Top 5 najväčších klamstiev žien, keď ťa nechcú

21

Unavuje ťa neustále počúvať od žien negatívne odpovede na tvoj záujem o ne?

Prejavíš náklonnosť, otvorene im povieš, čo k nim cítiš a ony ti šplechnú rovno do tváre, že ťa nechcú?

Vlastne, nikdy ti to nepovedia priamo do očí (či chatového okna).

Ženy sa za ten čas naučili používať oveľa sofistikovanejšie metódy, ktoré na nás chlapov neustále skúšajú a my im to pravidelne žerieme, dúfajúc, že sa ono „NIE“ magicky zmení na „ÁNO“.

Prečo je to vlastne tak?

 

Keď sa úprimnosť skrýva za zbabelosťou

Prečo nám ženy klamú? Snažia sa nás ochrániť pred sklamaním.

Naučili sme sa klamať tým, na ktorých nám (ne)záleží, aby sme ich uchránili pred pravdou. Osobne som zástancom úprimnosti. Každý sa ňou dnes oháňa, ale len málo kto ju aj skutočne dodržiava.

Veď ako by sa cítil chudák chlap, keby mu žena na rovinu povedala, že sa jej nepáči, je jej nepríjemný a že o neho nemá záujem. Že ho len využíva z dlhej chvíle a baví sa s ním preto, lebo ju vždy niekam pozve alebo jej kúpi nejaký darček.

Tu už začína naša úprimnosť pokrivkávať.

Preto ti prinášam 5 najčastejších klamstiev a výhovoriek, ktoré ženy používajú, keď o nás nemajú záujem (a ani mať nebudú).

 

1. „Nemám čas“

Skutočný význam = Mám čas, ale nechcem ho tráviť s tebou.“

Spýtaš sa jej, či má tento týždeň čas. Už len tá otázka je zaujímavá, keďže pravdepodobne ho má toľko, že nevie, čo s ním.

Presedené dni za Facebookom s rukou podopierajúcou si hlavu, kávičky s kamarátkami, sedenie pred telkou… Toto všetko jej dáva dojem a ilúziu, že „nemá čas“.

Ono nie, že by čas nemala. Ale vždy má toho nejak „veľa“ a „nestíha“. V tomto prípade platí staré známe – „Kto chce, čas si nájde.

» Mimochodom, tu si prečítaj 30 bolestivo pravdivých (a vtipných) dôvodov, prečo žena odmieta sex «

 

2. „Už niečo mám“

Myslí tým = „Nič dôležité nemám, len sa mi s tebou nechce ísť.“

Pravdaže niečo už má – nudenie sa pred telkou alebo na Facebooku. Prípadne veľmi dôležité stretnutie s kamarátkou, ktorá má problémy, a ona ju potrebuje utešovať, čo je takmer vždy len fikcia. Alebo dnes nemá na nič náladu.

Častokrát sa stáva, že sa dohodnete v pondelok, že v piatok sa stretnete, pretože celý týždeň „nemá čas“ a je „zaneprázdnená“. V tom momente aj súhlasí, pretože má pri dohadovaní sa z toho príjemné pocity a má záujem.

Lenže ako ten čas k piatku plynie, tak akosi sa jej prvotné nadšenie z tohto tvojho úžasného plánu, ako ju dostať von, vytráca.

Príde piatok a s ním aj pochybnosti, či sa jej naozaj chce. Radšej vezme telefón a napíše ti, že dnes to musí žiaľ zrušiť, pretože jej do toho „niečo prišlo“. V tom lepšom prípade ti teda o tom dá vedieť.

Preto pri tejto jej odpovedi pamätaj na: „Kto chce, hľadá spôsoby, kto nie, dôvody.

 

3. „Momentálne nikoho nechcem“

Mal by si chápať ako = Len čakám, kým nepríde niekto lepší ako ty.“

Moje obľúbené. Počul som ho už niekoľkokrát od žien a vždy s tým istým výsledkom. Ony si práve prešli rozchodom alebo chcú byť jednoducho samé a mať čas pre seba. „Nič neriešiť.“

Keď ti zrazu povie (alebo si to všimneš ako zmenený status na Facebooku), že je zadaná. Pýtaš sa jej, čo sa stalo? Veď nikoho nechcela. Trochu sa zakoktá a vyjde z nej niečo ako – „Ehm, vieš… ono to prišlo tak nečakane.

Pravdaže… nečakane! 😉

 

4. „Buďme len kamaráti“

Preklad pre teba = “Chcem ťa len využiť, pokým si nenájdem niekoho lepšieho.”

Túto obrovskú lož a vypočítavosť žien som rozobral v mojom článku – Pravda o „Buďme len kamaráti“. Ak si ho ešte nečítal, určite si ho pozri.

Opäť je to len výhovorka, že ťa nechce. Vyhovuje jej kamarátstvo s tebou, nechce s tebou nič riešiť ani teraz, ani potom. Niektorí by mohli namietať, že sa kamarátili so ženou 5 rokov a potom sa dali dokopy.

Nuž, to sú len výnimky potvrdzujúce pravidlo.

Je to len milosrdné: „Nechcem, aby sme medzi sebou mali niečo viac, toto mi vyhovuje.“

 

5. „Si pre mňa moc dobrý, nezaslúžim si ťa“

Myslí tým = „Mohol by si mať v sebe trochu zlého chlapca a menej sa mi pchať do zadku.

A o tom to je. V tomto prípade ti vlastne hovorí aj pravdu. Že si pre ňu moc dobrý a chceš ju viac, ako ona teba. Je to asi jedno z najmilosrdnejších klamstiev pre chlapa.

Pretože on tomu naozaj uverí, že on je lepší ako ona.

