Rozhovor s Patríciou: Buďte odvážnejší, oslovujte ženy

0

Ako by sa ti páčilo, keby si mal informácie o ženách priamo od nich?

Áno, častokrát samé nevedia, čo chcú, s tým súhlasím – ale občas sa medzi riadkami dozvieš niečo, čo ti veľmi pomôže do budúcna.

A presne to bol v minulosti jeden z mojich skvelých zdrojov, ktorý mi pomáhal lepšie pochopiť myslenie žien (a viac im dávať to, čo na ne funguje a menej toho, čo nefunguje).

Začal som sa teda znovu pýtať mojich zaujímavých kamarátok otázky na telo a trochu som ich pre teba vyspovedal.

V rozhovoroch sa ženy s tebou podelia o svoje názory a pohľady na chlapov. (Tu nájdeš predchádzajúci rozhovor s Pavlou, ak si ho ešte nevidel, tak si ho prečítaj teraz.)

Prinášam ti rozhovor s Patríciou. Verím, že ti to pomôže v tom, aby si sa stal lepším a schopnejším chlapom a zistil nové informácie o ženách.

Patrícia je 21 ročná študentka práva, ktorá ti dnes poskytne nové zaujímavé postrehy 🙂

Tešíš sa na rozhovor s Patríciou?

rozhovor-s-patriciou2

Aký si typ ženy? Prezraď niečo o sebe, čím si charakteristická.

Som mladá ambiciózna žena, ktorá má rada nezávislosť.

Už od detstva mám stanovené ciele, ktoré túžim dosiahnuť a darí sa mi to. Vo svojom živote sa snažím robiť veci, ktoré ma bavia a napĺňajú, rada spoznávam nových  zaujímavých ľudí a jednoznačne neznášam nudu! 😉

 

Čo ťa na chlapoch najviac priťahuje?rozhovor-s-patriciou-1

Inteligencia,  sebavedomie, zmysel pre humor a zhovorčivosť.

Mám rada, ak sa muž nebojí vyjadriť svoj vlastný názor na čokoľvek, aj s vedomím toho, že sa nemusí zhodovať s väčšinou.

Páčia sa mi muži, ktorí sa snažia nejakým spôsobom vyniknúť od tých ostatných a nie sú len niekoho kópiou.

 

Čo ťa naopak na chlapoch dokáže odradiť?

Nafúkanosť, nevhodné správanie a neustále sťažovanie sa na niečo alebo niekoho. Myslím si, že každý z nás je strojcom svojho vlastného šťastia a tým, že sa budeme sťažovať na niekoho alebo na niečo, že nefunguje tak, ako má, nič nevyriešime.

 

Ako si ťa dokáže chlap získať? Je niečo, na čo by ťa určite zbalil?

Nie je tajomstvom, že so mnou je to o čosi náročnejšie, čo sa týka balenia… Myslím si, že dobre vnímajúci muž určite rýchlo zistí, ako si získa už čo i len moju pozornosť a to je podľa mňa prvý dôležitý krok k baleniu.

 

Oslovujú ťa chlapi vonku bežne alebo sa ťa skôr boja? Ak áno, akým spôsobom?

rozhovor-s-patriciou4

Muži ma oslovujú dosť často, ale záleží samozrejme aj na mne, ak dám mužovi spätný signál, že sa mi páči, tak nemá problém prísť za mnou a osloviť ma.

Je to taký príjemný pocit, ktorý v žene vzbudí pocit atraktívnosti, ak sa muž osmelí a príde za ženou.

Tiež si myslím, že aj pre muža je to príjemné, ak vidí, že žena má záujem ho spoznať a je medzi nimi vzájomná sympatia… Takže muži, hor sa do oslovovania! 😉

 

 

Aké najčastejšie chyby pri tebe chlapi robia?

Začnú byť takými, akými možno ani sami byť nechcú. Začnú sa neskutočne vychvaľovať, akí sú oni majstri sveta, kde všade boli, čo všetko videli, koľko toho vlastnia a v skutočnosti to väčšinou vôbec nie je pravda alebo sa len hrajú na niekoho, len aby zbalili babu.

