Ubehlo to tak rýchlo… 3 roky chlap20.sk

18

3 roky blogu chlap20.skUbehlo to tak rýchlo…

Ako by to bolo včera, čo som objednával doménu chlap20.sk a pracne nahadzoval tento blog.

Prvé články, zápasenie s technikou a softvérmi…

A vôbec vymyslieť, ako to celé bude fungovať a kam to bude smerovať.

Áno, aj tak vyzeral 6. január 2012. A dnes sú to presne 3 roky, čo je tento blog na svete.

A v tomto výročnom článku (tak, ako som to spravil pred rokom tu) ti chcem prezradiť, kam sme sa spolu za posledný rok posunuli, čo máme za sebou, čo vyšlo a čo nevyšlo a čo môžeš očakávať ďalej.

 

Nebolo to stále ružové

Človek by čakal, že bude vždy len dobre, blog bude rásť do nekonečna, návštevníci budú vždy spokojní a každý jeden článok zožne úspech a pomôže každému človeku, čo sa do tých riadkov začíta.

Že všetko, na čo siahnem, premením v zlato, dodržím všetky plány a všetci ma budú milovať.

Och, aký som bol len naivný 🙂

No blog sa v návštevnosti za posledný rok dramaticky neposunul, pribúdali aj negatívne komentáre, niektoré články autorov boli slabé (áno aj moje).

Veci, ktoré som chcel minulý rok spustiť či dokončiť, mi nie všetky vyšli. Občas moje očakávania narazili na obrovskú bránu snáď z titanu.

Z minulého roku som sa poučil, že nie všetko dopadne tak, ako chcem (hlavne, keď sa spolieham aj na druhých ľudí). Preto sa mi väčšina z vecí v minulom roku buď posunula, alebo presunula do tohto.

 

Som vďačný za každý posun

Nebolo zas všetko zlé 🙂 Naopak, minulý rok sa stalo aj množstvo dobrých vecí!

Rady na tomto blogu a v mojich prémiových programoch pomohli stovkám a tisícom chlapom, z ktorých sa niektorí v mailoch či na Facebooku delili o svoje skúsenosti a výsledky.

Dominik

 

Dušky

 

Jakub

Spustil som nový Magnet na ženy, blog onlinebalenie.sk, obmenili sa aj autori na blogu, pribudli hodnotné články, ktoré sa šírili a pomáhali, rôzne portály so mnou robili rozhovory, aby som sa podelil o svoje rady aj s ich čitateľmi…

 

… a oženil som sa!

Áno, čítaš správne 🙂 6.9.2014 som mal svadbu. So ženou, ktorú som spoznal ešte pred tým, ako som založil tento blog.

Michal Kopecký svadba

O čom by boli moje rady, keby som sám nedosiahol takýto úžasný výsledok?

Roky neúspechov, chýb, skúšania čo funguje a čo nie, odmietnutí, sklamaní no aj úspechov a ako takého pochopenia vzťahov medzi mužmi a ženami ma priviedli do momentu, že pri Evke som už vedel, čo robiť a čo nerobiť.

Príležitosť nájsť vhodnú ženu pre seba (schválne nehovorím „tú pravú“, pretože to je bullshit) máš na každom kroku a nikdy dopredu nevieš, ktorá to bude. Preto sa potrebuješ na ňu pripraviť, nabrať skúsenosti a stať sa chlapom, ktorého taká žena bude chcieť.

Zbaliť ženu? Pche, jednoduché! Ale čo tak udržať si ju? Pracovať na vzťahu? Rozvíjať sa vo dvojici a nie len osamote? To už chce gule a je to iná káva (aj o tom bude jeden z mojich najnovších programov, ale nepredbiehajme).

