Rozhovor so Zuzkou: Pre mňa sú dôležité skutky a nie sladké rečičky

4

Zuzka rozhovorAko by sa ti páčilo, keby si mal informácie o ženách priamo od nich?

Áno, častokrát samé nevedia, čo chcú, s tým súhlasím – ale občas sa medzi riadkami dozvieš niečo, čo ti veľmi pomôže do budúcna.

A presne to bol v minulosti jeden z mojich skvelých zdrojov, ktorý mi pomáhal lepšie pochopiť myslenie žien (a viac im dávať to, čo na ne funguje a menej toho, čo nefunguje).

Zuzka rozhovor - kto je zuzka

Začal som sa teda znovu pýtať mojich zaujímavých kamarátok otázky na telo a trochu som ich pre teba vyspovedal.

V rozhovoroch sa ženy s tebou podelia o svoje názory a pohľady na chlapov.

Verím, že ti to pomôže v tom, aby si sa stal lepším a schopnejším chlapom a prinášal si ženám lepšie zážitky s tebou.

A okrem toho to pomôže aj iným ženám, ktoré si možno konečne prídu na svoje, keď sa chlapi poučia, čo robiť a čo nie. 🙂

Chcem ti dnes predstaviť Zuzku, 21 ročnú študentku, ktorá toho prezradila mnoho.

Máš sa na čo tešiť. Poďme na to.

 

Aký si typ ženy?

Prezraď niečo o sebe, čím si charakteristická.

Myslím, že som netypický typ ženy. Mám rada úprimnosť, zábavu, šport a nemám rada klebety, ohováranie či prehnané reči o nakupovaní.

V prvom rade som veľmi cieľavedomá. Chcem v živote niečo dosiahnuť, chcem aby tu po mne čosi zostalo. Ťažko sa to vysvetľuje, ale ja (ako žena) si rozumiem.

Verím, že stačí jeden dobrý nápad, sústredenie sa na cieľ, vizualizácia, odhodlanie a ostatné príde samo.

Veľmi mi však záleží aj na úprimnosti. Veľa ľudí v mojom okolí (väčšinou ženy) nedokážu prijať môj úprimný názor. Často som sa stretávala s tým, že som bola za moje názory „vylúčená“ zo skupiny, pretože sa nezhodovali s názormi väčšiny.

[Rozhovor] Zuzka

Po čase mi to prestalo vadiť. Naučila som sa, že priateľov si vyberám sama, a že ľudia, ktorých si vážim a chcem ich v mojom živote si ku mne nejakým spôsobom cestu nájdu.

Od malička som sa venovala športu – 8 rokov som hrávala hádzanú za Partizánske. Školu som chodila reprezentovať na takmer všetky športové podujatia, či už v behu, florbale, basketbale, volejbale, skoku do výšky, do diaľky alebo v už spomínanej hádzanej.

Momentálne sa aktívne venujem posilňovaniu a veľmi mi tento životný štýl vyhovuje. Taktiež na vysokej škole hrávam univerzitnú florbalovú ligu s chlapcami.

Pred pár rokmi som začala s fotomodelingom. Mám pár priateľov, ktorí sa venujú fotografovaniu a keď potrebovali modelku na nejaký zaujímavý nápad alebo na úlohu do školy, veľmi ochotne som im pomohla, pretože ma to pred objektívom začalo baviť.

Myslím, že každý fotograf, s ktorým som spolupracovala je naozaj veľmi talentovaný a nemá núdzu o inšpiráciu. Veľmi si ich vážim a verím, že do budúcna ešte nejaké spoločné projekty vymyslíme a zrealizujeme.

Som veľmi empatická osoba. Plačem pri filmoch, kde je veľká romantika alebo veľký smútok. Bojím sa a schovávam sa pri hororoch a bojových scénach. Sledujem seriály a zbožňujem rozprávky (v tomto všetkom som ako typická žena haha).

Nemám rada krivdu, zastávam sa slabších ľudí, zbožňujem deti. Taktiež verím na znamenia, na pravú lásku, na „princa na bielom koni“ (ten môj už pricválal), a na niečo medzi nebom a zemou (áno aj na duchov ;)).

[Rozhovor] Zuzka - fotomodeling

 

Čo ťa na chlapoch najviac priťahuje?

Nebudem sa na nič hrať. V prvom rade ma musí chlap zaujať vizuálne. Nehovorím, aby bol nejaký „modelovský šampónik,“ ale aby bol sympatický. Musí ma na ňom niečo zaujať, či už sú to oči, podarený úsmev alebo strapaté vlasy. Vo všetkom sa môže nájsť to správne čaro.

