Rozhovor s Pavlou: Potrebujeme niekoho, kto sa postará v prípade potreby

0

Ako by sa ti páčilo, keby si mal informácie o ženách priamo od nich?

Áno, častokrát samé nevedia, čo chcú, s tým súhlasím – ale občas sa medzi riadkami dozvieš niečo, čo ti veľmi pomôže do budúcna.

Presne to bol v minulosti jeden z mojich skvelých zdrojov, ktorý mi pomáhal lepšie pochopiť myslenie žien (a viac im dávať to, čo na ne funguje a menej toho, čo nefunguje).

Začal som sa teda znovu pýtať mojich zaujímavých kamarátok otázky na telo a trochu som ich pre teba vyspovedal.

V rozhovoroch sa ženy s tebou podelia o svoje názory a pohľady na chlapov. (Tu nájdeš predchádzajúci rozhovor s Andreou, ak si ho ešte nevidel, tak si ho prečítaj teraz.)

Dnes ti prinášam rozhovor s Pavlou. Verím, že ti to pomôže v tom, aby si sa stal lepším a schopnejším chlapom a prinášal si ženám lepšie zážitky s tebou.

Pavla je tanečnica spoločenských tancov, ktorá ti dnes poskytne nové zaujímavé postrehy.

Tešíš sa na rozhovor s Pavlou?

rozhovor-s-pavlou

 

Aký si typ ženy? Prezraď niečo o sebe, čím si charakteristická.

Vnímam sa ako energická, elegantná, cieľavedomá, častokrát veľmi citová, na druhej strane však aj „líznutá“ analytickým myslením. Viem sa nadchnúť pre vec, niekedy však aj na priveľa vecí zároveň. Perfekcionistka, ktorá sa s týmto darom a prekliatím snaží denno-denne vysporiadať 🙂

Mám veľmi veľa záujmov, preto sa snažím vyvážiť a naplánovať si svoj čas tak, aby som ich stihla bez ujmy na zdraví. Toto je však môj pohľad a zvonka môžem pôsobiť veľmi odlišne. Častokrát ma ľudia vnímajú ako sebavedomú, asertívnu, chladnú, či uzavretú, pretože si strážim svoje súkromie a tiež môj vnútorný pokoj. Najmä, ak som na niečo sústredená a ponáhľam sa rýchlou chôdzou, ktorá je pre mňa veľmi charakteristická. Niekedy však vyzerám ako totálny blázon a viem si tieto momenty naozaj užiť. (Spievam v aute naozaj veľmi nahlas :D)

 

Čo ťa na chlapoch najviac priťahuje?

Prvé čo mi napadne je charizma a energia, ktorá z neho na prvý pohľad ide.

Veľmi mi imponuje zdravé sebavedomie, ktoré pramení z toho, že je na seba muž hrdý a vie čoho je schopný.

Taktiež keď má víziu, cieľ a hodnoty, ktoré sám aj dodržuje. Musím z neho cítiť dobro a starostlivý typ, ktorý vie aj navariť je jednoducho na nezaplatenie! Typ muža, ktorý chce byť úspešný kvôli sebe samému, nie okoliu.

 

Čo ťa naopak na chlapoch dokáže odradiť?

rozhovor-s-pavlouu

Veľmi ma odrádza zanedbanosť a stagnácia. Typ „pravý muž má byť zarastený a smrdieť aj z fotky“ naozaj nie. Nehovorím, že musí byť dokonale upravený, to sa ani nedá, ale dbať o svoje vnútro na prvom mieste, v závese s vonkajškom…

Muži by mali pochopiť, že tak ako oni si vyberajú ženy v prvom rade podľa výzoru, tak to robíme aj my, pretože všetci máme oči a subjektívne hodnotíme. Nedá sa tomu vyhnúť v tomto svete a popritom niekedy stačí naozaj málo, hlavne u mužov. Viacerým som už pomohla zlepšiť reputáciu len pomocou zovňajšku, pretože aj to vplýva na vnútro.

Extrémna vec, ktorá ma vie odradiť sú mačovské reči, hrubé nadávky bez opodstatnenia (rozumej každé druhé slovo), urážanie, povyšovanie a zhadzovanie druhých ľudí.

 

Ako si ťa dokáže chlap získať? Je niečo, na čo by ťa určite zbalil?

Výborné jedlo – som strašný hladoš a keďže som denne v pohybe, moje telo si pýta naozaj veľa, i keď to tak nevyzerá. Ďalšia vec je, keď má navrch inteligentným spôsobom. Nedá sa a drží si svoj názor.

Zbožňujem prekvapenia a originálne maličkosti, ktoré nie sú zvyk, ale naozajstný prejav záujmu.

 

Oslovujú ťa chlapi vonku bežne alebo sa ťa skôr boja? Ak áno, akým spôsobom?

Stretávam sa s oboma variantmi, myslím, že to záleží aj od mojej aktuálnej nálady. Často sa dozviem, že kedysi sa ma báli osloviť, ale keď ma videli po čase, tak ma vnímali viac otvorenú a milšiu, tak sa nezľakli a nabrali odvahu.

