5 vecí, ktoré potrebuješ o žene vedieť, kým ju budeš chcieť

0

Prečo sa ti páči? Čo ti vie ponúknuť okrem krásy? Máte sa o čom spolu rozprávať..?

Pozri si hneď teraz toto video a dozvieš sa, akých 5 vecí potrebuješ o žene vedieť predtým, ako ju budeš reálne chcieť:




Odoberaj CHLAP 2.0 videá

 

1. Čím je zaujímavá okrem svojej krásy?

Áno, my chlapi sme vizuálni a všímame si na ženách, ako vyzerajú. No zo začiatku sú to len krásne nohy, pekná postava, veľké prsia, krásne namaľovaná tvár mejkapom.

Ale čo má okrem svojej krásy? Čo ti vie ponúknuť?

Nie, to neznamená, že ti to teraz bude dávať nejako nasilu. Ale čím je zaujímavá? Budete si dobre rozumieť? Dokážete sa spolu baviť aj hodiny?

Máte rovnaké názory? Máte rovnaké hodnoty? Je úplne normálna bez komplexov?

Toto potrebuješ o nej vedieť predtým, ako ju budeš chcieť. Jej výzor je fajn na zaujatie. Ale potrebuje ti to dokázať a podložiť aj svojou osobnosťou.

 

2. Čo o sebe publikuje na sociálnych sieťach?

Pozri si jej profil a fotky na Facebooku alebo Instagrame. Pokiaľ sú tam samé odhalené telá, prsia, pokiaľ sa tam fotí každý deň, pokiaľ upozorňuje na svoj výzor a dáva tam pozornosť, tak veľký varovný prst, pretože ukazuje to, čo je na nej najzaujímavejšie.

Žena, ktorá je hodnotná aj bez svojho výzoru nepotrebuje predávať svoje telo na internete.

Zameriavaj sa na tie, ktoré nie sú len sexuálnym objektom a ľahkou korisťou pre chlapov, ktorí možno majú tiež dobrý výzor, peniaze, autá a ktorí sa zaujímajú práve o takéto ženy.

 

3. Je tam niekto iný?

Toto potrebuješ vedieť o žene predtým, ako ju budeš reálne chcieť. Potrebuješ zistiť či je ešte stále zaľúbená, alebo či je tam niekto iný, o koho má naozaj vážny záujem a ku komu prechováva city. Môže to byť jej súčasný partner alebo to môže byť nejaký bývalý partner.

Z mojich skúseností, pokiaľ má v hlave nejakého iného chlapa, je zaľúbená, tak môžeš robiť takmer, čo chceš a môžeš sa snažiť akokoľvek, vybiješ si na nej veľa energie a nakoniec z toho nič nebude.

Nájdi si takú ženu, ktorá bude nezadaná, ktorá nemá bývalého, ku ktorému prechováva ešte city a takú, ktorá nemá súčasného partnera, do ktorého by bola zaľúbená.

Ak je žena nešťastne zadaná, dá sa s tým nakoniec niečo robiť.

 

4. Snaží sa byť rovnocennou?

V dnešnej dobe je dosť vítané, pokiaľ sú ženy a muži takmer na rovnakej úrovni. Čo tým myslím? Pokiaľ sa ti aj ona dokáže ozvať sama či pokiaľ ti dokáže prvá napísať.

Pokiaľ ťa aj ona občas dokáže zavolať von. Pokiaľ dokáže zaplatiť za seba na rande a nerobí zo seba princeznú či kráľovnú, štýlom: „Ja som žena a ty sa o mňa staraj. Ja len budem s tebou, budem dobre vyzerať a ty musíš zabezpečiť všetko ostatné“

Nie. V dnešnej dobe by mali byť muži a ženy rovnocenní. Nemal by sa jeden stavať nad druhého.

 

5. Aký má vzťah k deťom?

Keď o nej rozmýšľaš ako o svojej budúcej partnerke, tak potrebuješ zistiť, aké má hodnoty. Či tam má vysoké hodnoty ako je rodina a deti.

Ako sa správa k deťom, ktoré vidí len tak na ulici? Nazýva ich malé potvory alebo čerti? Nadáva, že ona nikdy nechce mať deti, alebo je k nim milá, zaujíma sa o ne, všíma si ich, hrá sa s nimi? Toto o nej napovedá veľa, aj aká bude matka.

 

Tak toto je päť vecí, samozrejme, je ich viac, ale toto sú tie, ktoré potrebuješ vedieť bezpodmienečne predtým, ako ženu budeš reálne chcieť, zaujímať sa o ňu a reálne o ňu bojovať.

Napíš mi dolu do komentárov, aké veci by si mal o žene podľa tvojho názoru vedieť predtým než ju budeš reálne chcieť.

Ak sa ti toto video páčilo, pomohlo ti, byť lepším chlapom, tak ho určite zdieľaj a odporuč ho aj svojim kamarátom.

Pridaj sa aj na odber môjho Youtube kanálu a blogu chlap20.sk, kde sa dozvieš, ako môžeš byť vysokohodnotným chlapom a prinášať ženám lepšie zážitky.

Chceš byť lepším chlapom? Klikni sem a pridaj sa aj k nášmu hnutiu CHLAP 2.0!

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here