 

Smerovanie blogu a krištalizovanie

Ako som už naznačil, kompletne sa obmenili všetci autori na blogu. Starí poodchádzali a založili si vlastné projekty, kde pomáhajú chlapom so ženami (a verím, že im to ide skvele) a prišli noví, ktorí priniesli na veci opäť iný pohľad a dali do toho niečo zo seba – Silvio, Denisa, Radovan…

Jedno je však isté – nie každému sa bude všetko páčiť. Asi donemoty budem počúvať názory „zlých jazykov“, že ma nikdy nevideli osloviť babu na ulici či na diskotéke. Že to robím zle, že sa to má takto, že… doplň si, čo chceš, hejters gonna hejt.

To bude tým, že som sa tomu nikdy nevenoval a nikdy som to ani nerobil 🙂 A ani to neplánujem robiť. Nebalil som baby po uliciach a po baroch, a preto odo mňa neuvidíš žiadne videá z ulíc. Robil som to inak. Bodka.

Moje rady nie sú pre PUA, ale pre bežných chalanov s bežnými problémami (presne tak, ako som bol kedysi ja), ktorí sa nechcú stať profi baličmi . Ktorí majú kolegyňu, kamarátku či zoznámia sa so ženou, ale nevedia, ako sa majú správať, o čom sa baviť a akým chlapom byť, aby nekončili iba ako kamaráti, ale získali ženu, ktorú chcú. Tých je oveľa viac!

Ak chceš PUA rady a chceš sa stať profi zvodcom, môžeš ísť na iné weby, ktorých začína vznikať ako húb po daždi. Tu sa toho pravdepodobne nedočkáš a nebolo by tým pádom múdre strácať tu čas.

 

Nikto ťa tu nedrží

Tento web a jeho čitatelia sú odrazom mňa samého a takých ľudí aj priťahujem. Myslením, prístupom, vekom, životným príbehom…

Podľa môjho názoru balenie žien NIE JE o nekonečnom oslovovaní žien na ulici, v baroch a na diskotékach. Sám som to nikdy za tým účelom nerobil, že by som sa vybral „baliť baby“ a pýtal si ich čísla (alebo fuck off).

Možnosť spoznať a zoznámiť sa s novými ženami je všade naokolo dostatok. Stačí len otvoriť oči. A to len tak! Bez toho, aby som ich balil či chcel od nich čísla.

Ani v Majstrovi Reči a iných mojich programoch nič také nenájdeš (cca 80% žien som spoznal cez internet a 20% osobne). Žiadne otrepané frázy, poučky či strojené správanie s jasným cieľom.

Všetko, čo v nich učím, som sám robil – prirodzene bez účelu, metódou pokus-omyl a analyzovaním toho, čo mi fungovalo a čo nie. Človek nepotrebuje osloviť tisíce žien na ulici a vyspať sa so stovkami, aby pochopil, čo na ne platí a čo nie.

 

Nový prístup k baleniu a ženám

Aj z toho dôvodu budem tento blog aj moje programy vždy smerovať k tomu, aby sa chlapi NEučili ženy baliť, ale aby makali na sebe (a vysrali sa na ženy), na svojej osobnosti, príťažlivosti, sebavedomí, hodnote, živote a naučili sa ženy priťahovať prirodzene tým, kto sú – nie tým, čo sa naučili a čo na ženy skúšajú.

Ak máš iný názor, v niečom so mnou nesúhlasíš alebo máš iné skúsenosti, budem rád, ak nebudeš iba prskať naokolo, ako je všetko zle a začneš pomáhať chlapom ty. Z tvojho uhlu pohľadu.

Pretože to je to, o čo v skutočnosti ide – Pomôcť aj ostatným nájsť v živote seba samého a ženu, ktorá bude po jeho boku.

Či to bude vďaka mne, tebe, Ferkovi, Jožkovi alebo týpkovi z Uzbekistanu, je tomu chalanovi jedno! On chce dosiahnuť výsledky – a nezáleží mu na tom, vďaka komu sa k nim dostane…

Ak sa rozhodneš spraviť niečo pre druhých, držím ti palce, fandím ti a verím, že im to pomôže.

