AKO zistíš, čo miluješ najviac?

0

Chceš vedieť, čo je tvoja vášeň a čomu by si sa mal ideálne venovať, ak chceš, aby ťa to bavilo?

Vo videu ti prezradím 2 cvičenia, ktoré ti pomôžu odhaliť, čo miluješ zo všetkého najviac (a aj vďaka tomu ťa budú ženy chcieť).

Pozri si video hneď teraz až do konca a dozvieš sa to:




Odoberaj CHLAP 2.0 videá

 

Toto si musíš uvedomiť

Chceš vedieť, ako zistíš, čo miluješ najviac, čo je tvoja vášeň, čo ťa najviac baví a čomu by si sa mal ideálne venovať?

Mať niečo svoje mimo žien je jedna z ciest chlapa, na ktorú by si sa mal vydať.  Pokiaľ máš niečo, čomu sa venuješ mimo tej kočky, čo ťa zaujíma, prečo máš zápal, čomu venuješ svoju pozornosť, energiu, máš v tom, samozrejme, výsledky, tak to je na chlapovi jedna z najsexi vecí.

Zistil som na základe toho, čo stretávam chlapov a píšu mi, tak väčšinou nemajú nič, čomu by sa venovali. Naháňajú sa za ženami a myslia si, že práve ženy ich spasia a že tie sú ich koníčkom a tým by sa mali venovať.

Následne, keď ťa nejaká žena nechce, alebo keď sú tu nejaké iné okolnosti toho, prečo nemôže byť práve s tebou, tak sedíš na zadku, čakáš, že ti napíše, čakáš kedy budete spolu, pôjdete spolu von a si celý nešťastný.

Pokiaľ máš svoju vášeň, pokiaľ máš niečo, čomu sa venuješ aj mimo žien, tak si celkovo spokojnejší, rozvíjaš svoj život, svoje sebavedomie aj svoj potenciál. 

 

Dva spôsoby, ako môžeš objaviť to, čo naozaj miluješ

Tieto dve cvičenia ti pomôžu nájsť, čo naozaj miluješ a vďaka čomu ťa budú aj tie ženy viac chcieť. Prvé cvičenie je veľmi jednoduché.

Vezmi si papier a napíš 5 vecí, ktoré naozaj robíš rád. Ktoré robíš vo svojom voľnom čase. Môže to byť napríklad hranie počítačových hier alebo to môže byť tenis. Môže to byť tancovanie.

Môže to byť balenie žien – pre mňa za mňa, heh. Môže to byť programovanie, môže to byť vyspávanie, môže to byť vysedávanie na Facebooku.

Veci, ktoré robíš vo svojom voľnom čase, robíš ich rád, robíš ich bez toho, aby ti za to niekto platil. Medzi nimi sa nachádza totiž tvoja vášeň a niečo, čomu by si sa ideálne mohol venovať aj mimo žien.

V druhom kroku si vyber 3 z týchto vecí, ktoré následne niekoľko dní, ideálne týždeň rob. Rob ich a sleduj, pri ktorej máš najlepšie pocity, do ktorej sa ti najviac chce. Ktorú robíš aj bez toho, aby si sa do nej nútil. Proste sa tešíš a myslíš na tú vec, aj keď ju aktuálne nerobíš. Máš?

Keď to budeš mať, tak následne v ďalšom kroku si z týchto troch vecí vyberieš dve, ktoré budeš robiť a ktoré budeš opäť sledovať počas týždňa. Do ktorej sa ti chce, ktorá ťa motivuje a ktorá ťa robí lepším chlapom, pri ktorej sa cítiš fantasticky?

Tá ktorá ti z týchto dvoch zostane vyhráva a to je presne tvoja vášeň, ktorej by si sa mal venovať.

Každý máme niečo vlastné, čo radi robíme a čo môžeme pretaviť či už na biznis, či už to môžeme pretaviť na niečo, čomu sa budeme v živote venovať aj mimo žien. Samozrejme, môže nastať dilema, že si nebudeš vedieť vybrať.

 

Vyskúšaj aj druhé cvičenie

Chceš objaviť svoju vášeň a venovať sa niečomu, čo ťa baví, čo ťa napĺňa? Môžeš mať dilemu, že budeš mať dve – tri veci, ktoré robíš rovnako rád a nevieš sa medzi nimi rozhodnúť.

