Rozhovor s Kamilom: Aká bola jeho cesta CHLAPA 2.0

0

Za to, že čítaš články na blogu, pozeráš videá a chceš na sebe pracovať, som sa rozhodol, že ti dám darček v podobe úryvku z rozhovoru s inšpiratívnym CHLAPOM 2.0 – Kamilom.

Kamil Kubík je inšpiratívny CHLAP 2.0, ktorý sa venuje oblasti financií a projektovému manažmentu, pracuje ako lektor pre začínajúcich podnikateľov v Slovak Business Agency.

Aj Kamil bol kedysi len kamarát žien a mal problém so vzťahmi. Ženy staval na piedestál, zbytočne si pred nimi znižoval svoju hodnotu a bol dotieravý. Tieto ženy ho veľakrát len využívali.

Po prečítaní mojich kníh Príťažlivosť a Aj ja som CHLAP 2.0 začal na sebe pracovať. Venoval sa svojmu osobnému rozvoju a so ženami začal komunikovať viac prirodzene. Naučil sa ich priťahovať a prestal za nimi doliezať.

Ešte viac si zvýšil svoj príjem a zabezpečil si vlastné bývanie v 27 rokoch. Ženy, ktoré boli predtým naučené omotať si ho okolo prsta, začal odmietať. Reakcie žien sa začali postupne meniť. Pozri si rozhovor a dozvieš sa viac.




Odoberaj CHLAP 2.0 videá

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here