Rozhovor s Nelou: Pozorujem, čo chlap hovorí o sebe a o iných

7

Ako by sa ti páčilo, keby si mal informácie o ženách priamo od nich?

Áno, častokrát samé nevedia, čo chcú, s tým súhlasím – ale občas sa medzi riadkami dozvieš niečo, čo ti veľmi pomôže do budúcna.

A presne to bol v minulosti jeden z mojich skvelých zdrojov, ktorý mi pomáhal lepšie pochopiť myslenie žien (a viac im dávať to, čo na ne funguje a menej toho, čo nefunguje).

Tento rozhovor s Nelou ti môže lepšie pomôcť pochopiť ako ženy myslia.

Začal som sa teda znovu pýtať mojich zaujímavých kamarátok otázky na telo a trochu som ich pre teba vyspovedal.

V rozhovoroch sa ženy s tebou podelia o svoje názory a pohľady na chlapov. (Tu nájdeš predchádzajúci rozhovor s Dominikou, ak si ho ešte nevidel, tak si ho prečítaj teraz.)

rozhovor s nelou, interview s nelou

Verím, že ti to pomôže v tom, aby si sa stal lepším a schopnejším chlapom a prinášal si ženám lepšie zážitky s tebou.

A okrem toho to pomôže aj iným ženám, ktoré si možno konečne prídu na svoje, keď sa chlapi poučia, čo robiť a čo nie.

Chcem ti dnes predstaviť Nelu, študentku obchodnej akadémie, ktorá sa venuje pole dance a ktorá ti prezradí niečo zo ženského sveta.

Máš sa na čo tešiť. Poďme na to.

 

Aký si typ ženy?

rozhovor s nelou, interview s nelouPrezraď niečo o sebe, čím si charakteristická.

Myslím, že som určite veľmi cieľavedomá, ambiciózna, sebavedomá a disciplinovaná vo veciach, ktoré mám rada a dávajú mi zmysel.

Častokrát bývam citlivá, ale nemám rada slabosť, preto, ak sa aj tak cítim snažím sa ju veľmi neprejavovať.

Pri rozhodovaní sa snažím stále vybrať tú najlepšiu možnosť, ale nakoniec sa aj tak rozhodnem impulzívne.

Svoj voľný čas väčšinou trávim prácou a posúvaním sa po ceste za mojimi cieľmi, ale doprajem si aj čas strávený s priateľmi a ľuďmi, ktorí mi prinášajú do života pozitívu energiu a môžem sa nimi inšpirovať..

 

Čo ťa na chlapoch najviac priťahuje?

Je to pre mňa zaujímavá otázka.. hahaha.. Najviac ma asi priťahuje, ak je chlap „v obraze“.

Určite by som sem zaradila aj trochu inteligencie a musí vedieť trošku uvažovať aj z dlhodobého hľadiska. V neposlednom rade to bude aj výzor či sa chlap o seba stará, samozrejme, musí voňať. Hahah :).

Nevedela by som presne učiť, aký typ mužov ma priťahuje. Musí byť poriadne sebavedomý, tak trochu gentleman a dôležité je taktiež chovanie sa v spoločnosti.

Veľmi sa mi tiež páčia muži, ktorí majú aspoň aký taký vzťah k športu a zdravému životnému štýlu.

 

Čo ťa naopak na chlapoch dokáže odradiť?

rozhovor s nelou, interview s nelouPri stretnutí alebo prvom kontakte s mužom si všímam vzhľad, to o človeku vie veľa prezradiť.

Tiež nemám rada, ak chlap smrdí a nepáči sa mi, ak chlap nemá v poriadku zuby. Respektíve, ak sa na mňa usmeje, musí to byť príjemný pohľad haha..

Pri rozhovore pozorujem, čo hovorí o sebe a o iných ľuďoch. Najhoršie pre mňa je, ak sa chlap podceňuje, ľutuje alebo hovorí o sebe škaredo. V skratke, keď má nízke sebavedomie.

Mám rada zdravé mužské sebavedomie, ale žiadne sukničkárstvo tolerovať nemienim. Odpudzujúce je pre mňa, ak sa muž príliš vyťahuje a robí zo seba veľkého „frajera“. Vlastne je to pre mňa smiešne.

Určite mávnem rukou aj nad mužom, ktorý je nezodpovedný. Musí trošku vedieť, ako fungujú následky a príčiny..

 

Ako si ťa dokáže chlap získať?

Je niečo, na čo by ťa určite zbalil?

Ako som už písala, určite hrá veľkú rolu sebavedomie. Určite je dôležité, aby sme mali spoločné názory v dôležitých veciach. Takto sa dá predchádzať hádkam.

Mal by mať aj peknú vyšportovanú postavu. Myslím, že málo ktorú zbalíte na „pivný pupček“, ktorý pestujete po víkendoch.

 

Oslovujú ťa chlapi vonku bežne alebo sa ťa skôr boja?

Ak áno, akým spôsobom?

Sem-tam sa mi stáva, že ma chlapi oslovia aj vonku. Ale väčšinou zabudnú, že chceli na mňa nejaký kontakt a tam to viazne.