Môj prístup však bude – „Nenaháňaj sa za ženami a nebal ich. Vyser sa na ne, makaj na sebe, buď najprv šťastný nezadaný, nauč sa ich priťahovať úplne prirodzene a staň sa Magnetom na ženy.“

 

chlap20.sk v číslach

Už minulý rok som prvý krát poodhalil podstatné čísla okolo tohto webu. Pozri si štatistiky z minulého roku a prečo tento blog vôbec vznikol»

Nemám dôvod ich skrývať a chcem, aby slúžili ako inšpirácia pre ostatných, že aj z jednoduchej myšlienky pomôcť druhým a odovzdať im kus seba môže vzniknúť niečo zmysluplné:

– Na blogu sa momentálne nachádza 386 článkov, ktorým ste dali dokopy viac ako 60 000 lajkov

– Priemerne blog navštívi a číta 2000 ľudí denne

– Viac ako 22000 chlapov odoberá emailom rady a videá zdarma v Magnete na ženy, Online Hre 2, Kamarát Taky Rád a Majstrovi Reči

– Našej oficiálnej blogovej Fanpage na Facebooku dalo svoj like 4680 ľudí

Youtube kanál má momentálne 2289 odberateľov a má 503 065 pozretí videí

Za 3 roky má blog chlap20.sk 1 120 544 jedinečných návštevníkov

Do mojich kurzov vstúpilo takmer 1000 chlapov, ktorí za ne spolu zaplatili 109 851€ (biznis z blogu mám od júna 2012)

 

Čo plánujem na tento rok

Minulý rok som si toho naložil dosť veľa na plecia a nepodarilo sa mi uskutočniť väčšinu vecí (či už vďaka mne alebo spoliehaniu sa na druhých).

No jedno viem isto! Neprestanem, kým nevybudujem kompletný Najväčší vzdelávací systém pre chlapov (vo vzťahu k ženám).

Môžeš sa tešiť na nasledovné:

– Kompletne prerobený blog chlap20.sk s prísnejšími pravidlami pre autorov a na kvalitu článkov.

– Upgrade kurzov Kamarát Taky Rád a Majster Reči na ich druhú verziu (kompletne nové, vylepšené a detailnejšie kurzy)

– Úplne nový kurz Vodičák na vzťah. Keďže mám dlhodobý vzťah a rady z tohto blogu a mojich programov chlapom pomáhajú získavať ženy, ktoré vždy chceli, je potrebné podeliť sa aj o to, ako na vzťahu pracovať a ženu si aj udržať (nie len ju osloviť, vypýtať si číslo a zbaliť ju)

– plus niekoľko ďalších vecí, ktoré nebudem sľubovať, no verím, že sa mi podaria a nechám si ich zatiaľ ako prekvapenie…

 

To najdôležitejšie na záver

3 výročie blogu chlap20.skTento blog je o tebe a pre teba. Áno o tebe, ktorý si to prečítal až sem a vydržal si to so mnou.

Presne pre teba to robím. Pravdepodobne ti moja práca dáva zmysel.

Ak ti tu niečo chýba, zlepšil by si alebo máš nejaké návrhy, tak mi napíš email (michal@akozbalit.sk)! Zaujíma ma tvoj názor.

Tento blog oslavuje síce už tretí rok od založenia, ale tiež sa ešte stále učím (a sám si mi niekedy svedkom, že aj ja robím chyby).

Chcem, aby si sa tu cítil dobre, našiel si tu, čo hľadáš a dosahoval si výsledky, po akých túžiš.

Ani mňa nebavilo byť na tom istom mieste. Zožínať jeden neúspech za druhým. Jedného dňa si aj ty potrebuješ povedať „DOSŤ!“ a začať na sebe makať.

