Ako sa baviť so ženami tak, že samé sa budú chcieť s tebou stretnúť (a riešiť niečo viac)

0

Dohodnúť stretnutie so ženou je jednoduché. 

Teda…

Ak vieš, čo by si jej mal napísať, aby vôbec odpovedala, dokážeš viesť konverzáciu aj ďalej, vieš sa chytiť správneho okamihu a prečítať signály, nerobíš úplne zbytočné chyby a tiež neriešiš hneď v úvode osobné veci.

“Michal, tebe sa to ľahko hovorí!”

Áno, máš pravdu (ale nie vždy to tak bolo). A práve preto sa s tebou rád podelím o svoje zážitky a skúsenosti, aby si bol aj ty schopný dohodnúť si stretnutie so ženami prostredníctvom internetu.

Vôbec nie je potrebné si dlhodobo vypisovať celé dni, týždne či dokonca mesiace (a dúfať, že raz to stretnutie príde). Stačí naozaj iba niekoľko správ. Neveríš? Tak čítaj ďalej!

 

Chceš vedieť, ako sa bavím so ženami JA?

Ako by sa ti páčilo, keby si mohol vidieť ponad moje plece, keď som sa bavil so ženami? Chcel by si vedieť, čo som im presne povedal, ako na to reagovali, ako som na to reagoval ja..?

Keby si videl momenty, ako som s nimi začal flirtovať, ako som začal využívať sexuálne obrazy či získal som od nich kontakt a presne by som ti zanalyzoval, čo, ako a prečo som spravil (a naučil ťa myslieť úplne inak).

Každý jeden detail, každé jedno slovo. Od prvého “Ahoj” až po získanie jej kontaktu, dohodnutie si rande a dokonca až po sexuálne fantázie, ktoré si chceli naplniť čo najskôr.

Najlepšie na tom je to, že veľmi podobné pravidlá platia, aj keď sa so ženami bavíš osobne (nie len cez internet).

Chceš to naozaj vedieť?

 

Chcem ti dať malú ochutnávku

Pripravil som si pre teba 3 video ukážky konverzácií so ženami aj s mojou podrobnou analýzou.

Si pripravený?

 

Aj keď to nevyzeralo zo začiatku ružovo, veci sa obrátili

V tejto analýze konverzácie s Viktóriou ti ukážem, ako som začal, ako som pokračoval (aj keď som sa nemal, čoho chytiť a musel som použiť svoju kreativitu), ako prišlo k pár nedorozumeniam a ako som aj napriek tomu vybudoval konverzáciu v priebehu jedného dňa až k dohadovaniu sa na stretnutí a ako môže byť toto stretnutie zakončené bozkom.

Poďme na to… Verím, že sa inšpiruješ.




 

Ako mi stačilo len 9 správ na dohodnutie stretnutiu

V tejto konverzácii ti ukážem, ako sa dá stretnúť s kočkou, ktorá sa venovala fotomodelingu do 10 správ. Áno, funguje to na ženy a dokonca aj na Pokeci. Stratégie, ktoré ťa naučím budú fungovať aj tebe, pokiaľ ich budeš nasledovať a budeš ich aplikovať do praxe.

Ale teraz už poďme na video analýzu…




 

Ako som sa s ňou dohodol na sexe

Na konverzácii s Naty ti ukážem, ako som v priebehu pár minút dokázal vybudovať záujem, zaviesť sexuálne obrazy do konverzácie, dohodnúť sa s ňou na sexe a stretnutí ešte v ten deň.

Chceš to vedieť aj ty? Tak poďme na to…




 

Nie v každom prípade to však ide takto “ľahko”

Toto, samozrejme, považuj len za malú ukážku. Nie vždy sa konverzácia vyvíja hladko.

Dôležité je však vedieť, že všetko podstatné sa v rozhovore dialo na pozadí. Nešlo ani tak priamo o to, čo konkrétne som jej napísal, ale hlavne akým štýlom som sa s ňou rozprával.

Ak sa ti toto video páčilo, pomohlo ti, byť lepším chlapom, tak ho určite zdieľaj a odporuč ho aj svojim kamarátom.

Pridaj sa aj na odber môjho Youtube kanálu a blogu chlap20.sk, kde sa dozvieš, ako môžeš byť vysokohodnotným chlapom a prinášať ženám lepšie zážitky.

[SOS2_webinar]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here