A ostatní, ktorí by chceli, ale ma neoslovia, tak asi nemajú na to sebavedomie. Teda, takí by asi veľmi u mňa nepochodili.

Momentálne to nejak veľmi neriešim, keďže som zadaná.

rozhovor s nelou, interview s nelou

 

Aké najčastejšie chyby pri tebe chlapi robia?

Neviem či sa to dá brať za chybu, ale ak nemáme spoločné názory, tak bohužiaľ..

Veľkou chybou je, že sa muži o seba nestarajú – zanedbané oblečenie, neoholení, špinavé topánky, nejaké kilá navyše..

 

Spomínaš si na niektoré rande, ktoré bolo vyslovene že skvelé?

Čím to bolo?

Teraz mám dlhodobý vzťah, a predtým to boli detské lásky, takže veľmi tých vážnych rande nebolo.

 

Ak by mal chlap kocky na bruchu, bavoráka a veľa peňazí, pomohlo by mu to zbaliť ťa?

10989377_819061324842742_8296307977329573961_oZáleží ti na tom alebo to ide aj bez toho?

Hahaha :D, otázky takéhoto typu sú pre mňa dosť vtipné, keďže ja od chlapa očakávam ďaleko viac ako len kocky na bruchu a peniaze.

Samozrejme, aj to je dôležité. Chlap by mal mať dobré asociácie voči peniazom..

Inak to v dnešnej dobe asi nejde, ale ja sa aj tak radšej spolieham sama na seba, takže je dôležitejšie, aby som peniaze mala ja.

 

Čím dokážeš chlapa podľa teba najviac zaujať?

Neviem. Myslím, že to mám tak v sebe. Nedokážem to nejak popísať, ale je to určitý druh správania sa ženy v sympatickej mužskej spoločnosti.

A samozrejme, si myslím o sebe, že som dosť pekná (nemám rada skromnosť).

 

Existuje podľa teba čisto priateľstvo medzi mužom a ženou?

12074940_912618865486987_1143561581323564750_nNo to neviem, ja mám veľa kamarátov, o ktorých neviem či niečo ku mne cítia alebo nie, ale aj keby, to nie je môj problém.

Všetkých, ktorých zatiaľ poznám beriem iba ako kamarátov.

 

Je niečo, čo by si chcela chlapom a čitateľom tohto blogu odkázať?

Podľa mňa, základom každého muža je mať zdravé sebavedomie, pracovať na sebe a svojich cieľoch.

 

Rozhovor s Nelou – čo na to hovoríš?

Tento rozhovor s Nelou ti prezradil niekoľko užitočných informácií. Verím, že si si z toho zobral maximum.

Podeľ sa dole do komentárov o svoje názory a o to, ako sa ti páčil tento rozhovor a v čom ti pomohol.

[MT_sebavedomie]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

7 KOMENTÁRE

  1. Este by si mal k tymto otazkam pridat jednu – spytat sa zien, aky je ich sucasny partner, resp. aki boli predosli. V idealnom pripade by mohli dat aj ich foto 🙂

    Tymto by sa aspon z casti ukazalo, nakolko iba kecaju, kedze skoro kazda vravi to iste.

    • A prečo by mala hovoriť každá INÉ? 🙂 Nehovoria nič, čo by som už nerozoberal v knihe Príťažlivosť. Nie je 100 ciest a 100 druhov chlapov, ktorí ženy priťahujú. Ale JEDEN.

      • S tym suhlasim, viac-menej ano. Ale chcem vediet ci to, co tieto zeny vravia v rozhovor aj dodrziavaju v realnom zivote. Pretoze ludia zvyknu hovorit, to co sa od nich ocakava ako to, co si realne myslia.

        • Jednoducho majú takýto ideál chlapa, ktorý by mal mať takéto vlastnosti. Dodržiavať ťažko dodržiavajú, keďže terminus technicus ideálny chlap, ako taký neexistuje v prírode. Tvojou úlohou je sa tomu priblížiť, aby si mal u žien úspech. Keby si hral vtipné scény s opačným pohlavím tak by si prišiel na to, že skutočne sebavedomie a spontánnosť je to, čo priťahuje ženy a dáva ich neskutočne do varu. Trebárs ja som si zahral pár situačných scénok rôznych levelov a odozvy boli pomerne zaujímavé u žien.

        • Je to skôr niečo ako ideál správneho muža. Samozrejme dodržať sa to nedá vždy chyby ku vzťahom jednoducho aj patria hlavne na začiatku cesty. Podstata je taká, že každá žena chce mať, čo najväčšiu iskru v očiach a platí, čím sebavedomejší a uvoľnenejší chlap tým jej dodá lepšie vyžarovanie. Trebárs daj si do radu 10 zadaných slečien a skús uhádnuť na základe toho, čo uvidíš, akého má približne partnera. Žena je jednoducho toho vysielač. Skús si to niekedy všimnúť, niektoré sú rožžiarené ako majáky, iné sú úplne nevýrazné len také obyčajne puťky, niektoré nezadané sú skôr rozkošné medvedíky. Hlavne, všimni si, akú energiu má kategória extrémne sebavedomých žien, jednoducho okolie sa otáča za nimi a povie si dosť chlapov tak takýto vysielač by som chcel mať doma.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here