10 situačných zoznámení, ktoré využiješ v bežný deň

0

Zoznamuj sa so ženami v akejkoľvek situácii, do ktorej sa počas bežného dňa dostaneš.

Ženy nie sú len v baroch alebo na diskotékach.

Ženy sú všade!

Popravde, každý jeden deň máš príležitosť zoznamovať sa so ženami. Stačí ich len vidieť.

V tomto článku ti dám 10 konkrétnych tipov na situačné zoznámenie, ktoré môžeš využiť v bežný deň. Popíšem ti situácie, ktoré sa mi stali, ako som v nich reagoval a premostil na zoznámenie.

Doslova čokoľvek dokážeš premeniť na začiatok konverzácie. Inšpiruj sa.

 

Nerob tieto chyby, ak to nechceš posrať

Veľa chlapov robí základné chyby, keď sa chcú s nejakou ženou zoznámiť.

Odporúčam ti nechodiť za ženou, ktorá telefonuje, ktorá sa niekam ponáhľa, ktorá má očividne blbú náladu. Alebo ak je skupinka viacerých žien, ktoré sa spolu bavia a ty tam za nimi prídeš s nejakou naučenou vetou, tak sa s tebou ani nebudú chcieť baviť.

Zlé načasovanie je aj pokiaľ je tma a žena sedí sama na zastávke či niekde na lavičke. Bude nervózna a nebude sa cítiť dobre.

Takže sa zoznamuj jednoducho, prirodzene a bez nejakého nátlaku na ženy. Keď sa na teba žena pozerá, keď ti venuje svoj očný kontakt, usmieva sa, tak toto je perfektný štartovací okamih, kedy sa s ňou môžeš zoznámiť a využiješ ho aj v každom jednom z týchto desiatich bodov.

 

10 situačných zoznámení, ktoré využiješ v bežný deň

1. Bar

Stál som pri bare a vedľa mňa sa postavila slečna. Vzala nápojový lístok a chvíľu doň pozerala. Nahol som sa k nej a povedal som, že nech si dá koktaily, že ich tu majú skvelé.

Ona poďakovala a spýtala sa ma, že ako to viem. Hovorím jej, že: „Tiež som minule nad tým rozmýšľal, dal som si koktail a bol fantastický. Ani príliš alkoholický ani sladký. Tak som vyskúšal iný a tiež bol super.“

Kým jej ho barman doniesol, chvíľu sme pokecali, vrátila sa ku kamarátkam a neskôr som sa za ňou zastavil, že ako jej chutil. Povedala, že bol super a že nech si na chvíľu k nim prisadnem.

 

2. Diskotéka

Bol som sa vyvetrať vonku pred diskotékou a stála tam baba, ktorá si išla von zapáliť. Ja som sa jej prihovoril: „Aj by som sa ťa spýtal, či si sa prišla nadýchať čerstvého vzduchu, ale…“ a usmiala sa. Dodala, že si potrebovala ísť zapáliť, lebo ju kamarátky vytočili, že sa tam bavia s nejakými chlapmi a na ňu sa vybodli.

Tak som jej povedal, že im to môže vrátiť a môže sa baviť so mnou. Vrátili sme sa spoločne dnu, išli sme si dať pohárik, zatancovali sme si a na konci sme si nechali na seba kontakt.

ako zbaliť babu

 

3. Banka

V banke za prepážkou som si všimol na slečne, že má zaujímavý náramok. Pripadalo mi to ako krištáľ, tak som jej povedal, že má veľmi pekný náramok a spýtal som sa jej, či je to krištáľ.

Ona že áno, a že ďakuje pekne. Následne som sa jej spýtal, či ho nosí preto, že sa jej páči, alebo to má nejaký hlbší význam. Ona, že sa jej to hodí k znameniu a verí týmto veciam.

Tak sme sa chvíľu rozprávali o znameniach, no musel som už odísť, a tak som navrhol, že sa môžeme o tom porozprávať aj mimo banky, že kedy končí. Vymenili sme si kontakt a dohodli sa na káve.

