Tvoja najmocnejšia zbraň

0

Existuje niečo, vďaka čomu okamžite rozžiariš každý priestor, do ktorého prídeš a spôsobíš v druhých chuť spoznať ťa.

Čo to je? A ako s tým narábať?




Toto je ďalší tip, ktorý ti pomôže byť lepším chlapom a prinášať ženám lepšie zážitky.

Odhalím ti jednu z najsilnejších techník, vďaka ktorej budeš ľuďom sympatickejší, budú sa chcieť s tebou baviť a budeš sa cítiť aj ty aj oni lepšie.

Paradoxne opäť ti nepoviem nič, čo by si nevedel, alebo netušil. Určite to už vieš, že by si to mal robiť, ale možno to nerobíš.

 

Toto je moja silná zbraň

Túto silnú zbraň som sa naučil využívať už dávno. Táto zbraň mi prináša v mojom živote fantastické výsledky a môže aj tebe.

tajnou zbraňou je ÚSMEV

Keď sa na ľudí usmievaš, tak si im sympatický. Samozrejme, nemyslím nejaké škerenie alebo nejaké vysmievanie sa. Jednoduchý jemný úsmev, ktorý ti pomôže budovať sympatie.

Dnes sa mi to opäť potvrdilo, ako som cestoval vlakom do Žiliny. Usmial som sa na stewardku, ktorá sa ma spýtala, že či si niečo dám. Všimol som si, že mala fakt perfektný účes. Taký na krátko – na ježka.

Povedal som jej: „Máte perfektný účes,“ a usmieval som sa. Ona sa začala usmievať tiež.

Takto jednoducho dokážeš druhému človeku vyčariť úsmev na tvári. Keď druhých rozosmeješ alebo im dáš dar úsmevu, tak ťa budú mať radšej, budú sa chcieť s tebou baviť a zoznámiť sa.

 

Využi silu úsmevu

Keď zachytíš pohľad nejakej kočky, tak to najhoršie, čo môžeš spraviť je uhnúť pohľadom, ako keby si sa na ňu vôbec nepozeral. Toto fakt nerob.

Zober to ako chlap. Buď sebavedomý. Ukáž jej, že máš gule a pridaj k tomu pohľadu aj jemný úsmev.

Usmej sa na ňu, pokiaľ sa usmeje aj ona na teba, choď za ňou a zoznám sa s ňou.

Takto jednoducho sa dá nadviazať kontakt. Úsmev plodí úsmev.

Keď sa na druhých usmievaš, tak aj oni sa budú následne usmievať na teba. Naozaj, toto dokáže rozžiariť deň každému či už mužom alebo ženám. Keď sa na druhých usmeješ, tak im spríjemníš deň.

 

Dám ti malú výzvu

Tvoja dnešná výzva znie, aby si vyčaril úsmev na tvári aspoň jednému človeku, tým že sa naňho usmeješ, alebo mu povieš nejaký kompliment, či niečo milé.

Ak chceš ísť ešte ďalej, tak ti dám ďalšiu výzvu. Zoznám sa s nejakou neznámou ženou, práve vďaka úsmev.

Verím, že toto video a práve úsmev ti pomôže byť lepším chlapom, byť sympatickejším, byť zaujímavejším a prinášať ženám lepšie zážitky, pretože koniec koncov o tom to celé je.

[MT_sebavedomie]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here