Rozhovor s Miškou: Viem, v čom spočíva dokonalosť ženy

0

Ako by sa ti páčilo, keby si mal informácie o ženách priamo od nich?

Áno, častokrát samé nevedia, čo chcú, s tým súhlasím – ale občas sa medzi riadkami dozvieš niečo, čo ti veľmi pomôže do budúcna.

A presne to bol v minulosti jeden z mojich skvelých zdrojov, ktorý mi pomáhal lepšie pochopiť myslenie žien (a viac im dávať to, čo na ne funguje a menej toho, čo nefunguje).

Začal som sa teda znovu pýtať mojich zaujímavých kamarátok otázky na telo a trochu som ich pre teba vyspovedal.V rozhovoroch sa ženy s tebou podelia o svoje názory a pohľady na chlapov.

V rozhovoroch sa ženy s tebou podelia o svoje názory a pohľady na chlapov. (Tu nájdeš predchádzajúci rozhovor s Dominikou, ak si ho ešte nevidel, tak si ho prečítaj teraz.)

Dnes ti prinášam rozhovor s Miškou. Verím, že ti to pomôže v tom, aby si sa stal lepším a schopnejším chlapom a prinášal si ženám lepšie zážitky s tebou.

Miška je začínajúca podnikateľka, ktorá sa venuje osobnému rozvoju a sexualite medzi mužom a ženou.

V dnešnom článku nájdeš nové zaujímavé postrehy 😉

Tešíš sa, čo ti rozhovor s Miškou prezradí?

rozhovor-s-miskou-krnacovou

 

Aký si typ ženy?

Prezraď niečo o sebe, čím si charakteristická.

Som bláznivá a nevyspytateľná. Čo si zaumienim, to aj dosiahnem. Dokážem počúvať potreby druhých ľudí a odovzdať im kúsok seba.

Všetko zlé v našom živote má vždy nejaký zmysel, záleží len od nášho uhla pohľadu. Ako dokážeme vnímať okolnosti a situácie, ktoré sa dejú okolo nás.

Možno by ste na prvý pohľad povedali, že som namyslená, no to by ste len prišli o možnosť spoznať ma ako osobu. To všetko je len môj obrovský temperament a viera v samú seba! Že som ochotná ísť aj cez prekážky a zobrať so sebou každého, kto mi bude veriť a kto o to bude stáť.

 

Čo ťa na chlapoch najviac priťahuje?

rozhovor-s-miskouChlapci, muži, páni, vnímam vás ako celok. Taká tá celková príťažlivosť netkvie len v tom, akí ste sebavedomí.

Ide o to, ako vnímate ženu samotnú. Čo jej dokážete ponúknuť (tým nemyslím peniaze). V podstate je to veľmi jednoduché, len my si to zbytočne komplikujeme.

Môžem povedať, že ma priťahuje tmavý chlap s hnedými očami.

No čo z toho, keď mi nebude schopný dať emocionálnu podporu? Ale aby som odpovedala na otázku, tak rozhodne sa mi páčia mužní chlapi, ktorí si vedia povedať svoje. Sú si vedomí svojej hodnoty a nie sú tenší odo mňa. Nech je čo objať 🙂

 

Čo ťa naopak na chlapoch dokáže odradiť?

Keď chcete ženu len na sex! Alebo ju vnímate len ako sexuálny objekt. Viem, že veľa žien vám okrem sexu nemá čo ponúknuť, tak zoberiete aspoň to, čo v danej chvíli dáva.

Tiež viem, že sex je pre vás veľmi dôležitý, takže ani za to nemôžete, že podľahnete 🙂

Keď sliepka nedá, kohút neskočí, že? Sú to vaše pudy, a na to ste boli stvorení. Len vás prosím, keď už aj budete s nejakou spať, nebuďte sebci a myslite v prvom rade na ňu. Ani neviete, ako sa vám to vráti späť.

 

Ako si ťa dokáže chlap získať?

Je niečo, na čo by ťa určite zbalil?

Na úsmev a objatie 😀  Len srandujem (smiech). Je to jeho celková charizma, ktorá z neho vyžaruje. Keď cítim, že medzi nami prúdi energia a funguje sexuálna polarita. Keď otvorí ústa a nejde z nich bordel.

 

Oslovujú ťa chlapi vonku bežne, alebo sa ťa skôr boja?

Ak áno, akým spôsobom?

miska-krnacova-2Mentalita našich chlapov je trošku iná. Tvrdím to preto, lebo väčšinou ma oslovili muži z iných krajín, inej národnosti.

Len tak sa mi prihovorili, keď som kráčala okolo nich. A keďže sa veľmi rada zoznamujem s novými ľuďmi, stále ma zaujíma, čo sú vlastne zač.

Moje podvedomie (alebo inak nazývané intuícia) mi povie, čo potom ďalej. Či to bol len rozhovor niekde na ulici, alebo je to človek, ktorého chcem spoznať ako osobnosť.

Ide o váš celkový postoj, ktorý sa rodí vo vašej mysli ešte predtým, ako vôbec nejakú ženu oslovíte. Robte to len tak, for fun. Bez myšlienok, čo sa môže stať. Bez žiadneho bočného úmyslu.

 

Aké najčastejšie chyby pri tebe chlapi robia?

rozhovor-s-miskou-1Skôr by som povedala, že tie chyby som robila ja. Že som sa veľa krát popálila, lebo som nechápala rozdiely medzi nami. Že som z chlapa chcela mať ženu namiesto toho, aby som ho podporovala v tom, aby bol chlap.

Teraz, keď sa mi niečo nepáči, poviem to na rovinu. Ako inak sa to máme naučiť? Len komunikáciou! To sa však nesmieme báť povedať úplne všetko.

