Ako zvýšiť svoju hodnotu a vnímať lepšie samého seba

0

Chceš vedieť, ako môže zvýšiť svoju vlastnú hodnotu vo svojich vlastných očiach a vnímať samého seba už teraz, ako úspešného chlapa?




 

Na čo sústredíš svoju pozornosť?

V minulosti sa mi stávalo niečo podobné. Prešiel som si niekoľkými prúsermi, veľa vecí sa mi nepodarilo, ale niektoré veci sa mi aj podarili.

Záleží od toho, na čo sústredíš svoju pozornosť.

Z maturitného slohu zo slovenčiny som dostal štvorku a dnes som autorom niekoľkých kníh a bestsellerov. Nedoštudoval som a vykašľal som sa na vysokú školu v treťom semestri, ale napriek tomu mám dnes úspech a pracujú pre mňa ľudia, ktorí titul majú.

Síce mi v minulosti nevyšli 4 biznisy, do ktorých som sa pustil, ale ten 5, ktorý som založil ma živí. Venujem sa mu a vďaka nemu môžem pomáhať chlapom.

Aj keď som si nevedel v minulosti sám pomôcť ohľadom vzťahov, tak dnes pomáham stovkám a tisícom mužov i žien v ich vzťahoch.

Taktiež, keď som narazil na ženu, ktorá sa so mnou nechcela dať dokopy, skončila s mojím najlepším kamarátom (bola to moja platonická láska) a myslel som si, že nikdy nebudem šťastný, tak dnes mám po svojom boku úžasnú ženu, ktorá mi porodila nášho syna.

Aj keď som v minulosti nerád stál pred tabuľou či pred ľuďmi, tak dnes stojím pred stovkami a tisíckami ľudí. Prednášam, točím videá a viem rozprávať pred ľuďmi.

Obe tieto stránky, sú strany tej istej mince. Záleží na tebe, ako sa budeš na tieto svoje dve strany pozerať.

 

Potrebuješ si uvedomiť, že už teraz si úspešný

Nemusel si napísať bestseller. Nemusel si si nájsť manželku. Nemusel si zarobiť veľa peňazí. Nemusíš cestovať po svete.

Uvedom si, že už teraz je na tebe niekoľko vecí, za ktoré môžeš byť na seba hrdý a ktoré sú cool. Alebo za ktoré sa môžeš považovať za úspešného chlapa.

Povedzme, že si zmaturoval. Povedzme, že si získal prvý bozk od ženy. Povedzme, že si mal priateľku, že ťa nejaká žena chcela. Povedzme, že si mal prvý sex. Povedzme, že si zarobil prvých tisíc € alebo prvých desaťtisíc €, či prvých 100 tisíc €.

Všetko z tohto môžeš považovať za úspech. Nemôžeš sa deptať tým, že ti niečo nevyšlo, že ťa nejaká žena nechala. Uvedom si, že sú tu ženy, ktoré ťa chcú, ktoré majú o teba záujem.

Sú tu ľudia, ktorí ťa zamestnali. Sú biznisy, v ktorých by si uspel. Sú školy, ktoré by si vedel doštudovať.

Zamysli sa nad tým, čo už je teraz na tebe cool, čo už teraz si na sebe vážiš. Vďaka čomu si už teraz úspešný a tvoja hodnota v tvojich vlastných očiach stupne niekoľkonásobne.

 

Nie je nič horšie ako chlap, ktorý si neverí

Nie je nič horšie ako chlap, ktorý o sebe pochybuje, spochybňuje sa a neuvedomuje si, že už teraz je veľa pozitívneho, čo má vo svojom živote.

Nie je to o namyslenosti. Nie je to o egoizme. Je to len o tom, aby si sa naučil pracovať so svojou vlastnou hlavou a nehľadal si motiváciu, ocenenie alebo komplimenty niekde inde.

Začni oceňovať samého seba a uvedom si, že už teraz si úspešný.

[chlap_webinar]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here