 

4. Čajovňa

Sedel som s kamošom v čajovni vo veľkých sedačkách a k vedľajšiemu stolu si sadla skupinka báb. Neskôr som sa postavil a išiel som na wécko, pozrel som na baby a povedal im: „Dávajte pozor na môjho kamoša, nie že tu začne robiť bordel.“ Ony že jasné, spoľahni sa.

Keď som sa vrátil, prišiel som rovno k ich stolu a spýtal som sa ich, či poslúchal a už sme sa dali do reči. Následne sme si k nim prisadli.

 

5. Reštaurácia

Zvykol som chodiť na obedy do jednej reštaurácie v Nitre. Mal som tam svoju obľúbenú čašníčku a vždy som s ňou prehodil pár viet.

Následne som ju stretol v kaviarni s kamarátkou, usmial som sa a prišiel som za ňou. Potykali sme si a predstavila ma aj svojej kamarátke. Chvíľu som si s nimi posedel, vymenili sme si kontakt a išiel som ďalej.

 

6. Autobus

Stál som v autobuse nad slečnou a vedľa nej pri okienku bolo voľné miesto. Spýtal som sa jej, či je vedľa nej voľné. Ona prikývla, že jasné, a pustila ma tam.

Úsmevne som jej na to dodal, že by bolo blbé, keby povedala, že nie je. Ona sa začala smiať, že taká zákerná nie je. Spýtal som sa jej, kam ide a bavili sme sa spolu počas celej cesty.

 

7. Posilňovňa

Všimol som si, že sa niektoré baby v posilke pravidelnejšie opakovali a chodili tam častejšie. K jednej som prišiel a prihovoril som sa, že ju tu vídavam často a že je skvelé, keď na sebe ženy takto makajú a starajú sa o seba.

Povedala, že aspoň má zo seba dobrý pocit a potrebuje sa trochu hýbať. A už sme sa len začali baviť, čo jej vyhovuje, ako často chodí cvičiť a čo ju k tomu viedlo.

 

8. Kníhkupectvo

Pozeral som si knihy z motivačnej literatúry a vedľa mňa sa postavila jedna slečna, ktorá si tiež vyberala knihu. Spýtal som sa jej, či ju vyberá pre seba alebo pre niekoho, pretože tiež hľadám niečo zaujímavé, čo by ma posunulo dopredu.

Rozkecala sa, že začala robiť teraz pre jednu spoločnosť a je donútená sa vzdelávať, posúvať sa ďalej a že tu našla vždy dobré veci. Vzali sme si každý jednu knihu a pokračovali sme v bavení sa v kaviarni, ktorá bola v tom kníhkupectve.

 

9. Supermarket

V piatok večer som videl v supermarkete za mnou stáť upravenú, nahodenú kočku v opätkoch a šatách s Redbullom a vodkou v ruke.

Bolo jasné, že sa ide baviť, tak som sa pozrel na obsah jej ruky a povedal som: „No, to vyzerá, že niekto bude hore celú noc!“ Zasmiala sa, prelomili sa ľady a bavili sme sa až k autu. Pred rozlúčením som ešte stihol na ňu získať kontakt.

 

10. V rade

Stál som v rade v banke a za mnou stála kočka, ktorá pracovala (podľa menovky) vedľa u Swarovskeho. Čakali sme tam asi 5 minút, pretože pani vybavovala staršiu babku a trvalo im to.

Prešľapoval som na mieste a všimol som si, že aj ona je už trochu nervózna. V jednom momente som na ňu pozrel a usmial sa. Opätovala mi to. Vytvoril som prvý kontakt a po chvíľke som vedľa nej poznamenal, že: „Dnes sa tu ale načakáme.“

Ona na to reagovala a počas toho, ako sme čakali, kým sa dostanem na rad, som o nej zistil, že pracuje vedľa, má pauzu a že je nezadaná. Ešte v ten deň som prechádzal znovu okolo tej istej banky, tak som sa zastavil za ňou v predajni vedľa a vzal si jej kontakt.

Ako vidíš, nepotrebuješ nič vymýšľať. Jednoducho, reaguješ na situácie, ktoré ti bežný deň prináša ako na striebornom podnose.

[chlap_webinar]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here