[1/10] Snažíš sa ženy silou mocou oslovovať | 10 chýb pri komunikácii

0

10-chyb-video1 (600 x 337)Stalo sa ti už niekedy, že si chcel nejakú ženu silou mocou osloviť?

Videl si ju, ako stojí niekde na diskotéke, v bare, na ulici, alebo kdekoľvek v meste a začal si rozmýšľať, čo jej máš povedať. Je to tak?

Začal si rozmýšľať nad tým, ako za ňou prídeš, čo jej povieš, ako ju oslovíš.

Ale niečo sa stalo, začal si byť nervózny, začal si sa potiť, zmeravel si a vyschlo ti v hrdle. Nevedel si zrazu, čo máš povedať.

Všetky tieto negatívne emócie a negatívne pocity sa v tebe začali vynárať z istého dôvodu.

V tomto videu ti prezradím veľmi jednoduchú zmenu myslenia, vďaka ktorej tieto pocity zrazu z teba opadnú a budeš sa môcť jednoduchšie a prirodzenejšie zoznamovať so ženami.




 

Musím sa ti s niečím priznať

Keď som sa kedysi chcel zoznámiť s nejakou ženou a chcel som ju osloviť, mal som presne tie isté pocity.

Videl som totálnu „desiatku“. Samozrejme, som ju chcel osloviť, aby som získal od nej číslo, možno aj niečo viac a mal som od toho očakávania.

Keďže som introvert, tak v tom momente sa začali vo mne zbierať pocity, začal som byť nervózny, očervenel som v tvári, začal som sa potiť.

Nevedel som, čo mám povedať, vyschlo mi v hrdle a mal som fakt strašný strach z odmietnutia.

Časom som však zistil, že tieto pocity vo mne vyvoláva jedna vec. A to je práve slovíčko oslovenie.

Videl som nejakú ženu a vedel som, že musím za ňou prísť. Nepoznal som nič iné.

Videl som nejakých chlapíkov, ktorí používajú na ulici nejaké naučené frázy, či vety. Videl som o tom nejaké články a videá a myslel som si, že to je jediná cesta.

Ale nechcel som robiť niečo, čo mi bolo nepríjemné a neprirodzené, tak som skúsil inú cestu. Začal som sa s ľuďmi zoznamovať a hneď ti vysvetlím prečo.

 

Oslovenie v tebe vyvoláva negatívne asociácie

Schválne, keď ti poviem, že by si mal ženu osloviť, tak v momente sa ti v hlave začne prehrávať nejaký film.

Začne sa ti prehrávať v hlave, že by si mal za ženou prísť, niečo originálne jej povedať, mal by si ju ideálne rozosmiať, mal by si sa s ňou ďalej baviť, aby si od nej získal číslo.

Pretože to je cieľom oslovenia a mal by si ju potom ideálne posunúť niekam ďalej, k rande alebo možno k sexu.

Je možné pokiaľ prestaneš toto slovíčko používať a všetky tieto negatívne asociácie dostať z hlavy von? Áno, dokážeš to!

oslovenie na ulici (312 x 312)

Prišiel som na to, že nemal by si ženy oslovovať, ale mal by si sa zoznamovať.

Táto jednoduchá zmena v myslení spôsobí to, že to bude v tebe vyvolávať úplne iné asociácie. Pretože, keď sa s niekým zoznamuješ, tak ho chceš spoznať, on chce spoznať teba.

Nemáš od toho žiadne očakávania, že by z toho niečo mohlo byť, ale máš nad tým celým kontrolu a nemáš žiadne negatívne emócie a pocity.

Takže namiesto toho, aby si ženy oslovoval na nejaké naučené vety, či frázy a chcel od nich číslo, tak sa so ženami zoznamuj bezúčelovo, bezcieľne.

Už len to, že sa s nimi budeš baviť je pre teba taká malá výhra.

 

Mám pre teba úlohu

Mám pre teba jednu jednoduchú úlohu. Choď dnes von a zoznám sa s troma novými ľuďmi. Nevravím, že to musia byť tie najkrajšie kočky v meste.

Zoznám sa s babkou na pošte, zoznám sa s nejakým chlapom, ktorý je predavač v obchodnom centre, zoznám sa s čašníčkou, bankovou pracovníčkou. Prehoď s nimi 2-3 vety a nič od toho neočakávaj.

Zvykni si na to, že sa budeš s ľuďmi zoznamovať na každom kroku, pretože to je základ k tomu, aby si si vytváral okolo seba ľudí a známych, čo ti potom pomôže k tomu, aby si sa mal s kým baviť a mal s kým komunikovať.

 

Čo si o tom myslíš?

Toto bola chyba č. 1 v rámci desiatich chýb v komunikácii, ktoré chlapi najčastejšie robia.

A to bola tá, že sa snažíš ženy silou mocou oslovovať, čo teda nevedie k ničomu dobrému, maximálne tak k negatívnym pocitom.

Ak sa ti toto video páčilo, pomohlo ti a malo pre teba prínos, tak sprav pre mňa láskavosť. Zdieľaj ho so svojimi priateľmi, pretože nikdy nevieš, komu môže pomôcť a komu možno môže zmeniť život a vďaka tomu mi ho pomôžeš aj šíriť.

[MT_zoznamenie]

 

V sérii 10 chýb pri komunikácii sa môžeš tešiť na tieto videá:

1. chyba: Snažíš sa ženy silou mocou oslovovať

2. chyba: Príliš premýšľaš, čo povieš ďalšie

3. chyba: Vedieš voči nej výsluch

4. chyba: Skáčeš z témy do témy

5. chyba: Snažíš sa ju zaujať

6. chyba: Vedieš s ňou nudnú konverzáciu

7. chyba: Príliš sa k nej nakláňaš

8. chyba: Bavíš sa s ňou o negatívnych veciach

9. chyba: Komunikuješ s príliš málo ženami

10. chyba: Snažíš sa, aj keď ona nemá záujem

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here