20 vlastností pravého muža (3. časť)

pravy-muzV minulom článku si sa dozvedel ďalšie vlastnosti ako sa stať pravým mužom, ktorý príťažlivosť nehrá, ale príťažlivým je.

Samozrejme, toto nie je návod k dokonalosti, ale povzbudenie ťa k tomu, aby si sa nezameriaval na „pick-up“ triky, pózy, techniky a fintičky.

Predpokladám totiž, že skôr či neskôr budeš chcieť v živote jednu milujúcu a milovanú ženu, ktorú si vezmeš za manželku a bude matkou tvojich detí.

Na takú ženu budeš potrebovať viac ako len „openery“, princípy eskalácie či techniky rýchlozbalenia.

Budeš potrebovať chápať princípy pravého muža.

Garantujem ti, že keď urobíš pokroky čo i len v 2-3 týchto princípoch, tak budeš pre ženy omnoho atraktívnejší. A hlavne – budeš mať silné sebavedomie a výborný pocit zo seba.

Mne dodržiavanie týchto princípov v živote veľmi pomáha žiť lepší, kvalitnejší a naplnenejší život.

Väčšina chlapov si neuvedomuje, že žena cíti rovnako silnú príťažlivosť k osobnosti zaujímavého muža, ako cíti muž k vonkajšej kráse sexi ženy.

U ženy je príťažlivosť založená na vnímaní celkovej osobnosti chlapa.

A preto:

 

Buduj svoju osobnostnú príťažlivosť

Tvoja osobnostná príťažlivosť sa skladá z viac, než len z tvojho výzoru.

Napríklad:

  • ako ťa vníma partia
  • ako sa o seba staráš
  • akú kvalitu si dopraješ
  • či žiješ naplno a bez výhovoriek

A mnohé iné faktory, ktoré o tebe vypovedajú viac, ako tvoja tvár a telo.

Tieto princípy sú spoločné menovatele mužov v mojom okolí, ktorí sú úspešní so ženami, v podnikaní, majú krásne vzťahy a sú spokojní so sebou a naplnení v živote.

Toto je teda posledných 7 vlastností pravých mužov z môjho okolia, ktorých maximálne obdivujem:

 

14. Pravý muž si prirodzene buduje v kolektíve rešpekt

Ženy (a obzvlášť tie výnimočné, vyspelé a perspektívne, tzv. „Total Ten„) si všímajú, kto v partii/kolektíve/skupine má autoritu. Ktorého muža ostatní počúvajú a rešpektujú.

Pravý muž je rešpektovaný

Pravý muž dokáže byť autorita s rešpektom. Nie je pre neho dôležité, aby ho všetci mali radi, ale aby ho ostatní brali vážne.

Preto, ak si sa na to doteraz nezameriaval, tak si to daj ako prioritu! Pravidelne rob niečo, čo posilní tvoj rešpekt v tvojom okolí.

Rešpekt si vybuduješ napríklad: dosahovanými výsledkami, sebadisciplínou, vytrvalosťou, dodržaním slova, robením dobrých skutkov a charizmatickým vystupovaním

Inšpiruj sa ľuďmi, ktorí sú prirodzené autority a všímaj si, čo robia. Vždy dodrž slovo a dosahuj výsledky.

Ľudia podvedome rešpektujú každého, za koho hovoria výsledky.

 

15. Pravý muž sa stará o svoje zdravie

Nepotrebuje nikoho, kto by mu pripomínal preventívnu prehliadku, návštevu zubára alebo význam pravidelného pohybu a detoxikácie.

Pravý muž vedie zdravý životný štýl

Starostlivosť o zdravie znamená pravidelný pitný režim, dostatok spánku, pravidelná strava, kvalitný pohyb.

Kto si totiž váži svoje telo, tak sa o neho stará.

Keď ťa nebaví dvíhať činky v prepotenom fitku, nájdi si iný druh športu – plávanie, futbal (a nie taký vo full HD), bicykel alebo beh (aj iné, len sa hýb).

Posilníš svoju kondíciu a spustí to kopec pozitívnych efektov pre tvoje celkové zdravie a život.

Preto si povedz, čo je tvoj najväčší zlozvyk, slabina v oblasti zdravia (u mňa to bol donedávna nedostatok spánku) a urob silné rozhodnutie to zmeniť.