Hovorí sa, že žena nevyžaduje svalnatého chlapa dovtedy, kým ho raz nemala. Súhlasím, súhlasím, súhlasím. V minulosti mi až tak nezáležalo na postave, ale odkedy mám priateľa s krásnou vyšportovanou, svalnatou postavou, iného by som už nechcela.

Taktiež ma veľmi priťahuje podobný zmysel pre humor a tiež inteligencia. Ak nájdete svoju druhú polovičku, všetko to do seba zapadne, ale pokiaľ sa chcete iba zabaviť, stačí dobre vyzerať alebo zaujať vtipom či naoko romantickým gestom.

[MT_zoznamenie]

 

Čo ťa naopak na chlapoch dokáže odradiť?

Určite by som si nič nezačala s chlapom, ktorý je preslávený sukničkár alebo prehnane sebavedomý. Takýto typ muža ma vôbec nepriťahuje.

Ak viem o tom, že dostal každú babu v okolí, chcem byť práve tou, čo nikdy nedostane.

Ďalším typom sú muži, ktorí smrdia po alkohole alebo cigaretách. Je to nechutné.

 

Ako si ťa dokáže chlap získať?

Je niečo, na čo by ťa určite zbalil?

[Rozhovor] Zuzka - ako si ma chlap získa Podľa mňa muž musí a chce ženu dobývať. Musí jej dokázať a ukázať ako veľmi je pre neho dôležitá a čo pre neho znamená. Taktiež je to určite výzva a zábava aj pre neho.

Na mňa sladké rečičky neplatia. Možno kedysi, keď som ako čerstvá tínedžerka túžila po tom, aby ma niekto balil, ale rýchlo ma to prešlo 😀

Pre mňa sú dôležité skutky. Či už sú to romantické prechádzky (áno, len prechádzky!), predstavenie priateľom – to ako sa správa ku mne v spoločnosti jeho alebo mojich priateľov, nejaký malý darček – aj keby len ruža ukradnutá u susedy v záhrade.

Niečo, čo dokáže, že mu na mne záleží. Aj obyčajné podržanie dverí vie ženu potešiť.

Nemyslím si, že je nejaký 100 % spôsob na to, ako ma zbaliť. Sama by som to asi nevedela. Treba sa opýtať môjho priateľa, ako sa mu to podarilo.

Ja len viem, že ma jeho oči a úsmev zaujali natoľko, že som mu zbaliť ma nesťažovala.

 

Oslovujú ťa chlapi vonku bežne alebo sa ťa skôr boja? Ak áno, akým spôsobom?

[Rozhovor] Zuzka - ako osloviť zuzku V poslednej dobe ma veľmi ani nemajú kde oslovovať. Keď som niekde na ulici s kamarátkami tak ani nie, lebo muži sa skupinky žien boja.

Keď idem sama, tak mám väčšinou hudbu v ušiach alebo s niekým telefonujem a vôbec nevnímam. Prípadne idem s priateľom a to by si nedovolili :D.

Keď si spomínam, naposledy ma oslovili nejakí muži na diskotéke, keď sme šli s kamarátkami na dámsku jazdu. Bežný spôsob – akože okolo teba tancujú, prídu bližšie a chcú tancovať s tebou a podobne. Ale to len takí odvážni alebo dosť pripití.

Pre nich mám jednoznačnú odpoveď… buď im ponúknem kamarátku alebo si ich nevšímam – keď mám dámsku párty, tak sa ku mne alebo ku kamarátkam, ktoré nechcú, žiadni muži nepriblížia. Iné by to možno bolo, ak by som nebola šťastne zadaná ;).

Ostatní sa viac-menej boja. Pritom neviem čoho, nemyslím si, že som až taká strašná a odpudivá :D. Len sa potom na druhý deň dozvedám od priateľov, že o mne niekto hovoril, žeby ma chcel spoznať, že ma včera videl, prípadne mi pošlú nejaké žiadosti na Facebook (nereagujem na také).

 

Aké najčastejšie chyby pri tebe chlapi robia?

[Rozhovor] Zuzka - chybyMôj chlap pri mne nejaké vážne chyby nerobí, on je stále super :).

Ale vo väčšine muži robia základnú chybu, že žiarlia a nedôverujú. Myslím, že dôvera je v každom vzťahu dôležitá. Bez nej nemá význam niečo budovať.

V mojom vzťahu je úplne bežné, že sa idem baviť s kamarátkami na diskotéku a priateľ ide kedykoľvek niekam s kamarátmi.

Keď partner vo vzťahu prehnane žiarli na toho druhého, je to veľká chyba. Spôsobené je to nízkym sebavedomým a nedostatočnou komunikáciou.