Predstav si tieto tri veci. Môže to byť hocičo. Môže to byť napríklad tenis, môže to byť programovanie, môže to byť trebárs tanec. Máš teda 3 veci: tenis, programovania a tanec, ktoré robíš naozaj rád.

Zamysli sa teraz, čo keď ti zoberiem tenis? Aké to v tebe vyvoláva pocity? Chceš sa brániť alebo si povieš že: „OK, v pohode. Však mám ešte programovanie a tanec.“ Sleduj svoje pocity.

Skvelé na tomto cvičení je, že si ho môžeš spraviť aj sám so sebou. Toto cvičenie sa volá eliminácia tvojich vášní, ktorých môžeš mať aj viac. Áno, môžeš mať aj viac vášní, ktorým by si sa rád venoval.

Predstav si, že letíš balónom. Máš na ňom dve závažia, ale ty potrebuješ stúpať a ťahá ťa to k zemi. Vieš, že musíš jedno vyhodiť, aby si vyletel hore. Ktoré závažie vyhodíš teraz? Bude to programovanie alebo to bude tanec?

Keď si ochotnejší zahodiť programovanie a vieš, že radšej vyletíš s tým tancom, tak to je presne to, čomu by si sa mal venovať. Sleduj svoje pocity pri týchto rôznych aktivitách, vášňach, ktoré máš a následne sa im venuj.

 

Čo máš robiť so svojou vášňou?

Keď si spravíš tieto cvičenia tak by ti mala vyjsť jedna TOP aktivita – tvoja vášeň.

Odporúčam ti, aby si sa jej venoval. Rob ju každý deň. Rob ju čo najviac. Rob ju možno pol hodinku, hodinku denne.

Zlepšuj sa v nej, staň sa v nej majstrom, exceluj v nej a rob niečo, čo ťa naozaj napĺňa a baví. Ak tak urobíš bude to cítiť v tvojom živote a vo všetkom ostatnom, čo robíš.

Keď ťa potom uvidí žena, tak si povie: „Wau. Tento chalan má naozaj nadšenie a zápal pre tanec. Ktovie, aký bude mať zápal a nadšenie pre mňa. Akú vášeň bude dávať do mňa, keď dáva vášeň do takéhoto niečoho.“

Naozaj je častokrát jedno, čo robíš. Aj programovanie, aj taký ajťák môže byť pre ženu naozaj sexi.

Áno, je rozdiel medzi programátorom, ktorý frfle, kašle na to a ktorý sa o seba nestará, ktorý do toho nedáva nijakú vášeň. Proste baví ho to, je v tom dobrý, ale nič z toho nemá.

A je rozdiel medzi ajťákom, ktorý má životný štýl, ktorý sa tomu venuje, ktorý možno chodil po súťažiach, ktorý naprogramoval appku a chodí s ňou po súťažiach. Ktorý sa tomu venuje aktívne a ktorý dáva do toho vášeň. Je jedno, že to je ajťák. Tá žena ho bude chcieť, lebo má niečo, do čoho dáva vášeň, pozornosť, čo miluje a čomu sa venuje.

Maj niečo, čo budeš mať mimo žien!

Čo môže byť tvoj vlastný biznis, na základe čoho môžeš zarábať peniaze, na základe čoho môžeš pomáhať aj ostatným a na základe čoho môžeš vypĺňať svoj život. Pretože na konci dňa ide iba o to, ako si ho prežil a s akým pocitom.

Ako si sa pri tom cítil. A keď budeš robiť veci, ktoré miluješ nadovšetko, tak uvidíš, že sa budeš lepšie cítiť, aj tie ženy sa budú lepšie cítiť pri tebe.

Ak sa ti toto video páčilo, pomohlo ti, byť lepším chlapom, tak ho určite zdieľaj a odporuč ho aj svojim kamarátom.

Pridaj sa aj na odber môjho Youtube kanálu a blogu chlap20.sk, kde sa dozvieš, ako môžeš byť vysokohodnotným chlapom a prinášať ženám lepšie zážitky.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here