V skutočnosti veľmi rada stretávam a spoznávam nových ľudí, takže ma teší keď dotyčný nájde odvahu.

 

Aké najčastejšie chyby pri tebe chlapi robia?

rozhovor-s-pavlou-5

Jednoznačne to, keď sa nechajú zatlačiť do kúta. Tým, že pôsobím sebavedomo, či odmerane a často tak aj reagujem, má veľa mužov tendenciu neprotirečiť mi, či tzv. sklopiť uši a držať krok.

Niekedy, aj keď je to brané len zo srandy alebo sarkasticky, mám pocit, že si to zoberie príliš k srdcu a stiahne sa. Pre mňa je to známka toho, že si vo vzťahu nebudeme rovní a jeden či druhý bude trpieť. Samozrejme, častokrát je to aj moja chyba, pretože neodhadnem situáciu alebo reagujem prehnane.

Tiež ak si myslia, že ma zbalia na pekné reči, som konzervatívny typ vo vzťahoch a zastávam názor, že muža robia činy, gentlemanstvo a správanie sa podľa svojich hodnôt, ktoré sa odzrkadlí možno neskôr, ale za to o to presnejšie.

 

Spomínaš si na niektoré rande, ktoré bolo vyslovene že skvelé? Čím to bolo?

Nespomínam si na jedno určité, ale na viacero, ktoré vždy tvorili ucelený celok, kedy má muž naplánované kam, kedy, kde, ako, unikátnu čerešničku alebo naopak spontánna akcia, ktorá vytvorila celok podľa momentálnych citov a naladenia.

 

Máš nejaký vtipný zážitok s chlapom, o ktorý sa chceš podeliť?

Rada sa smejem, takže ich bolo veľmi veľa, tie si ale nechám pre seba.

 

Ak by mal chlap kocky na bruchu, bavoráka a veľa peňazí, pomohlo by mu to zbaliť ťa? Záleží ti na tom alebo to ide aj bez toho?

rpzhovor-s-pavlou-2

Vždy to ide aj bez toho 🙂 Tu totiž nejde o to čo má, ale čo chce mať alebo kam smeruje. Všetky ženy chcú mať zabezpečené svoje deti, je to jednoducho v nás zakódované.

My len chceme cítiť, že ten muž je schopný sa o všetko postarať aj bez nás a že aj keď by sme to zvládli všetko samé, tak potrebujeme niekoho, kto sa postará v prípade potreby. S tým sú spojené aj peniaze, životný štýl, zdravie, vkus, hodnoty, ambície….

Priznávam, že tehličky a zdravé vypracované telo vie naozaj zabrať, ale nie typ plážový playboy… Skôr športovec telom i dušou a podnikateľská myseľ s dobrým srdcom.

 

Čím dokážeš chlapa podľa teba najviac zaujať?

Osobnosťou ako takou, vyváženosťou ženských aj mužských záujmov a vášňou pre činnosti a veci ako také.

 

Existuje podľa teba čisto priateľstvo medzi mužom a ženou?

Podľa mňa áno, ale často som narazila na momenty, kedy si to myslela len jedna strana – tá moja… ja na to ale naozaj verím, vždy som mala viac mužských kamarátov, nie len preto, že mám rada technické veci, autá a viem si poradiť aj s rúbaním dreva, ale pretože potrebujem byť vyvážená ako ženským, tak aj mužským svetom a muži naozaj riešia menšie hlúposti ako my ženy.

Máme extrémny nedostatok, nemáme „nothing box“. Mne osobne neuveriteľne chýba, pretože mám problém vypnúť svoj mozog a prestať myslieť na milión vecí naraz.

 

Je niečo, čo by si chcela chlapom a čitateľom tohto blogu odkázať?

rozhovor-s-pavlou-4

V prvom rade veľmi ďakujem Miškovi, že radí vo veľa oblastiach mužom, pretože ženských časopisov, kníh a youtube návodov či rád je neúrekom, ale mužská oblasť je zanedbávaná, ako keby muži tieto veci neriešili.

Pomáha to nie len mužom, ale aj ženám a vzťahom celkovo. Toto si ja veľmi vážim, pretože sme ľudia a žijeme v spoločnosti, kde nám vzťahy tvoria naše prostredie a formujú nás.

Mužom chcem len odkázať, že najskôr musia byť spokojní sami so sebou a potom budú môcť k sebe pritiahnuť ženu po akej túžia a ďalej spolu rásť, presne tak je to aj naopak. Želám veľa úspešných vzťahov, zážitkov, vášne, milovaní a stráveného času s milovanými komplikovanými ženami  🙂

[chlap_webinar]

 

Čo hovoríš na tento rozhovor s Pavlou?

Dúfam, že ti dnešný rozhovor s Pavlou priniesol kopec nových informácií a máš lepší prehľad o tom, ako rozmýšľajú ženy.

Podeľ sa dole do komentárov o svoje názory a o to, ako sa ti páčil tento rozhovor a v čom ti pomohol.

PS: Ak si ešte nevidel predchádzajúci rozhovor s Andreou, tak si ho prečítaj teraz.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here