Rýchlokurz, ako mať 100 % úspešnosť prvého bozku bez odmietnutia

4

prvý bozk

Počas troch rokov, čo som sa zoznamoval so ženami, žiadna odo mňa neodmietla prvý bozk.

Nedostal som žiadnu facku pre neúspešný pokus, žiadna sa odo mňa neodtiahla a nepozrela na mňa, že čo to robím.

Sledoval som totiž signály pred tým, ako som sa ju chystal pobozkať. Na základe toho som si bol vždy na 100 % istý, že ma neodmietne.

Chceš vedieť, aké sú tie signály a ako by si ju mal k prvému bozku pripraviť? 

 

Maj sebavedomý postoj a nerob z toho vedu

Predovšetkým musíš pamätať na to, že ženy majú rady sebavedomých mužov. Chlap, ktorý sa im nevie sebavedome pozerať do očí, usmiať sa na ne či príležitostne sa ich dotknúť, moc bozkov nezinkasuje. Pamätaj na to.

Navyše, bozkávanie sa je len vyjadrenie príťažlivosti voči tomu druhému. A to, či ju priťahuješ a chce ťa pobozkať, zistíš podľa určitých znakov, ktoré ti žena podvedome vysiela. Jednoduché!

 

Sleduj jej pery a máš vyhraté

Sledovanie jej pier je jedným z najistejších znakov toho, že ťa chce pobozkať. Ak sa ti počas rozhovoru zadíva na tvoje pery (a spraví to viackrát opakovane), choď do toho!

Tak isto by si mal považovať za samozrejmý signál to, ak sa na teba zadíva a jemne si hryzne do pery.

Náznakom toho, že sa chystá pobozkať ťa alebo ak očakáva, že pobozkáš ty ju, je aj navlhčenie si pier jazykom. Nikto sa predsa nechce bozkávať s popraskanými a suchými perami.

 

Jej dotyky ti prezradia, že môžeš

Predstav si, že prvý bozksa bežne rozprávaš s nejakou ženou v klube. Stojíte vedľa seba a máš svoju ruku pri tej jej.

Ak pohladíš jej ruku a ona reaguje na to tým, že sa ti začne hrať s prstami alebo prepletať ich medzi tie svoje, opäť nemáš na čo čakať a smeruj k bozku!

Keď ťa drží okolo pásu, za opasok alebo má prst v tvojich vreckách na gatiach – je to znak toho, že ju priťahuješ a môžeš ju pobozkať.

Ak ťa objíma a pritom sa ti dotýka zadku, opäť nemáš nad čím rozmýšľať.

 

Predbozkávaj si cestu k bozku

Ak si stále nie si úplne istý tým, či ju môžeš naozaj pobozkať, vyskúšaj jednu z následujúcich „predbozkávacích“ taktík.

  • Pobozkaj ju na ruku a sleduj jej reakciu. Ak sa pousmeje a sklopí zrak… máš zelenú.
  • Pobozkaj ju na líce. Ale nie tak, ako bozkávaš svoje kamarátky na obe líca. Len na jedno a sprav to jemne.
  • Daj jej letmú pusu na pery a tvár sa, akoby sa nič nestalo. Ak ťa nejde zavraždiť pohľadom alebo ťa nebude chcieť ukameňovať za to, že si to spravil… opäť máš zelenú.

 

Dobrá rada na záver

Pokus o prvý bozk na rýchlodráhe či v partii jej kamarátov nie je veľmi dobrá voľba. Vždy si ju odtiahni bokom alebo do súkromia, kde môžete byť sami. Prvý bozk tiež chce trochu intimity a nehy. Nepchaj jej jazyk až do krku po pár sekundách… všetko má svoj čas. Aj keď… no dobre, som vinný. Porušil som to častokrát. 😉

P.S: Daj si aspoň tic-tac alebo žuvačku. Mastný chleba s kopcom cibule z teba bozkávacieho kráľa veru nespraví.

[chlap_webinar]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

4 KOMENTÁRE

    • Zdravím ťa.
      Píšem pre mužov, ktorí nemajú až také úspechy u žien, ako niektorí „vyvolení“, ktorí takéto veci neriešia ani nečítajú. Akosi prirodzene to vedia a nevedia to pomenovať.

      Máš pravdu, že nie je to 100% funkčné pre každého chlapa a na každú ženu. Niekedy nedostaneš ani jeden signál a proste to riskneš a výjde ti to.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here