Nuž, keby naozaj bol, tak ho žena chce…

Dolu do komentárov mi napíš, ako sa vyhovárali ženy pri tebe a aké klamstvá pri tom používali. 😉

Nedovoľ ďalšej žene, aby ti na nos vešala takéto „milosrdné“ klamstvá. Ak chceš dosahovať iné výsledky ako doteraz, tak musíš robiť niečo inak.

[KTR_reopen]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

21 KOMENTÁRE

  1. mne sa stále vyhovara že nema čas že musi pratať učiť sa ale pritom viem že sa nikdy neuči ale niekedy so mnou chcela isť von aj všetkk ked som ja nemal záujem ale teraz ked mam tak ona ide radsej s kamaratkou 🙁

  2. veru tak v zivote sa stretne clovek s roznymi klamstvami so zenach treba to rychlo rozpoznat. tiez som zazil klamstava a j neveru … raz som isiel z prace aj priatelkou . vystupili sme z auta pri baraku…. niekto cudzi sa tam motal … aj Ju oslovil. pytam, sa je kto je to ze sused… o tyzden sa tam objavil zas… nooo nebol to sused ale vysvitlo to ze to bol jej byvaly kolega z prace. to ma uz nahnevalo a a vytiahol som z tasky * boxer* pri strete som ho pekne popohladal… rozbil som mu ksicht… preriesil som to s uz ex priatelkou a bol rozchod,,, asi o 3 dni som si nasiel inu priatelku s ktorou som statsny az do dnes,

  3. mne sa moze akokolvek chlap na zaciatku pacit, ale ak sa s nim bavim viac ako dva tyzdne – max. mesiac kamaratsky, tak ho uz nikdy nebudem vnimat ako potencialneho frajera. A to ma trochu nahnevalo, s tym vyuzivanim. Mam vela kamaratov a nikdy som sa so ziadnym nebavila preto, aby som ho vyuzivala. Ostatne je pravda, ale myslim, ze to plati celkom dobre aj opacne – teda na chlapov.

  4. Ta klacanova co si na nu reagoval je v hierarchii zien (teda jej typ) ako staabfeldwebel a ten je teda vysoka sarza len my hladame furera 😉 ! nie, nie si sovinista a vy nie ste feministky, ale ze si chcete zachovat vladu matriarchaatu nevyvratite pipky 😀 apropo posledneho rybanskeho prerobilli uz podla svojich predstav ako vo filme kronika mutantov !!;)

  5. Ty kks a skade mozu vedie ze co robime vo volnom case ??! :O,,wtf vsak oni tiez niesu dokonaly a viaceri chcu nie ze stretko ale skor chcu sex stretko..Akoze mi niesme kurvy

  6. Hosi, pravdu mate, ale z 80% to delame v pripade, ze vas skutecne nechceme tak tvrde ranit :-). Uz jen pri predstave vasich vyrazu zklamanych, smutnych,dojebanych radeji na posledni chvili zvolime lez a doufame v to, ze vas co nejdrive omrzime :-).treba si vas opravdu vic vazime jako dobrych pratel :-). To je individualni :-).nejhorsi vsak je, kdyz vas (pravdou ci lzi) odmitneme a vy nam to davate pak sezrat, v drtive vetsine pak z nas delate ty nejhorsi pred kazdym kolejdoucim a v horsich pripadech nas nenechate napokoji a mstite se nam za to odmitnuti. Tak zkuste pochopit i vy nas :-(. Taky nejste svati :/.nase odpoved je odvisla na nasem odhadu cloveka :-).

    • Netrep somariny, toto je len čista zbabelosť. Chlap by sa skôr vysporiadal s realitou, ako by si ho mala naťahovať rok a viac. Chlap je už len z toho dovodu nasraty, že vy ženy ste sa bali povedať pravdu….

  7. len tak sa spytam … ak beriem ze je to presne takto mohol som byt tak tupy ze som kazdy jeden z tychto dovodov pocul od jednej a tej istej zeny, ktoru aj tak nadalej milujem?

  8. Každá jedna tým myslí: nevyzeráš dobre ani sexy. Keby jej z Vás vlhli nohavičky, brala by Vás ak ste takí dobrí 🙂

  9. 6. nic. zoberie sa a ide prec, obcas nieco zahundre, len malo je takych „sucitnych“ ci ako ich nazyvate
    7. ak to je niekde v spolocnosti, pripravi si nejakeho znameho ku ktoremu si viac moze dovolit a da ti pocitit ze si tretie kolo u vozu

    • 6- nahodou vyborne usetri cas 😀
      7 – je niekedy shit test. Ked sa mi to stalo, treba hlavne vzdy byt nad vecou (ako sa spomina aj na tomto blogu – ziadny piedestal !) odisiel som balit inu babu – isla karta a zachvilu kocka c.1 bola spat, skoncili sme u mna na byte a zvysok je historia.

  10. Dobry clanok, 4 a 5 v podstate ženy hovoria vtedy, keď nechcú raniť tvoje city…
    Keďže ty si ten citlivý chlapec… čo v skutočnosti myslia je, nechcem ťa, nepriťahuješ ma, nevzrušuješ ma,…buď chlap, čo ma gule a vie čo chce.

    1 a 2 nie je až také silné ako 4 a 5, tu ešte existuje nádej na zmenu, keď sa ukážeš ako chlap a nie ako chlapec/dievča.

  11. Krása :), vo vzťahu sa mi striedalo 1-2, a nakoniec z toho bolo číslo 5 a koniec :). Je pekné sa dozvedieť že som isté veci robil presne opačne ako som mal, je však už neskoro, ale sme ludia a učíme sa z vlastných chýb ( bohužial ) .

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here