Rozhovor s Michaelou: Nezúfajte, nevzdávajte sa a poučte sa z predošlých vzťahov

0

Ako by sa ti páčilo, keby si mal informácie o ženách a vzťahoch priamo od nich?

Áno, častokrát samé nevedia, čo chcú, s tým súhlasím – ale občas sa medzi riadkami dozvieš niečo, čo ti veľmi pomôže do budúcna.

A presne to bol v minulosti jeden z mojich skvelých zdrojov, ktorý mi pomáhal lepšie pochopiť myslenie žien (a viac im dávať to, čo na ne funguje a menej toho, čo nefunguje).

Tento rozhovor s Michaelou ti môže lepšie pomôcť pochopiť ako ženy myslia.

Začal som sa teda znovu pýtať mojich zaujímavých kamarátok otázky na telo a trochu som ich pre teba vyspovedal.

V rozhovoroch sa ženy s tebou podelia o svoje názory a pohľady na chlapov. (Tu nájdeš predchádzajúci rozhovor s Andreou, ak si ho ešte nevidel, tak si ho prečítaj teraz.)

Dnes ti prinášam rozhovor s Michaelou. Verím, že ti to pomôže v tom, aby si sa stal lepším a schopnejším chlapom a prinášal si ženám lepšie zážitky s tebou.

Tešíš sa na rozhovor s Michaelou?

rozhovor-s-michaelou-3

 

Aký si typ ženy?

Prezraď niečo o sebe, čím si charakteristická.

Typ ženy? 🙂 Najviac sa asi vyznačujem tým, že mám rada autá, počítačové hry, strieľačky, futbal, hokej a podobne. 😉

Vyrastala som odmalička medzi samými bratrancami, tak sa to na mne takto podpísalo, ale som rada, že nepatrím medzi tie pipinky, čo ani loptu nevedia chytiť 😉

 

Čo ťa na chlapoch najviac priťahuje?

Najviac ma priťahuje ich povaha.. to, akí sú, ako sa správajú, potom samozrejme aj výzor. Niekedy ma priťahujú chlapi s vyšportovanou postavou, inokedy nemusia byť vôbec športovci, čiže nevadí, keď ma pár kíl navyše.

Hlavne si ale musíme sadnúť a hneď sa uvidí, či je tam nejaká príťažlivosť. Dosť príťažlivé je aj odmietanie, ale zároveň flirtovanie 😉

 

rozhovor-s-miskou-1

Čo ťa naopak na chlapoch dokáže odradiť?

Hlavne, že sa o seba nestarajú. Nemusia príliš, ale do istej miery určite. Veď koho by priťahovali nechutne špinavé nechty, mastné vlasy, príliš veľa akné na tvári..?

Nehovorím, niekedy to je iný problém, ale preboha chlapi, veď sú rôzne dermacentrá, kde vám to postupne budú odstraňovať a nie je to ani drahé. Lepšie ako stále plakať, že vás nikto nechce.

Odrádza ma aj správanie niektorých chlapov, negativisti, aroganti, nespoľahliví, nemajú príliš záujem o ženu, ale „klátiť“ by ju chceli..

 

Ako si ťa dokáže chlap získať? Je niečo, na čo by ťa určite zbalil?

Myslím, že taká vec nie je, na ktorú by ma URČITE zbalil. Ono, na jednej strane treba sympatie, spoznať toho človeka a vidieť aký je v reálnom živote, ako sa správa a podobne..

Lebo hneď sa hodiť do vzťahu v podstate s cudzím človekom, môžete mať na krku psychopata a ani o tom neviete.

 

Oslovujú ťa chlapi vonku bežne alebo sa ťa skôr boja? Ak áno, akým spôsobom?

rozhovor-s-michaelou-2

Oslovujú ma bežne, takým spôsobom, že „Ahoj, čo piješ?“- na nejakej party, alebo „Môžem ťa pozvať na drink?“ alebo sa začneme rozprávať iba tak zrazu…

V meste alebo na kúpaliskách predchádzajú osloveniu úsmevy na seba, všímanie si toho druhého a už sa tak nadväzuje nejaké spojenie, a tá prvá komunikácia je už jednoduchá a vlastne aj príjemná.

Samozrejme, že to je aj o sympatiách. Pokiaľ sa žene nepáči, tak ho slovami „odkopáva“.

 

Aké najčastejšie chyby pri tebe chlapi robia?

Sú dotieraví a niektorých sa ani počúvať nedá, lebo hovoria len o sebe a spomínajú bývalé priateľky, čo je zásadna chyba u všetkých chlapov.

Môžem ale povedať, že s mojim priateľom som poriadna výnimka. My sa rozprávame vážne o všetkom a nevadí nám nič. Skôr si tak spoločne robíme srandu z niektorých vecí. Je to na ľuďoch, ako si sadnú a my sme sa teda našli 🙂

 

Spomínaš si na niektoré rande, ktoré bolo vyslovene že skvelé? Čím to bolo?

Spomínam si na zopár takých, vlastne sú to všetky od bývalých priateľov, čiže mali úspech 😛

Boli v celku normálne, ale bolo ich viacej. Hlavné bolo, že netlačili náš vzťah do záväzku, do sexu, do ničoho, ale postupne sme sa spoznávali a naberalo to na vážnosti.

 

Ak by mal chlap kocky na bruchu, bavoráka a veľa peňazí, pomohlo by mu to zbaliť ťa? Záleží ti na tom alebo to ide aj bez toho?

rozhovor-s-michaelou-3

Ak by sme si nesadli, tak by mu to nepomohlo. Ak by tam boli sympatie, je to predsa len plus navyše.

Dievča priťahuje, keď sa chlap vie sám o seba postarať a maká na sebe. Ale nech to dokáže sám a nie, že mu rodičia všetko dajú, potom aj ten chlap je rozmaznaný a nič si neváži. A tak sa správa aj ku ženám.

U mňa nehrajú rolu peniaze, ale to aký človek je.

 

Čím dokážeš chlapa podľa teba najviac zaujať?

Odmietaním. Výzorovo ani neviem, ja som na seba príliš kritická.

 

Existuje podľa teba čisto priateľstvo medzi mužom a ženou?

Podla mňa áno. Mam kamaráta, s ktorým si veľmi rozumiem, poznáme sa už vyše 10 rokov a stále sme kamaráti.

Chodíme von, ako partia alebo len dvaja, niekedy spolu vybehneme na prechádzku, môžem mu hocičo povedať, vždy mi poradí, spoločne sa podporujeme a nie je gay 😉

 

rozhovor-s-michaelou-4Je niečo, čo by si chcela chlapom a čitateľom tohto blogu odkázať?

Verím, že na každého čaká jeho pravá láska.

Nezúfajte, nevzdávajte sa, poučte sa z predošlých vzťahov alebo začnite na sebe makať a plniť si svoje sny a všetko sa na vás nalepí, uvidíte 😉

Žite život naplno a buďte pozitívni! Lebo čo vyžarujete, to priťahujete 🙂

 

Čo hovoríš na tento rozhovor s Michaelou?

Dúfam, že ti dnešný rozhovor s Michaelou priniesol kopec nových informácií a máš lepší prehľad o tom, ako rozmýšľajú ženy.

Ak sa ti rozhovor s Michaelou páčil, zdieľaj ho ďalej so svojimi priateľmi.

[chlap_webinar]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here