 

Spomínaš si na niektoré rande, ktoré bolo vyslovene že skvelé?

rozhovor-s-patriciou6

Čím to bolo?

Určite áno, zažila som skvelé rande a bolo to určite tým, že som stretla rovnako podobného človeka s rovnakými vlastnosťami.

Mali sme rovnaký názor a pohľad na viacero vecí, podobné záujmy, bola medzi nami aj chémia, takže to bolo fakt výnimočne skvelé rande, na ktoré sa len tak ľahko nezabúda. 🙂

 

 

Máš nejaký vtipný zážitok s chlapom, o ktorý sa chceš podeliť?

V jeden krásny piatkový večer som cestovala vlakom a prihovoril sa mi starší muž, že na neho pôsobím veľmi chladne a bezcitne, že v ňom vzbudzujem trochu strach. Hovoril to dostatočne presvedčivo, že som mu to aj uverila, no samozrejme som sa na tom dobre pobavila.

Rešpektovala som však jeho názor, predsa každý z nás nejaký má. Potom ma zahrnul množstvom osobných otázok, na ktoré som mu neodpovedala. No paradox bol v tom, že pri odchode chcel na mňa telefonický kontakt, že sa mi ozve a rád ma znovu uvidí. Haha.

 

Ak by mal chlap kocky na bruchu, bavoráka a veľa peňazí, pomohlo by mu to zbaliť ťa? Záleží ti na tom alebo to ide aj bez toho?

rozhovor-s-patriciou3

V prvom rade si na mužoch všímam a uprednostňujem skôr povahové vlastnosti, charakteristické črty a správanie.

Samozrejme, aj výzor je dôležitý, pretože si myslím, či už muž alebo žena chce mať vedľa seba partnera/partnerku, ktorý sa o seba stará a má záujem vyzerať dobre. Aj keď nemusí byť pravdaže módnou ikonou roku 2016, či mať najvyšportovanejšie telo.

Sú typy žien, pre ktoré sú kocky na bruchu, nablýskaný bavorák a veľké množstvo peňazí lákadlom, ale pre mňa je to dosť povrchné a len týmto by ma určite nezbalil.

 

Čím dokážeš chlapa podľa teba najviac zaujať?

Určite svojou ambicióznosťou, reálnym pohľadom na svet a mojimi názormi na rôzne oblasti života. Myslím si, teda aj verím, že mužom sa páčia cieľavedomé a odvážne ženy, ktoré sa neboja ísť si za svojim a byť v živote niekým úspešným a uznávaným. Ja osobne vnímam realitu taká, aká je, nemám na očiach ružové okuliare, že raz príde princ na bielom koni, ako je to v rozprávkach.

 

Existuje podľa teba čisto priateľstvo medzi mužom a ženou?

Osobne si myslím, že neexistuje. Vždy bude jedna zo strán chcieť viac ako priateľstvo a vytvorí si k tomu druhému citovú väzbu, či to bude o mesiac, rok, pár rokov.

 

Je niečo, čo by si chcela chlapom a čitateľom tohto blogu odkázať?

rozhovor-s-patriciou5

Určite by som chcela mužom odkázať to, aby boli stále sami sebou, pretože práve to je najviac sexi!

Aby boli odvážnejší, či už pri oslovovaní žien alebo už pri samotnom rozhovore so ženou a nemali trému z prípadného neúspechu.

Ak chcete osloviť ženu, choďte na to prosím s úprimnosťou, nepoužívajte nejaké otrepané frázy naučené z filmov.

 

Čo hovoríš na tento rozhovor s Patríciou?

Dúfam, že ti dnešný rozhovor s Patríciou priniesol kopec nových informácií a máš lepší prehľad o tom, ako rozmýšľajú ženy a že si si z neho zobral maximum.

Podeľ sa dole do komentárov o svoje názory a o to, ako sa ti páčil tento rozhovor a v čom ti pomohol.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here