[5/10] Snažíš sa ju zaujať | 10 chýb pri komunikácii

0

Snažíš sa ju zaujať, 10-chyb-video5 (600 x 337)Aj ty poznáš chlapa, ktorý sa snaží za každú cenu ženy ohúriť?

Snaží sa ich zaujať, snaží sa rozprávať o tom, kde všade bol, čo všetko videl a naivne si myslí, že keď ženy zahrnie svojou úžasnosťou a veľkoleposťou, tak bude z neho roztečenFá?

Chcú ženám ukázať, že za to stoja.

Avšak predtým, ako sa pustíš do ďalšieho videa si najskôr pozri to predchádzajúce, ak si tak ešte neurobil.

V tomto videu ti prezradím lepšiu stratégiu, akou je tá, že ty sa snažíš ženy zaujať. Vtipné na tom je, že vždy, keď sa snažíš ženy zaujať, tak ich žiadnym spôsobom nezaujmeš.

Sleduj video a dozvieš sa lepšiu stratégiu, čo by si mal od tohto dňa podľa môjho názoru robiť.




 

Prečítaj si tento krátky príbeh

Chcem ti prezradiť krátky príbeh, ktorý sa udial v minulosti, na základe ktorého pochopíš, ako funguje vec so zaujatím niekoho druhého.

Zhruba okolo roku 1890 sa o britské kancelárske kreslo snažili dvaja páni. Bol to Benjamin Disraeli a William Gladstone.

Títo dvaja páni bojovali nielen o toto kreslo, ale bojovali aj o srdce tej istej vznešenej dámy.

Prvý sa s ňou stretol William Gladstone a s touto dámou si dal pekný večer. Na večeri pán Gladstone rozprával o tom, čo všetko dokázal, čo všetko zažil a po stretnutí s ním, táto madam povedala: „Tento pán je ten najúžasnejší, najinteligentnejší, najzaujímavejší chlap v celom Anglicku.“

Potom sa však stretla s Benjaminom Disraelim a po stretnutí s ním povedala: „Pri tomto pánovi som mala pocit, že ja som najzaujímavejšia, najinteligentnejšia a najšarmantnejšia žena v celom Anglicku.“

 

Čo myslíš, kto získal jej srdce a kto vyhral britské kreslo?

Zvyšok je už história a bol ním práve Disraeli, ktorý jej dal pocítiť, že ona je tá zaujímavá, úžasná, ktorej on dovolil, aby sa snažila zaujať jeho.

Takže zlá stratégia, o ktorú sa snaží veľmi veľa chlapov je, že sa snažia príliš veľa hovoriť, snažia sa to robiť ako pávy.

Príliš veľa sa snažia hovoriť o sebe a ukázať jej, že oni sú lepší ako tí všetci ostatní chlapi.

Žena sa stiahne a takýto chlap ju naopak paradoxne alebo prirodzene nezaujme. Zlá stratégia je, že sa ju snažíš zaujať ty.

 

Akých chlapov chcú ženy?

Vždy, keď som sa snažil nejakú ženu zaujať, tak sa mi to nikdy nepodarilo, pretože som na to vyvíjal prílišnú energiu a pritom tá zmena vo výsledku bola potom veľmi jednoduchá, keď som dovolil ženám zaujať mňa.

Žena chce totiž chlapa, ktorý je sám so sebou vyrovnaný, ktorý je v pohode, ktorý nepotrebuje ospevovať sám seba, ale ktorý nechá svoje činy za seba hovoriť.

Totiž činy hovoria za teba oveľa hlasnejšie ako tvoje slová. Pokiaľ sa budeš len vychvaľovať, budeš sa snažiť byť majster sveta, tak to naozaj ženy nemajú rady.

priatelia muž a žena, iba kamarát (312 x 208)

Na to, aby sa snažila zaujať ona teba, tak potrebuješ byť v jej očiach hodnotnejší a zaujímavejší chlap ako všetci ostatní.

Nebude to až také ľahké, ako sa možno na prvý pohľad zdá, aby sa ona snažila zaujať teba.

Potrebuješ na sebe pracovať, potrebuješ zvyšovať svoju hodnotu, sebavedomie a potrebuješ byť aj tak trochu tajomný, kontroverzný a potrebuješ nebyť zas taký nudný.

Daj jej priestor k tomu, aby ona pri tebe vynikla, a aby sa ona rozrozprávala o sebe a prirodzene sa potom bude zaujímať aj o teba.

 

Ako sa zlepšovať

Chyba číslo 5 v rámci 10 chýb pri komunikácii, ktoré chlapi so ženami robia je, že sa ju snažíš zaujať a ohúriť.

Toto v tebe vyvoláva prílišné snaženie, vďaka ktorému to nakoniec celé pokazíš.

Úloha pre teba je, pracuj na sebe, zvyšuj svoju hodnotu.

To, ako to dosiahneš sa dozvieš v materiáloch, videách a v článkoch na mojom blogu chlap20.sk.

Toto video je len o tom, ako jednoducho nastaviť zmenu v myslení.

Rozmýšľaj tak, že nie, čo by si mal povedať alebo spraviť, aby si ju zaujal, ale skús rozmýšľať naopak, akým chlapom sa musíš stať, aby sa ona snažila zaujať teba?

Ak budeš mať vždy v hlave túto otázku, tak nebudeš mať už problém so ženami.

 

Čo ťa čaká nabudúce

V ďalšom videu tejto série sa dozvieš najlepšiu tému na rozhovor, ktorá funguje pri každej jednej žene. Dozvieš sa, ako neviesť nudnú konverzáciu so ženou.

Ak sa ti toto video páčilo, pomohlo ti a malo pre teba prínos, tak sprav pre mňa láskavosť. Zdieľaj ho so svojimi priateľmi, pretože nikdy nevieš, komu môže pomôcť a komu možno môže zmeniť život a vďaka tomu mi ho pomôžeš aj šíriť.

[MT_zoznamenie]

 

V sérii 10 chýb pri komunikácii sa môžeš tešiť na tieto videá:

1. chyba: Snažíš sa ženy silou mocou oslovovať

2. chyba: Príliš premýšľaš, čo povieš ďalšie

3. chyba: Vedieš voči nej výsluch

4. chyba: Skáčeš z témy do témy

5. chyba: Snažíš sa ju zaujať

6. chyba: Vedieš s ňou nudnú konverzáciu

7. chyba: Príliš sa k nej nakláňaš

8. chyba: Bavíš sa s ňou o negatívnych veciach

9. chyba: Komunikuješ s príliš málo ženami

10. chyba: Snažíš sa, aj keď ona nemá záujem

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here