Nie baliť ženy, makať na sebe! To je to podstatné. Rozvíjať sa, rásť, dávať svojmu životu zmysel a to, čo sa naučíš, o to sa podel s ostatnými.

Verím, že to dokážeš, že si sám zodpovedný za svoj život a za výsledky, ktoré dosahuješ. A že iba TY máš tú silu zmeniť to.

Najbližší rok budem na tejto ceste s tebou a budem ti pomáhať tak, ako len budem vedieť…

Si v tom aj ty so mnou?

[chlap_webinar]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

18 KOMENTÁRE

  1. Stále nechápem, ako sa ľudia, ktorí objavili vzťahový „matrix“ môžu po tom všetkom oženiť. Zdravý rozum vždy nájde oveľa viac proti ako pre. Dúfam, že mi moje presvedčenie vydrží a nikdy sa neožením (nad 90-ročnou milionárkou by som pouvažoval 😀 )

    • Áno Majco 🙂 „Baličov“ ťažko uvidíš viazať sa (nebodaj do manželstva)… No ja nie som ani PUA, ani balič. Vždy som hľadal tú vhodnú ženu pre seba, s ktorou by som trávil čas (a kým som ju našiel, tak som čo to poskúšal a nabral skúsenosti). Podľa môjho názoru to k tomu všetko smeruje… Či už si to uvedomíš teraz, alebo neskôr.

      Keď získaš moc mať ženy, áno, zachutí ti to… Ale presýtiš sa toho raz.

      • Mne nejde o to, či si PUA, balič, zvodca alebo ako to nazveš, ale o to, že manželstvo je pre chlapa v západnom svete nevýhodný hazard. Súdy, polícia, verejnosť sú vždy na strane ženy a muž je vždy ten zlý. Manželstvo už dávno neplní tú funkciu pre ktorú bolo vytvorené. A navyše keď sa človek pozrie do budúcnosti, že jeho žena bude iba starnúť, priberať a lenivieť tak amen tma 😀
        Samozrejme ti držím všetky štyri palce, nech ti to vyjde, ale štatistiky nepustia.

    • Zdravim Pani. Nahodne som sem zabludil a rad by som na toto reagoval.

      Je to vsetko o zivotnych prioritach. Ked som mal 27, zil v Londyne, mal super job, pekny byt v centre Londyna, jazdil Cabrio a uz vtedy ovladal Umenie Zvadzania, asi si vies predstavit moj Lifestyle. Vtedy by ma ziadna zena neprinutila hoci aj co i len na mesacny vztah.

      Teraz mam 35 a mam lojalne priatelku uz asi rok a vyzera to tak, ze skoncim ako Michal..;)

      A tiez tieto priority sa u niekoho mozu menit a u niekoho nie:
      A tiez poznam vela, vela muzov, ktori od zaciatku chceli len priatelku a aj ju maju. A zas naopak. poznam dost aj 40-50 rocnych playbojov, ktori tak aj navzdy zostanu.

      Kazdy si musi definovat co chce a kedy bude stastny.

      S pozdravom, Milan

    • Tak je to suma za 3 roky… cize ako dobre platena praca, ale zase to nie je suma aby z toho bol milionar s jachtami 🙂 A hlavne sa na tych videach aj dost namakal, takze urcite su to zasluzene peniaze…

        • @Roman @lucky @Mano Nie je to nič závratné 🙂 Sú v tom aj náklady, mám vyššie výdavky, začínam platiť tím ľudí okolo mňa… Keď to rozrátaš na 3 roky (aj keď som prvého pol roka nevidel ani cent), tak to vychádza celkom fajn. No väčšinou ľudia vidia ten výsledok a nie tú prácu v pozadí – Vymýšľanie konceptov, stratégie, obsahu, točenie, strihanie, tvorba kurzov… Je toho v podstate dosť, čo treba robiť, aby z toho bol fungujúci biznis, ktorý ma živí.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here