Rozhodne však žene nehovorte, aká je krásna a akí ste z nej namäkko. Časom ju tie komplimenty potešia, no nie hneď. Je to celkom otrava.

 

Spomínaš si na niektoré rande, ktoré bolo vyslovene že skvelé?

Čím to bolo?

Nebolo to rande. Bola to len mužská spoločnosť (nie, nebol to jednorazový sex :P).

Najdôležitejšie je byť sám sebou! Povedať všetko, čo máte na mysli, bez ohľadu na to, čo si ten druhý pomyslí. Proste to berte tak, že o nič nejde. Keď vás nebude brať takého, akí v skutočnosti ste, nie je pre vás.

 

Máš nejaký vtipný zážitok s chlapom, o ktorý sa chceš podeliť?

Uff. Poviem vám jeden, ktorý sa mi hneď vynoril. Neviem ale, či je vtipný, no opäť je spojený so sexom. Bol to deň, keď som prišla o svoju počestnosť. Mala to byť chvíľa, ktorú som si chcela naplno užiť, a konečne zažiť ten pocit, pre mňa doposiaľ nepoznaný 🙂

Dopredu som si v hlave predstavovala romantický príbeh, ako to bude prebiehať. Viete, čo sa stalo? Môj prvý sexuálny akt trval presne v tomto pomere: dnu-von-dnu-von. A urobil sa. A bolo po paráde. A v mojej hlave ešte viac otázok, ako predtým.

 

Ak by mal chlap kocky na bruchu, bavoráka a veľa peňazí, pomohlo by mu to zbaliť ťa?

Záleží ti na tom alebo to ide aj bez toho?

miska-k-so-psomNajskôr som si myslela, že všetky tieto veci svedčia o tom, čo v živote chlap dosiahol. Že to má akoby v hlave upratané, vie čo chcel a išiel si za tým.

Všetko je však zbytočné, ak chlap znútra hnije. Ak otvorí ústa a ide z nich smrad. Hmotné veci nie sú podstatné a ani tehličky na bruchu, lebo tie sa časom stratia.

Najdôležitejšia je podpora jeden druhého.

V takomto prípade vedia rásť obaja a potom aj tie peniaze prídu. No ženy chcú byť v dnešnej dobe zabezpečené a nezaujímajú ich ďalšie veci okolo, čo majú potom za následok rozvody a nešťastné deti v rozvracajúcich sa rodinách.

 

Čím dokážeš chlapa podľa teba najviac zaujať?

Poviem vám, v čom podľa mňa spočíva dokonalosť ženy. Čo chlapa zaujme, a možno aj pritiahne:

  1. Ide o energiu, ktorá z nej vyžaruje.
  2. Jej ženskosť, pôvab, sebavedomie.
  3. To, ako vás vie pochopiť a podporiť ako chlapa.
  4. Ide o to, ako sa s vami dokáže hrať. Ako vám najskôr odoláva a potom vám nakoniec podľahne. No keď sa tak stane, bude pre vás všetkým.
  5. V posteli bude diabol, v spoločnosti dáma, v práci zanietená podnikateľka, v domácnosti vynikajúca kuchárka a nakoniec milujúca matka.

Aby vám však toto všetko dokázala dať, musíte sa k nej vedieť správať ako k žene, ako k vašej bohyni. Spoločne sa učiť jeden od druhého. Toto všetko ma vystihuje. Nie, v tomto nie som skromná. Len som žena, ktorá pozná svoju hodnotu 😉

 

Existuje podľa teba čisto priateľstvo medzi mužom a ženou?

Každé priateľstvo je založené na určitej sympatii. Stále tam bude z jednej strany určitý druh lásky.

Keď sa vám niekto nepáči, jednoducho s ním nie ste. A keď sa vám aj páči a možno by ste chceli aj niečo viac, no druhá strana nie, uspokojíte sa s priateľstvom, lebo sa v spoločnosti danej osoby cítite príjemne.

 

Je niečo, čo by si chcela chlapom a čitateľom tohto blogu odkázať?

na-100Milí čitatelia (aj ženy :)) –  Tie najjednoduchšie veci sú tie najúčinnejšie.

Len v tom skutočnom vzťahu je človek naozaj slobodný :)), ale to už je vyšší level.

Tam už nie je žiarlivosť, podmienky, pocit vlastnenia toho druhého. Je to o dôvere, podpore, komunikácii, chuti stále sa učiť od toho druhého. Rozdiely brať ako plusy a nie ako mínusy.

Dopriať tomu druhému čas pre seba, jeho záľuby, koníčky. Vedieť byť aj od seba a hlavne byť spokojný sám so sebou.

Šťastný, aj keď ten človek nie je vedľa vás. Potom ho neberiete ako samozrejmosť, kde vypĺňa vaše prázdne miesto v duši, ale ako bonus, ktorý si vážite.. Viete byť aj bez neho, no spolu žiarite :)).

Všetko, čo robíte, je vaša cesta. Dobrá je tá rovná, no aj tá hrboľatá. Pozerajte sa na to, čo sa vám deje vo vašich životoch, akoby z nadhľadu. Niekedy sa naozaj musíme veľmi popáliť, aby sme získali novú a krajšiu kožu 🙂

Prajem vám, na tej vašej ceste, veľa vytrvalosti a odhodlania.

[chlap_webinar]

 

Čo hovoríš na tento rozhovor s Miškou?

Dúfam, že ti dnešný rozhovor s Miškou priniesol kopec nových informácií a máš lepší prehľad o tom, ako rozmýšľajú ženy.

Ak sa ti rozhovor s Miškou páčil, zdieľaj ho ďalej so svojimi priateľmi.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here