Ako vybudovať skvelý prvý dojem

0

V tomto článku ti dám TIP, ako si môžeš okamžite v priebehu pár sekúnd vybudovať skvelý prvý dojem a tým ovplyvniť ľudí a celý zvyšok stretnutia.

Problém väčšiny chlapov je, že si myslia, keď sa chcú zoznámiť, že ženy sú len v baroch a na diskotékach. Ženy sú pritom všade okolo nás a prichádzaš s nimi neustále do kontaktu.

Každodenne. Či už ideš do obchodu, do reštaurácie, na poštu… Treba mať len neustále otvorené oči.

Väčšina chlapov má problém s tým, že sú nezapamätateľní a ničím sa neodlišujú od ostatných ľudí.

Či už pri zoznámení sa alebo keď prichádzaš do kontaktu so ženami v službách – s čašníčkami, hosteskami alebo v obchode, tak vždy pamätaj na to, o čom sa teraz budeme baviť v tomto článku, aby si vždy vedel, ako vybudovať skvelý prvý dojem.

 

Ako vybudovať skvelý prvý dojem

Bude to veľmi jednoduché. Budeš zapájať dva druhy orgánov a zmyslov na svojej tvári – budeš zapájať oči a budeš zapájať ústa.

Budeš sa pozerať ľuďom do očí a budeš sa pritom usmievať.

Nebudem ti dávať žiadne zložité a psychologické koncepty. Častokrát fungujú na ľudí práve banálne a jednoduché veci a majú obrovský účinok.

Sám si to vyskúšaj dnes/zajtra či kedykoľvek na sebe.

Keď prídeš kamkoľvek do obchodu, na poštu, pôjdeš po ulici, budeš si kupovať lístok v autobuse, pôjdeš do taxíka, pôjdeš do kaviarne a budú tam vedľa teba sedieť baby, tak sa pozri na ne, pozri im do očí a usmej sa.

To je všetko, čo ti stačí na začiatok spraviť, aby si vybudoval skvelý prvý dojem.

Schválne si to skús, keď pôjdeš najbližšie niekam von medzi ľudí.

 

Ako to robím ja

Keď prídem na poštu, tak vidím ako tam tie slečny či panie zamračené sedia.

Keď tam prídem, tak mám rozžiarené oči, na perách úsmev a v tom momente mám od nej lepší prístup, ochotnejšie ma vybaví a zakecá sa so mnou, oproti všetkým ostatným klientom, ktorí v ten deň prišli.

Totiž, keď sa usmeješ, tak automaticky sa človek na teba usmeje tiež. Dojem, ktorý vytváraš, prenášaš aj na neho.

Šír pozitívnu energiu okolo seba. Aj keď možno nemáš náladu, tak si ju sprav.

Nalaď sa pozitívne, pretože prichádzaš do kontaktu s ľuďmi, ktorí ti môžu dať lepšie služby alebo sa môžu s tebou ochotnejšie zakecať, chcieť sa s tebou zoznámiť, pretože z teba srší niečo iné, niečo pozitívne, ako z ostatných ľudí naokolo.

Taktiež, keď zdvihneš telefón, keď ti niekto volá a nevieš, kto to je, možno to je nejaká šarmantná kočka, s ktorou prídeš neskôr do kontaktu, tak sa usmievaj v telefóne, pretože to na hlase počuť. Aj keď ty niekomu voláš, tak sa usmievaj.

Uvedom si, že ľudia, ktorí sa usmievajú na druhých, majú na nich oveľa väčší vplyv. Tým si buduješ dôveru rýchlejšie, máš záujem z druhej strany a buduješ okamžité spojenie.

 

Ešte ti to zhrniem

Tento článok je o prvom dojme, ktorý dokážeš budovať okamžite a buduješ ho pohľadom a úsmevom.

Pozeraj druhým ľuďom do očí, keď sa s nimi bavíš, keď ich počúvaš. Keď sa bavíš s nejakou ženou, tak jej môžeš do očí pozerať dlhšie. Ak sa bavíš s nejakým mužom, tak pohľad do očí trochu obmedz. Prispôsob to pohlaviu. Chlapi by to mohli brať ako nejaký agresívnejší náznak na súboj.

Čiže prispôsobuj očný kontakt ľuďom, s ktorými sa bavíš. Keď im to bude nepríjemné, tak to na nich uvidíš, a aj keď budú chcieť očného kontaktu viac, tiež to na nich uvidíš, pretože sa budú usilovať o tvoju pozornosť.

Toto je presne to, čo som ti chcel odovzdať v tomto článku.

Pozeraj sa a usmej sa na okoloidúcich ľudí alebo keď uvidíš skupinku žien, ak budú niekde vonku na kávičke, drinku…

Týmto si vybuduješ okamžitý prvý dojem a je to už len krôčik k zoznámeniu.

Otázka znie, ako tieto informácie využiješ ty?

Ak chceš vedieť viac o prvom dojme a image celkovo, ako sa zladiť, ako pútať pozornosť druhých ľudí, tak si pozri, čo som si pre teba pripravil na tomto odkaze.

[MT_sebavedomie]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here