepšie niečo medzi tým.

 

Ako si ťa dokáže chlap získať? Je niečo, na čo by ťa určite zbalil?

rozhovor-evka1

Vo všeobecnosti mám rada, keď je chlap gentleman. Myslím, že nečakám nič nadštandardné, len základné drobné gestá.

Otvoriť žene dvere pri vstupe do budovy, prípadne ak sadá do auta, a muž stojí pri nej. Spýtať sa, či potrebujem pomoc, ak idem s taškami z nákupu… teda najlepšie sa nepýtať a rovno konať. 😀

A hlavne, neskákať do reči, keď niekto druhý hovorí.

Z môjho partnera musím cítiť istotu a sebavedomie. Nie preto, že by som ju sama nemala, ale potrebujem mať pocit, že mám vedľa seba rovnako silného chlapa, na ktorého sa môžem spoľahnúť.

Tiež musí byť zhovorčivý a akčný, nesmie byť ticho ani nuda.

 

Oslovujú ťa chlapi vonku bežne alebo sa ťa skôr boja? Ak áno, akým spôsobom?

rozhovor-evka2

Nie neoslovujú.

Často vidím na chlapoch, ako ma hltajú pohľadom a usmievajú sa na mňa. Napriek tomu, že im úsmev občas podľa sympatií opätujem, neoslovia ma.

Nemajú odvahu. 🙂

 

Aké najčastejšie chyby pri tebe chlapi robia?

Boja sa 😀

 

Spomínaš si na niektoré rande, ktoré bolo vyslovene že skvelé? Čím to bolo?

rozhovor-evka4Moje doteraz najlepšie rande bolo paradoxne to, ktoré dopadlo najväčším sklamaním. Môj vtedajší partner ma pozval na večeru do naozaj vychytenej luxusnej reštaurácie. Bolo to veľmi spontánne a začala som uvažovať, že možno to nebola len náhoda, a konečne príde k zásnubám, ktoré by náš vzťah posunuli vpred.

V tom čase, sme už mali veľa rokov vzťahu za sebou a rozumeli sme si, a tak by to nebolo nič prekvapivé. Večer sme sa obaja vyobliekali, a konečne si pri každodennom zhone vychutnávali pohodu a kľud. Prvá časť rande bola úžasná.

Partner vybral fľašu dobrého vína, rozprávali sme sa a hľadeli si do očí. Vychutnávali sme si fakt úžasné jedlo na promenáde na brehu Dunaja. Približne v polovici rande, ale zazvonil mobil s telefonátom od jeho mladšieho brata, ktorého zastavila polícia pre dopravný priestupok.

Rande teda bolo prerušené, nakoľko priateľ sa postavil a išiel pomôcť riešiť situáciu bratovi. Ja som ostala v reštaurácii sama s fľašou vína. Asi po hodine sa partner vrátil. Napriek tomu, že som situáciu a jeho reakciu chápala, všetko to čaro už bolo preč. No a ak sa pýtate, či k zásnubám došlo… Nie. Dnes som už single, no všetko zlé, je na niečo dobré. 🙂

 

Máš nejaký vtipný zážitok s chlapom, o ktorý sa chceš podeliť?

Ani nie, súkromie si rada nechávam pre seba 🙂

 

Ak by mal chlap kocky na bruchu, bavoráka a veľa peňazí, pomohlo by mu to zbaliť ťa?  Záleží ti na tom alebo to ide aj bez toho?

rozhovor-evka6

Nepomohlo. Chlap môže mať aj celé LEGO na bruchu a aj vrtuľník za domom,… prvoradá je pre mňa osobnosť a charizma.

Ak sa nevie predať a nemáme si čo povedať, tak sa môže do toho BMW posadiť, a ja mu na cestu s úsmevom zamávam.

 

Čím dokážeš chlapa podľa teba najviac zaujať?

Úsmevom, charizmou a prirodzenosťou.

 

Existuje podľa teba čisto priateľstvo medzi mužom a ženou?

Samozrejme. Ja si dokonca často rozumiem viac s mužmi, ako so ženami.

 

Je niečo, čo by si chcela chlapom a čitateľom tohto blogu odkázať?

Ak chcete zmenu, začnite u seba 🙂

 

Čo hovoríš na tento rozhovor s Evkou?

Dúfam, že ti dnešný rozhovor s Evkou priniesol kopec nových informácií a máš lepší prehľad o tom, ako rozmýšľajú ženy.  🙂

Ak sa ti rozhovor páčil, zdieľaj ho ďalej so svojimi priateľmi.

[chlap_webinar]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here