O tomto sa radšej so ženou na rande nebav

0

Benjamin Franklin kedysi povedal: „Nie je dôležité vedieť povedať správnu vec v správny čas, ale ešte dôležitejšie je nepovedať nesprávnu vec, pokiaľ si v pokušení.“

Chceš odhaliť 5 vecí, o ktorých by si sa so ženami NIKDY nemal na stretnutí baviť, ak chceš, aby prišlo aj ďalšie stretnutie?

Pozri si toto video, v ktorom ti prezradím, o čom by si sa ideálne nemal so ženou na rande baviť, ak to nechceš posrať a chceš, aby sa s tebou stretla ešte niekedy v budúcnosti.




Odoberaj CHLAP 2.0 videá

 

1. Nikdy sa s ňou nebav o bývalých

Nikdy sa s ňou nebav o tvojich alebo jej bývalých. Určite sa nesťažuj, aká bola tvoja bývalá hrozná, ako ťa podvádzala, alebo ako ťa bila alebo niečo podobné.

Zbytočne potom na ňu upriamuješ pozornosť a dávaš jej tým najavo, že ešte stále s ňou nie si vyrovnaný a sú tam ešte stále nejaké emócie, ktoré k nej prechovávaš. Či už pozitívne, alebo negatívne.

Tak isto neospevuj svoje bývalé, aké boli geniálne, aké boli super, aby sa ona necítila zle a aby sa s ňou nejakým spôsobom neporovnávala.

Pokiaľ ona začne hovoriť o svojom bývalom, tak ti odporúčam zmeniť veľmi rýchlo tému.

Zahraj to do autu. Vypočuj si prvú vetu a spýtaj sa jej na niečo úplne iné, čo nemá s nejakým bývalým absolútne nič spoločné.

Tvojím cieľom nie je, aby ste sa bavili o tvojich alebo jej bývalých. Tvojím cieľom je, aby ste sa bavili o vás dvoch. To je podstatné na stretnutí a nie to, čo bolo v minulosti, alebo s kým ste boli niekedy v minulosti.

 

2. Nebav sa s ňou o tvojich nedostatkoch

Moja kamoška Julka bola na rande s chlapom, ktorý sa jej veľmi páčil. Bol geniálny. Mal všetko, čo mal mať a chcela byť proste s ním.

Ale on začal vyťahovať úplne nepochopiteľne, že má pigmentovú škvrnu a potrebuje ísť ešte do solárka, pretože chce, aby sa jej páčil.

Proste začal upriamovať pozornosť na svoje nedostatky a tým sa jej znepáčil, že nakoniec s ním nič neriešila a vôbec to nepokračovalo ďalej.

Ber to tak, že pokiaľ sa chce s tebou stretnúť, alebo keď už s tebou je na rande, tak sa jej páčiš taký, aký si a nemusíš vyťahovať absolútne nič, čo by sa jej nemuselo na tebe páčiť.

 

3. Nebav sa s ňou o negatívnych veciach

Tretia vec, o ktorej sa s ňou určite nebav na prvom rande sú negatívne veci. Napríklad, čo sa deje vo svete, nejaké záplavy, že zomrelo veľa ľudí, čo bolo v televíznych novinách…

Nebav sa s ňou o nejakých zdravotných problémoch, rodinných problémoch, čo sa u teba v rodine deje, že sa vaši rozvádzajú. Proste nevyťahuj žiadne negatívne témy, pretože ty chceš, aby sa na stretnutí s tebou bavila.

Chceš, aby mala pri tebe príjemné pocity. Aby sa chcela s tebou stretnúť znovu. Ale pokiaľ sa budeš večne sťažovať, pokiaľ budeš večne fňukať nad niečím a upriamovať pozornosť na negatívne témy, tak ona nebude chcieť byť s niekým, kto jej vysáva energiu a pri kom sa cíti zle.

 

4. Témy, na ktoré môžete mať opačný názor

Štvrtá téma, o ktorej by si sa nemal nikdy zo ženou na nete, alebo na rande baviť sú témy, na ktoré môžeš mať ty alebo ona iný názor.

Môže to byť napríklad politika, kde ty budeš fanúšikom/voličom nejakej politickej strany, ona bude fanúšikom nejakej inej politickej strany a už tu máte konflikt. Hádate sa, kto má lepší program, kto čo spravil, kto aké kauzy mal a nesúhlasíte spolu.

Opäť sa vytvára negatívny vplyv, negatívna emócia a toto nechce nikoho. My hľadáme niekoho, kto má s nami niečo spoločné.

Môžu to byť aj rôzne športové témy, alebo náboženská otázka, kedy opäť môžete byť inej viery. Ona môže byť katolíčka, ty ateista a môžete proti sebe bojovať. Ona môže byť za Spartak, ty môžeš byť za Slovan a už je konflikt na svete.

 

5. Hovoríš len o sebe

Moja kamoška Monika bola na rande s chlapom, ktorý sa jej veľmi páčil. Ospevovala mi ho, ale potom, keď s ním bola na stretnutí, tak 90 % času rozprával len o sebe. Čo má, aké má príhody, príbehy, historky, čo sa im deje v práci… Hodinu aj pol tam sedela, počúvala a rozmýšľala kedy pôjde domov.

Potrebuješ docieliť, že minimálne toľko čo rozprávaš, tak minimálne toľko ju potrebuješ aj počúvať.

Ideálne, aby ona rozprávala viac o sebe, cca možno o nejakých 60-70 % konverzácie, aby rozprávala ona a ty si ju počúval.

 

Zhrniem ti to

Takže toto bolo 5 vecí, o ktorých by si sa nemal nikdy so ženou na rande baviť.

Nemal by si sa s ňou baviť o ex, nemal by sa baviť o tvojich nedostatkoch, o nejakých negatívnych témach, o veciach, na ktoré môžete mať odlišný názor a nemal by si hovoriť vo väčšine času o sebe.

Napíš mi dolu do komentárov ďalšie tipy a veci, o ktorých by si sa nemal so ženou podľa tvojho názoru na rande baviť, čo spôsobilo na tvojich rande nejaký negatívny moment, negatívnu emóciu a kvôli čomu sa s tebou pravdepodobne už nechcela ďalej stretnúť.

Ak sa ti toto video páčilo, pomohlo ti, byť lepším chlapom, tak ho určite zdieľaj a odporuč ho aj svojim kamarátom.

Pridaj sa aj na odber môjho Youtube kanálu a blogu chlap20.sk, kde sa dozvieš, ako môžeš byť vysokohodnotným chlapom a prinášať ženám lepšie zážitky.

Chceš byť lepším chlapom? Klikni sem a pridaj sa aj k nášmu hnutiu CHLAP 2.0!

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here