12 znakov, podľa ktorých zistíš, že ťa neberie len ako kamaráta

6

Určite poznáš ten pocit. Chcel by si jej povedať, že ju ľúbiš, ale nevieš či niečo nepokazíš.

Nevieš a nie si si istý tým, či aj ona k tebe niečo podobné cíti.

Rozmýšľaš či jej to povedať alebo radšej nie..

Kedy je ten správny moment „vybaliť“ to na ňu?

Ak cítiš niečo viac a povieš jej to alebo jej to naznačíš a ona ti zrazu prestane hovoriť svoje tajomstvá, alebo sa ti pár dní neozve, je to znak toho, že ťa považovala za dobrého kamaráta a nechcela s tebou riešiť nič viac.

ALE v tomto článku ti prezradím 12 znakov, podľa ktorých zistíš, že ťa NEberie len ako kamaráta.

Poďme na to.

 

Kedy ťa NEberie len ako kamaráta?

priatelia muž a žena, iba kamarát (312 x 208)1. Chémia prebehla vtedy, ak sa na teba počas rozhovoru, aj medzi viacerými kamarátmi, zadíva dlhšie, smeje sa a pozerá sa pri tom na teba.

2. Ak si len tak letmo všimneš jej pohľady, v ktorých na teba pozerá inak ako na iných. Ten pohľad musíš cítiť až niekde pri srdci.

3. Letmý dotyk, keď sa ťa akože omylom dotkne, pri bežnej činnosti. Napríklad, keď ti niečo podáva a dotkne sa pri tom tvojej ruky, usmeje sa a zadíva sa ti pritom priamo do očí.

4. Keď prechádza okolo a obtrie sa o teba, aj keď vieš, že mala dosť priestoru, aby ťa obišla.

5. Pri každom vašom stretnutí sa teší viac, ako sa na kamarátku patrí. Prezradí ju veľký úsmev na tvári a rozžiarené oči.

6. Snaží sa ťa vypočuť, keď ti je ťažko a hľadá s tebou riešenia. A vtedy si všimneš, že to prežíva celé s tebou.

7. Trápi ju, keď si smutný. Objíme ťa, povzbudí ťa, pohladí ťa a uprene sa ti pri tom pozerá do očí.

8. Keď ti píše častejšie ako pred tým. Hlavne večer pred spaním a potom hneď, ako sa zobudí. Si totiž jej posledná myšlienka večer a prvá ráno. Vtedy ťa má plnú hlavu a nemyslí na nič iné len na teba.

9. Používa nenápadné narážky, ktoré sú ale veľmi presne mierené. Nauč sa čítať medzi riadkami.

10. Ak sa ti prvá neozve, neznamená to, že na teba nemyslí alebo že ťa neľúbi. Neboj sa, ona sa stále pozerá na telefón a čaká, kedy jej zavoláš. Len si ťa testuje, či na ňu tiež myslíš. A nechá to zvoniť aj dlhšie. To len preto, aby si si nemyslel, že sedí pri na mobile a hypnotizuje ho.

11. Ak v tvojej prítomnosti znervóznie a všetko jej padá z ruky.

12. Začne sa viac o seba starať, nosiť vyzývavejšie oblečenie. Môžeš si byť istý, že stojí dlho pred skriňou a premýšľa nad tým, čo by sa ti páčilo. Chce sa ti páčiť. Chce ťa upútať.

Tieto veci sú neklamnými znakmi toho, že má o teba záujem.

 

Čo s tým spravíš ty?

friendzone

Hlavne sa neunáhli, aby si to neposral a nemusel si potom zachraňovať situáciu.

Zatiaľ jej nepovedz NIČ!

Nemyslím tým teraz, že o svojich pocitoch nemáš hovoriť, ale nikdy jej nehovor, čo cítiš, pokiaľ si nie si na 100 % istý, či ju SKUTOČNE priťahuješ.

Flirtuj s ňou, zvádzaj ju, buduj sexuálne obrazy, doberaj si ju, sranduj s ňou, buď vtipný a nech sa pri tebe skvele cíti. Nebuď iba dobrý chlapec a využívaj princíp príťažlivosti.

Budovanie vzájomnej príťažlivosti a lásky je proces, nestane sa to zo dňa na deň. Ak vytrváš, budeš na tom pracovať, tak sa ani nenazdáš a budeš vo vzťahu (ak to budeš chcieť).

Ak ti napadnú ďalšie znaky toho, kedy majú ženy o teba záujem, tak sa o ne podel do komentárov pod článkom.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

6 KOMENTÁRE

  1. Toto plati tak pre 75% zien, ale poznam tzv. mile zeny, ktore aj ked s vami chcu byt len kamaratky, tak sa spravaju hlavne podla 6, 7, a niekedy aj 11, 12.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here