Rozhovor s Petrom Saganom: Ako si rozdeľovať financie a začať investovať

0

Pozri si úryvok rozhovoru s expertom Petrom Saganom.

Peter študoval na Ekonomickej univerzite v Bratislave, kde po skončení odboru podnikové financie ostal v tomto odbore, konkrétne v oblasti osobných financií a investovania.

Niekoľko rokov sa zameriaval predovšetkým správou svojho vlastného kapitálu. Po niekoľkých rokoch v obore a dostatočných skúsenostiach založil portál investuj-s-petrom-saganom.sk, ktorý ľudí nielen vzdeláva, ale pomáha im hľadať investičné príležitosti na dosiahnutie ich cieľov.

Dokáže pomôcť nielen ľuďom, ktorí už majú vytvorený kapitál na investovanie, ale aj tým, ktorí ho postupne budujú od nuly.

V tejto ukážke ti Peter prezradí, ako si prerozdeľovať peniaze, aby si nežil od výplaty k výplate

Odoberaj CHLAP 2.0 videá

Pridaj sa aj na odber môjho Youtube kanálu a blogu chlap20.sk, kde ti budem pravidelne prinášať ďalšie a ďalšie tipy, ako môžeš byť vysokohodnotným chlapom a prinášať ženám lepšie zážitky.

Chceš byť lepším chlapom? Klikni sem a pridaj sa aj k nášmu hnutiu CHLAP 2.0!

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here