Rozhovor s CHLAPOM 2.0: Ako si udržať pekný a harmonický vzťah

0

Pozri si úryvok rozhovoru s inšpiratívnym CHLAPOM 2.0 – Michalom.

Michal Sobol má 33 rokov, pochádza z Kysúc a po vysokej škole sa usídlil pri Bratislave. Postupne začal pracovať ako riaditeľ obchodu či obchodník v Zľavomate, kde sa aj prvýkrát so mnou stretol. Neskôr si otvoril živnosť a začal podnikať vo financiách, obchode a vzdelávaní.

Počas celého tohto obdobia prešiel viacerými vzťahmi, z ktorých 3 boli pre jeho život najpodstatnejšie. Na začiatku roka 2021 si vymodeloval presnú predstavu ženy, ktorú chce mať a do 2 mesiacov aj prišla. Jeho Zuzka 😉

Miluje šport, svoju prácu, rodinu a ľudí okolo neho. Každý jeden deň sa učí byť lepšou verziou seba samého. Michala nájdeš aj na Instagrame.

V tejto ukážke z rozhovoru ti Michal povie vďaka čomu sa mu podarilo získať partnerku.




Odoberaj CHLAP 2.0 videá

Pridaj sa aj na odber môjho Youtube kanálu a blogu chlap20.sk, kde ti budem pravidelne prinášať ďalšie a ďalšie tipy, ako môžeš byť vysokohodnotným chlapom a prinášať ženám lepšie zážitky.

Chceš byť lepším chlapom? Klikni sem a pridaj sa aj k nášmu hnutiu CHLAP 2.0!

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here