Navyše, keď si zdravý, vitálny a máš kondíciu, tak dokážeš žene dopriať brutálne dobrý sex. Ozaj, a keď sme už pri tej nezáživnej téme menom sex:

 

16. Pravý muž chápe, o čom je sexuálny magnetizmus

Pravý muž chápe, o čom je sexuálny magnetizmusSexuálny magnetizmus nie je o tom, že máš 43 cm obvod bicepsu, vyrysované cecky a gigantický penis.

Je to o tom, že  máš odvahu vyjadriť svoj názor zrozumiteľne a nahlas, presadiť sa v kolektíve a hlasom a rečou tela vyjadrovať, že si sebavedomý charizmatický pravý muž.

Keď si so ženou/ženami, tak si vo svojej koži a správaš sa prirodzene a zdravo sexuálne. Necítiš sa previnilo za to, že chceš mať sex s peknou ženou.

Dokážeš sa ženy dotýkať a máš presvedčenie, že v nej dokážeš vyvolať chtíč. Vieš sa s ňou bozkávať  tak, aby mala motýliky v brušku a nižšie.

Čas.

Vieš dať žene masáž, ktorú si totálne zamiluje.

Sexuálna charizma je ako MAGNET. Je to o tvojom sebaobraze, ktorý máš v podvedomí. Keď si sexuálne charizmatický, tak si hrdý na to, že ako muž vieš ženu svojich snov uspokojiť.

Vieš, že sex s tebou sa jej bude páčiť a si si istý sám sebou, že na sex s tebou bude dlho spomínať.

Pamätaj na to, že základom vysokej sexuálnej charizmy je vysoká sebaúcta.

 

17. Pravý muž si udržiava vysokú sebaúctu

Pravý muž vie, čo je to sebaúcta

Sebaúcta znamená, či a ako veľmi si vážiš samého seba – Ako sa vnímaš vo svojom podvedomí a akú kvalitu si myslíš, že si zaslúžiš.

Máš pocit, že si zaslúžiš kvalitné jedlo, primeraný spánok a výnimočnú ženu?

Ak áno, gratulujem.

Väčšina dnešných chlapov o sebe v skutočnosti zmýšľa v malom.

Majú malé nároky na prostredie, v ktorom žijú, na ľudí, s ktorými sa stretávajú a na ženy, s ktorými randia. Uspokoja sa s fast-foodom, oslovia priemerne príťažlivú ženu, ostávajú v málo platenom zamestnaní.

Vedome sa rozhodni, že budeš budovať svoju vysokú sebaúctu.

Denne v sebe buduj presvedčenie, že si zaslúžiš všetky tie pekné veci, ktoré život ponúka. Pracuješ predsa na sebe, chceš byť hodnotnejší a výnimočnejší muž.

Jasným signálom pravého muža je, že o sebe v podvedomí zmýšľa ako o hodnotnom, vnútorne silnom a náročnom mužovi. Už len tento princíp, sám o sebe, posilní tvoju príťažlivosť u žien.

 

18. Pravý muž nerieši za ženu jej problémy

Stavím sa, že sa ti už viackrát stalo, že si pre svoju partnerku/kamarátku vyriešil jej pálčivý problém. A potom prišla znovu… a znovu.Pravý muž a ženy

A vlastne si bol ako keby taký jej ocinko, ktorý ju ťahal zo šlamastiky. Alebo sa ti to ešte nikdy nestalo a ja som jediný na svete?

Poučil som sa.

Už nebudem hasiť požiare za ženu, ale radšej jej pomôžem prevziať zodpovednosť a nájsť odvahu pustiť sa do akcie.

Pomáhaj ženám (a celkovo ľuďom v tvojom okolí) prevziať zodpovednosť a nech vďaka tebe nájdu odvahu, riešiť za seba svoje vlastné problémy.

Buď pravý muž a pomôž svojej partnerke (ak si single, tak budúcej) ukázať to správne riešenie, ale ona nech to riešenie vykoná.

Povzbuď ju, poteš a dodaj odhodlanie, ale ona nech to odhodlanie realizuje v aktivitu.

Časom ťa bude omnoho viac rešpektovať, lebo si preukázal dôveru v jej schopnosti, aby si z nej spravil lepšiu, samostatnejšiu ženu.

