[4/10] Skáčeš z témy do témy | 10 chýb pri komunikácii

0

10-chyb-video4 (600 x 337)Ak spoznávaš novú ženu, tak by si veľmi rád o nej vedel všetko, nemám pravdu?

To, kde študuje, kde pracuje, ako sa volá, aké má záľuby, koníčky, či má nejakého frajera, či niekoho rieši, či by s tebou mohla niečo riešiť…

Ideálne, by si chcel o nej vedieť úplne všetko.

Avšak predtým, ako sa pustíš do ďalšieho videa si najskôr pozri to predchádzajúce, ak si tak ešte neurobil.

V tomto videu sa dozvieš veľmi jednoduchú metódu, vďaka ktorej budeš vedieť vždy, čo máš povedať, ako máš na to, čo ti hovorí reagovať, ako sa postupnými otázkami dozvieš všetky tieto veci a nebude to pôsobiť na ňu príliš nátlakovo a ako výsluch.

Takže sleduj toto video ďalej a dozvieš sa, ako sa s ňou baviť jednoducho a prirodzene.




 

Skáčeš z témy do témy

Bol to aj môj problém, ktorý som mal kedysi so ženami. Keď som spoznával novú ženu, tak som chcel fakt o nej vedieť všetko.

Pýtal som sa jej hneď na meno, to kde študuje, čo robí, čomu sa venuje, aké má záľuby, či má frajera a podobné otázky, ktoré sa chlapi žien pýtajú.

Lenže bol v tom jeden základný problém. Ženy to pokladali za výsluch, že čo mňa vôbec do toho, že sa ich takéto otázky pýtam.

Odporúčanie pre teba je – nechystaj si dopredu v hlave žiadne otázky, ktoré by si sa jej ideálne spýtal, ale vždy reaguj na to, o čom sa momentálne bavíte.

To je ten základný recept v rámci komunikácie, vďaka ktorému jej dáš najavo, že ju počúvaš, a že ťa zaujíma aj to, o čom ti hovorí.

To je pre ňu obrovský kompliment, keď reaguješ na to, čo ti hovorí.

 

Čo by si mal spraviť

Keď ti napríklad nabudúce povie, že sa bola s kamarátkami baviť v meste, tak neskáč z témy do témy a nezačni sa jej pýtať niečo o škole, rodine alebo priateľoch.

V prvom kroku reaguj na to, čo ti hovorí.

Nehľadaj za tým žiadne kúzelné, pokročilé komunikačné techniky. Komunikácia so ženami je veľmi jednoduchá, netreba si ju komplikovať.

Keď ti povie, že bola s kamarátkami vonku v meste, tak pridaj k tomu nejaký vlastný mini príbeh alebo nejaký svoj názor na to.

Hej, bola si minule v meste? Ja som bol minule s kamarátmi. Boli sme sa baviť, trochu sme popili a zoznámili sme sa s nejakými ženami. Boli aj tam u vás nejakí chalani, ktorí sa vás snažili baviť alebo niečo podobné?“

 

Ako rozvíjať konverzáciu

Hádžeš možno ten horúci zemiak v rámci tej konverzácie práve jej a opäť si reagoval na to, čo ti hovorí.

Rozvíjaš konverzáciu ďalej, pridávaš k tomu svoj osobný názor a spýtaš sa jej následne niečo ďalšie.

Máš milión možností, čoho sa môžeš v danom rozhovore chytiť. V tomto príklade nemusíš reagovať na to, že boli vonku, ale môžeš reagovať na jej kamarátky alebo na niečo ďalšie.

Takýmto spôsobom sa s ňou budeš baviť donemoty. Reaguj vždy na to, čo ti žena hovorí, nepremýšľaj nad tým, čo máš povedať ďalšie.

Ona ti dá vždy v poslednej alebo predposlednej vete, ktorú povie návod na to, o čom by ste sa mohli baviť ďalej a polož jej otvorenú otázku, vďaka ktorej nezabiješ rozhovor.

Úloha pre teba je veľmi jednoduchá. Keď sa nabudúce budeš baviť so ženou, tak vždy len reaguj na to, o čom ti hovorí a snaž sa ísť čo najhlbšie.

Tým, že na to reaguješ jej dávaš pomyselný kompliment, že ju počúvaš, a že sa zaujímaš o to, čo ti hovorí.

 

Čo ťa čaká nabudúce

V ďalšom videu tejto série sa pozrieme na to, čo je možno lepšia stratégia od toho, ako sa snažiť silou mocou zaujať ženu prílišným rozprávaním a prezradím ti ešte lepšiu stratégiu, vďaka ktorej sa dopracuješ k tomu, že sa bude zaujímať ona o teba.

Ak sa ti toto video páčilo, pomohlo ti a malo pre teba prínos, tak sprav pre mňa láskavosť. Zdieľaj ho so svojimi priateľmi, pretože nikdy nevieš, komu môže pomôcť a komu možno môže zmeniť život a vďaka tomu mi ho pomôžeš aj šíriť.

[MT_zoznamenie]

 

V sérii 10 chýb pri komunikácii sa môžeš tešiť na tieto videá:

1. chyba: Snažíš sa ženy silou mocou oslovovať

2. chyba: Príliš premýšľaš, čo povieš ďalšie

3. chyba: Vedieš voči nej výsluch

4. chyba: Skáčeš z témy do témy

5. chyba: Snažíš sa ju zaujať

6. chyba: Vedieš s ňou nudnú konverzáciu

7. chyba: Príliš sa k nej nakláňaš

8. chyba: Bavíš sa s ňou o negatívnych veciach

9. chyba: Komunikuješ s príliš málo ženami

10. chyba: Snažíš sa, aj keď ona nemá záujem

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here