Ako si zvýšiš šancu, že narazíš na tú pravú

0

Pred tým, ako sa rozhodneš pre celú knihu Ako ju získať, som ti pripravil malú ochutnávku.

Táto kapitola asi najviac odráža to, čo sa snažím chlapom odovzdať a verím, že pochopíš, prečo je dôležité spoznávať ženy každý jeden deň a ako si zvýšiš šancu, že narazíš na ženu svojich snov.

Si pripravený? Poďme na to.

 

Trošku matematiky

„Žiaci, otvorte si zošity, vyrátame si jeden príklad…” Buď v kľude, len žartujem! Aj keď niektorým sa pri týchto slovách vynorili nie celkom príjemné spomienky. Verím, že ťa tá “troška matematiky” nevystrašila.

Aby si však pochopil to, ako sa dopracuješ k tej svojej pravej, bude nutné zapojiť výpočty. Otvorí ti to oči. A to riadne!

Chcem sa ťa spýtať jednu zákernú otázku. Smiem? Koľko nových žien spoznávaš v priemere za týždeň?

A keď hovorím “spoznávaš”, mám tým na mysli úplne normálnu interakciu medzi dvoma osobami opačného pohlavia. Živými. Pozeráte si do očí, otvárate ústa, z ktorých vychádzajú slová, a bavíte sa v rozmedzí niekoľkých minút až hodín.

Tým teda nemyslím len lajkovanie fotiek a pokukovanie po ženách naživo či na internete. Ak je tvoja odpoveď “žiadnu” či “jednu-dve”, ako dlho si myslíš, že ti bude trvať nájsť tú svoju vyvolenú?

Kľudne si to zrátajme. Povedzme, že spoznáš jednu novú ženu každý týždeň, s ktorou sa začneš baviť. To je ako keby som ja zdvihol telefón a zavolal jednému potencionálnemu klientovi za týždeň. Asi nemusím pokračovať ďalej, aby si pochopil, že tvoje šance sú dosť mizerné.

A aj keď už narazíš na nejakú novú babu, tak len náhodou a nie preto, že si si ju vybral a cielene si sa s ňou zoznámil.

Pozor! Toto sa teraz netýka len chlapov, ale aj žien. Ony tak isto spoznávajú málo nových chlapov, s ktorými by sa chceli baviť ďalej. Väčšinou po nich len pokukujú, nemajú odvahu na to, aby sa im prihovorili, no a na internete im vypisujú všelijaké individuá, na ktoré by radšej ani nepomysleli.

Uverili sme tomu, že “ona príde, keď to najmenej čakáme”. Že zasiahne osud, nejaká vyššia moc, ktorá nás dá dokopy, keď bude ten správny čas a budeme na to pripravení. Prdlajs.

To iba pozeráš priveľa hollywoodskych filmov, kde do seba dvaja narazia na ceste do práce, ich pohľady sa stretnú, rozostúpi sa nebo… pardon, nechal som sa uniesť.

Podobne ako vo filme Všetko alebo nič od Evity, kde do seba hlavní hrdinovia hneď v úvode narazili. Doslova. Krásny stereotyp. A na toto potom čakáme. Na osud. Šťastie. Náhodu.

 

Bude nutné zdvihnúť zadok

Pozri, je v poriadku, keď na sebe pracuješ, pretože chceš byť tým najlepším možným chlapom, aby si pritiahol do svojho života tie najlepšie ženy, z ktorých nakoniec vzíde tá jedna.

Sústredíš sa na seba a na to, aby si spravil svoj život skvelým. Ale to nestačí. Je nutné si pomedzi žitie tvojho života začať vytvárať príležitosti, aby si spoznával nové ženy. Budeš musieť ísť von a začať ich hľadať. Iná cesta nie je.

Veľa chlapov na niečo “čaká”. Čakajú na správny moment, aby ju oslovili, na správny čas, správnu príležitosť, správnu ženu, konšteláciu hviezd na oblohe, prípadne, že im žena najprv dá milión signálov, aby si boli na sto percent istí.

Lenže sú iba dva scenáre, keď čakáš. Buď sa nestane nič, alebo sa stane niečo zlé.

Schválne. Spýtaj sa sám seba. Čakáš v tomto momente alebo si aktívne vytváraš príležitosti? Ja viem, že nepotrebuješ spoznať množstvo žien. Stačí ti tá jedna, ktorá bude vhodná pre teba. K tomu však potrebuješ najprv rozhodiť siete.

Predstav si, že by som sa zameral len na jedného potencionálneho klienta, pretože by som dúfal, že on je ten správny, ktorý podpíše zmluvu. A nikoho iného okrem neho by som nekontaktoval. Spoliehal by som sa len na neho. Dáva ti to zmysel? Mne tiež nie.

Tak prečo to potom takto robíš pri ženách? Povedzme, že si zaťažený na jednu ženu. Ehm, teda tú “pravú” pre teba. Mesiace. Roky. Tak, ako ja na strednej škole v prípade mojej najlepšej kamarátky, do ktorej som bol až po uši zaľúbený, a iné ženy som nevidel.

Lenže nemáš ju s čím porovnávať. Nemôžeš vedieť, či je tá správna. Najlepšia možná pre teba. Na základe jednej možnosti. Nakoniec pravdepodobne nebude.

Keď chceš mať väčšiu šancu, aby si získal tú najlepšiu možnú partnerku pre seba, je nutné začať spoznávať viac žien, z ktorých si ju budeš môcť vybrať. Nie jednu, nie dve. Ale obrovské množstvo. Pretože čím viac ich spoznáš, tým je pravdepodobnejšie, že medzi nimi nájdeš aj tú svoju vyvolenú. Alebo sa k nej nakoniec dostaneš prostredníctvom týchto žien.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here