Hovorí sa, že ak nežiarliš, nemiluješ, s tým súhlasím, aj ja som trošku žiarlivá, ale len tak zdravo ;).

Verím môjmu priateľovi, nevadilo by mi, pokiaľ by bol vonku s nejakými kamarátkami, ale ak by sa ho čo i len jedna dotkla, vyškriabem jej oči!… Žartujem :D. Jednoznačne, ak nedôverujete jeden druhému, nebude to fungovať.

Ďalšou veľkou chybou je, ak ženu beriete ako samozrejmosť. Môžete spolu mať dlhodobý vážny vzťah, ale sa to môže rýchlo zmeniť, najmä v ženách, ktoré si vlastní muži nevšímajú.

Treba si vážiť ženu, aj keď ste s ňou už 30 rokov. Sem-tam jej priniesť kvietok, povedať jej aká je krásna, poďakovať za skvelý obed, pomôcť jej s maličkosťami, správať sa k nej nežne aj pred priateľmi v bare a snažiť sa vylepšiť vzťah spoločnými zážitkami.

 

Spomínaš si na niektoré rande, ktoré bolo vyslovene že skvelé? Čím to bolo?

Možno to niekomu príde prehnané, ale každé rande s mojim priateľom je vyslovene skvelé. Je to tým, že som si našla svojho princa :).

 

Máš nejaký vtipný zážitok s chlapom, o ktorý sa chceš podeliť?

Mám veľa rôznych vtipných zážitkov, ale väčšinou len s kamarátmi.

 

12910980_10208393919673194_245880982_nAk by mal chlap kocky na bruchu, bavoráka a veľa peňazí, pomohlo by mu to zbaliť ťa?

Záleží ti na tom alebo to ide aj bez toho?

Ak by k tomu ešte bol skromný, sympatický, zaujímavý, úprimný a niečím by ma ešte zaujal, kľudne, nech má aj helikoptéru.

Prioritné to však u mňa nie je.

 

Čím dokážeš chlapa podľa teba najviac zaujať?

Fuu…to je ťažké. Treba sa asi nejakého chlapa opýtať, ale veľa mužov si najskôr všimne postavu.

Podľa mňa sú 2 typy mužov – tí na zadky a tí na prsia. Prsia ovplyvňovať nechcem, tak pracujem na zadku ;).

 

Existuje podľa teba čisto priateľstvo medzi mužom a ženou?

Myslím, že je to možné, aby sa žena a muž priatelili bez „výhod“. Od malička som bola v spoločnosti chlapcov viac, ako v spoločnosti dievčat. Mám teda veľa kamarátov mužského rodu a niekedy sa s nimi dá ešte lepšie porozprávať ako so ženami.

Vnímajú to z iného pohľadu, bez predsudkov a intríg. Taktiež je to vraj aj naopak. Niektoré veci sa vraj lepšie vysvetľujú žene ako nejakému ich kamarátovi.

 

Je niečo, čo by si chcela chlapom a čitateľom tohto blogu odkázať?

Zuzka 5Chlapci nebojte sa žien, nehryzú, väčšinou :P. Najdôležitejšie je ujasniť si, či chcete ženu na jednu noc alebo na dlhšie obdobie.

Pokiaľ len na jednu noc, netreba vyvinúť prílišné úsilie, stačí len byť sám sebou, odhodlať sa, zaujať a užiť si.

Ak však chcete ženu na vážny vzťah, tak o ňu bojujte a keď ju získate, rozmaznávajte ju, dajte jej pocítiť, že je pre vás dôležitá.

Majte spolu veľa zaujímavých zážitkov – práve tie spájajú a prajem vám pevné nervy, vieme byť ješitné. 🙂

 

Čo na to hovoríš?

Zuzka ti prezradila veľa užitočných informácií. Verím, že si si z toho zobral maximum.

Na budúci týždeň sa už môžeš tešiť na ďalšiu skvelú ženu.

Podeľ sa dole do komentárov o svoje názory a o to, ako sa ti páčil tento rozhovor a v čom ti pomohol.

PS: Ak si ešte nevidel predchádzajúci rozhovor s Klaudiou, tak si ho prečítaj teraz.

[MT_sebavedomie]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

4 KOMENTÁRE

  1. boze moj, je mi zle z tychto namyslenych pipiek, ktore sem vytahujete. Aj ked si myslim, ze tieto clanky su fantaziou autora a nie realne komentare zien

  2. Prečítal som zatiaľ každý s týchto rozhovorov a neviem či sa to je len u mňa ale viac mi pasujú odpovede od žien čo majú aspoň 25 rokov a viac.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here