 

19. Pravý muž sa neustále rozvíja, pracuje na sebe

pravý muž sa rozvíja

Je jedno, na akej úrovni sebarozvoja sa teraz nachádzaš.

Vždy existuje vyššia, lepšia, príjemnejšia. Atraktívnejšia…

Akonáhle sa zmieriš so svojou stagnáciou, časom pocítiš bolestivé následky.

Zažil som to v živote toľkokrát. V oblasti zdravia, biznisu, žien, vzťahov…

Pamätaj na to, že kým sa ty dobrovoľne rozhodneš pre stagnáciu, tak niekto tam vonku na sebe tvrdo maká.

V posilňovni, na seminároch, vo svojej firme, v záhradke atď.

Príťažlivý muž vždy nachádza záľubu v raste, rozvoji, hľadaní vyššej úrovne. A aj preto je príťažlivý.

Ostaň hladný po nových zážitkoch, zdrojoch poznania, inšpirácie a uvedomelostí.

Určite budeš atraktívnejší pre ženu svojich snov a ona bude chcieť byť vo vzťahu viac s tebou, ako s nejakým pasívnym, nudným lenivcom, ktorého denný režim je: spánok, práca, TV, jedlo…

Najrýchlejšia a najpríjemnejšia cesta k tomu, ako na sebe pracovať? Buď tvorca, vytvor niečo hodnotné a užitočné pre svoje okolie.

 

20. Pravý muž si denne uvedomuje, že žijeme len raz

Či sa ti to páči, alebo nie, tvoj čas sa na tomto svete každým dňom ukrajuje. A je na tebe či dni prežiješ s vďačnosťou a naplno, alebo nudne, urazene a nevďačne.Nadšenie, entuziazmus pravého muža (312 x 208)

Môj známy vždy rád hovorí: „Sme tu len krátko…“ a má pravdu. Naplno som si to uvedomil nedávno na pohrebe, keď sa čítal životný príbeh zosnulého.

Uvedomil som si, aký som vďačný, že môžem žiť a stihnúť ešte toľko vecí. Zarezonovalo to mnou.

Rozhodol som sa, že akýkoľvek trapas, prehrešok, chyba, omyl, je nič v porovnaní s uvedomením si, že raz sa moja púť na tomto svete skončí.

Preto chcem byť pravý muž a ocením každý okamih, kedy som nažive. Akúkoľvek maličkosť, hoci mi príde samozrejmá.

Maj takýto postoj a bude z teba vyžarovať. Ľudia (čítaj ženy) si to všimnú. Pretože ten, kto si váži okamih, si zaslúži ten okamih. A táto filozofia vyžaruje z jeho tváre, reči tela a hlasu.

Je príťažlivejší.

Odpusť tým, ktorí ublížili, lebo raz to môže zamrzieť. Popros o odpustenie, lebo ďalšia šanca nemusí prísť. Ži naplno a rob veci naplno.

 

KONIEC

Táto séria článkov, ktorá začala tu 1.dielomsa týmto skončila. Teraz máš dostatok informácií na to, aby si bol (nielen) pre ženy zaujímavejší, príťažlivejší a charizmatickejší.

Žena, ktorú chceš za partnerku, si skôr či neskôr všimne, že si iný ako ostatní muži.

Si príťažlivý, autentický, hodnotný a skvelý chlap!

Vychutnaj si aj ďalšie 2 časti tejto skvelej série:

1. časť článku 20 vlastností pravého muža
2. časť článku 20 vlastností pravého muža

Keď ťa zaujal čo i len jeden z týchto dvadsiatich princípov, tak zdieľaj tento článok, napíš dole do komentárov svoj názor a hlavne… KONAJ!

Žijeme len raz.

[MT_sebavedomie]

Nie si autorom na blogu chlap20.sk, ale chceš aj ty niečo k téme hodnoty, príťažlivosti, vzťahov povedať a myslíš si, že by sme mali tvoj článok uverejniť? Napíš mi na michal@chlap20.sk

4 KOMENTÁRE

  1. Neskutočne výborný článok, všetky 3 časti ma zaujali a určite mi budú prospešné v živote ako aj vo vzťahoch. Odporúčam všetkým .

  2. Ahoj Michal,vsetky 3 casti co si napisal su vyborne. Ako clovek,ktory je neustale mimo svojej konfortnej zony vidim v tvojich clankoch vela skutocnej pravdy

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here